Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.012
- Πόντοι
- 36.228
Παιδία παίζει τίποτα καλό στην Δεληγιώργη;
Παιδία παίζει τίποτα καλό στην Δεληγιώργη;
Εννοώ αν υπάρχει παπαρι για ρουφιγμα!Ξεροχύνω με το γράψιμο στο παπάρι!
Όσον αφορά το κουίζ, εννοείς τη Βαλέρια απο Κολωνού 30?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αφρόκρεμα, όπως πάντα!![]()
Πολύ καλό φίλεΤυπε να ναι καλά! Πήγα στον οίκο και ηταν αυτή ακριβώς στη φωτό !
Την τρέλανα στην πουτσα, απίστευτη συμμετοχη σα να ηταν η γκομενα μου και μονο με 10 ευρω !
Είδες που σου λέω!Τυπε να ναι καλά! Πήγα στον οίκο και ηταν αυτή ακριβώς στη φωτό !
Την τρέλανα στην πουτσα, απίστευτη συμμετοχη σα να ηταν η γκομενα μου και μονο με 10 ευρω !
Πήγαινα πριν από χρόνια και είχε καλά εργαλεία!Είδες που σου λέω!
Μόνο με 10€ έχει μανεκέν στη Δεληγιώργη!!!
Τι εργαλεία? Κατσαβίδια, τρυπάνια και κάβουρες?Πήγαινα πριν από χρόνια και είχε καλά εργαλεία!
Κάπως έτσι... Για service πήγαινα!Τι εργαλεία? Κατσαβίδια, τρυπάνια και κάβουρες?
Καμίλα, πιτσιρικά, χαμόγελο κ δεν βιαστηκε..δεν ξέρω αν είναι καιρό αλλά η γκόμενα στο 10ευρω είναι κλοπή..Τώρα 2β Ιάσονος 20β πληθωρική όμορφη λατίνα υπερκωλαρου φυσική, μικρό στηθος..
ονομα σε λίγο..
Κανε με τωρα βραδιατικο με γεματη ημικρανια μεσ τη μπιχλα να κατεβαινω με λεωφορια στο βρωμερο μεταξυ για εναν κωλο.Καμίλα, πιτσιρικά, χαμόγελο κ δεν βιαστηκε..δεν ξέρω αν είναι καιρό αλλά η γκόμενα στο 10ευρω είναι κλοπή..
Είναι ένας φυσικός κωλος με δύο πόδια..
σωστός!Ξεροχύνω με το γράψιμο στο παπάρι!
Όσον αφορά το κουίζ, εννοείς τη Βαλέρια απο Κολωνού 30?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αφρόκρεμα, όπως πάντα!![]()
Μετά την θεία λειτουργία, θα ανοίξουν μερικά.Συναγωνιστές,
Γνωρίζουμε αν θα είναι ανοιχτά τα "μαγαζιά" στις 15/8?
Γιατί όχι, εδώ είναι Μ.Παρασκευή στο 15 Αύγουστο θα κολλήσουμε, εκτός και εάν πάνε για κανένα μπάνιο.Συναγωνιστές,
Γνωρίζουμε αν θα είναι ανοιχτά τα "μαγαζιά" στις 15/8?
εγώ πιστεύω γενικά η β και η γ βάρδια θα ναι ανεπηρέαστες σίγουρα το ότι βρισκόμαστε στην καρδιά των διακοπών μετράει.Γιατί όχι, εδώ είναι Μ.Παρασκευή στο 15 Αύγουστο θα κολλήσουμε, εκτός και εάν πάνε για κανένα μπάνιο.
ένα ωραίο φαγάδικο αιγυπτιακό νομίζω "Σάρα" λέγεταιΠαιδία παίζει τίποτα καλό στην Δεληγιώργη;
γαμηστερο πιλαφι με λαχανικα και σταφιδες και αρα πολυ φτηνοένα ωραίο φαγάδικο αιγυπτιακό νομίζω "Σάρα" λέγεται