Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
549
Πόντοι
86
Συμφωνώ αλλά έχει ανεβάσει την τιμή ιδίως για διπλό με την φίλη μου,Το Σάββατο έχω κλείσει σουίτα με τζακούζι που της αρέσει θα είναι μαζί και η φίλη μου μόνο λεσβία όποιος θέλει ας στείλει μήνυμα να κάνουνε τετράδα εγώ θα πληρώσω
Να έρθω εγώ?στο ξενοδοχείο παίρνει 150 ευρώπουλα μου τα βάζεις?αλλά πρώτα ρώτα την

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
549
Πόντοι
86
άστο τα διάβασαμε με πριν τα ρίξεις αλλά τα έχω αποθηκευμένα 5 φορές την είχες δει έτσι 'έγραψες αλλά τώρα το θυμήθηκες οπότε αυτά που έχουν ανέβει στο προφίλ της ισχύουν είσαι ο admin έχεις γράψει μπες και διάβασε τα
Μούφες σιγά μην είναι ο διαχειριστής άλλος ένας που τον απόρριψε τα διάβασα ε και τι έγινε?όσο τον έφτυνε αυτός κολλούσε σαν το γραμματόσημο,το τηλέφωνο που το έχει ανεβάσει είναι όντως από Θεσσαλονίκη

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
549
Πόντοι
86
Ε Ποιο βαιμπερ; Βλέπεις να έχω στείλει κάτι ;;;;;; Τώρα σου στέλνω τελευταίο μνμ ήταν στις 11/6
Χ Πες πολύ απλά δε μπορείς να το κάνεις Και τελείωσε κάθομαι και βασίζομαι... Τι θα γίνει τελικά; Θα πάρεις τηλέφωνο σήμερα Η αύριο
Ε Φεύγω μεθαύριο,την επόμενη φορά Χ Ούτε καν δε ξέρεις τι σου γίνεται Άστο μια λες την άλλη μια λες τη παρά άλλη Ε Σε βρήκα στο άλλο κινητό κ με είχες στήσει μπλοκ Χ Έλα θα δεις στο φόρουμ τι θα γίνει γιατί τα έχω αποθηκεύσει όλα ευχαριστώ Ε Ενοχλείς συνέχεια,και εγώ τα έχω όλα κ στηνεις μην με ενοχλεις ενα μικρο δειγμα της συνομιλιας
Τα διάβασα όλα από κοντά όλα τα γραπτά μηνύματα κλαίω από τα γέλια,αν οποιαδήποτε δεν σε δέχεται πας στην επόμενη αλλά αυτός εκεί επέμενε ,καγκέλοπορτα η ξανθιά

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Μούφες σιγά μην είναι ο διαχειριστής άλλος ένας που τον απόρριψε τα διάβασα ε και τι έγινε?όσο τον έφτυνε αυτός κολλούσε σαν το γραμματόσημο,το τηλέφωνο που το έχει ανεβάσει είναι όντως από Θεσσαλονίκη
Μπορεί και να είναι πως σβήστηκαν όλα τα σχόλια?

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Τα διάβασα όλα από κοντά όλα τα γραπτά μηνύματα κλαίω από τα γέλια,αν οποιαδήποτε δεν σε δέχεται πας στην επόμενη αλλά αυτός εκεί επέμενε ,καγκέλοπορτα η ξανθιά
κάτι ήξερε η έρικα και δεν τον δέχτηκε,Σάββατο βράδυ πρίαμος Ηλιούπολη μαζί με την φίλη μου την λεσβία θα γράψω τι μας έκανε έτσι και αλλιώς μας έχει ξαναδεί άλλες δύο φορές ,εγώ πάω χρόνια αλλά ήταν ακόμα καλύτερα με την φίλη μου

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Να έρθω εγώ?στο ξενοδοχείο παίρνει 150 ευρώπουλα μου τα βάζεις?αλλά πρώτα ρώτα την
θα την ρωτήσω αύριο αλλά γιατί να πει όχι? θα είναι ωραίο σκηνικό ,η αφέντρα μου η φίλη μου η λεσβία,εγώ έλα και εσύ η σουίτα έχει και τζακούζι μεγάλο και οι τέσσερις μέσα, στράπ , γλυψίματα ,ουρολαγνεία να μας κατουράει η έρικα και ότι άλλο βγει αφού έχει φαντασία η έρικα θα μας κάνει ότι θέλει,η φίλη μου θέλει και ξύλο

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
άστο τα διάβασαμε με πριν τα ρίξεις αλλά τα έχω αποθηκευμένα 5 φορές την είχες δει έτσι 'έγραψες αλλά τώρα το θυμήθηκες οπότε αυτά που έχουν ανέβει στο προφίλ της ισχύουν είσαι ο admin έχεις γράψει μπες και διάβασε τα
Και εγώ τα διάβασα πριν τα βγάλει

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
Συνάντησα πρόσφατα την Ερικα (δεν θα πω ακριβη ημερομηνία για ευνόητους λόγους) και η προσωπική μου αποψη είναι καταρχας οτι εχει γεράσει πολύ για αυτό το επάγγελμα. Έπειτα, ρε παιδιά, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολιάζει όχι μόνο τη φλυαρία της, αλλά και το οτι συνεχώς επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Μήπως εχει αρχίσει και ρετάρει;
Επίσης είναι ρε σεις πολύ μηχανική στο σεσσιον, σα να απέχει απο αυτό που κάνει.
Ναι, είναι πολύ καθαρή, ναι, το γνωρίζει το αντικείμενο, αλλά νομίζω οτι πλέον το μόνο που βλεπει στον πελάτη είναι το 100ρικο. Για να μην αναφερθώ και στον άθλιο, πράγματικά, χώρο της, τουλάχιστον στην Καλλιθέα. Προσωπικά δεν θα την ξανατιμήσω.
Χεστήκατε τώρα, θα μου πείτε, αλλά δεν είναι όλες για όλου

Μπορεί και να είναι πως σβήστηκαν όλα τα σχόλια?
Και το δικό μου διέγραψε που έγραφα ότι την είδα την Δευτέρα και ήταν στα καλύτερα της, πολύ δούλεμα πέφτει γιατί διαγράφουν τα ποστ;

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
θα την ρωτήσω αύριο αλλά γιατί να πει όχι? θα είναι ωραίο σκηνικό ,η αφέντρα μου η φίλη μου η λεσβία,εγώ έλα και εσύ η σουίτα έχει και τζακούζι μεγάλο και οι τέσσερις μέσα, στράπ , γλυψίματα ,ουρολαγνεία να μας κατουράει η έρικα και ότι άλλο βγει αφού έχει φαντασία η έρικα θα μας κάνει ότι θέλει,η φίλη μου θέλει και ξύλο
Θα ερχόμουν αλλά ντρέπομαι καλύτερα εγώ και η έρικα,την Δευτέρα την είδα στα καλύτερα της,γλύψιμο στα πόδια της μπορώ να τα γλύφω ώρες και όλο της το σώμα,στράπ και φίστινγκ αλλά το καλύτερο το μπολμπάστινκ δεμένος στο χ ,άλλο level η γυναίκα

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
κάτι ήξερε η έρικα και δεν τον δέχτηκε,Σάββατο βράδυ πρίαμος Ηλιούπολη μαζί με την φίλη μου την λεσβία θα γράψω τι μας έκανε έτσι και αλλιώς μας έχει ξαναδεί άλλες δύο φορές ,εγώ πάω χρόνια αλλά ήταν ακόμα καλύτερα με την φίλη μου
Μπορώ να συμμετέχω και εγώ;

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
Φίλε όλη η συνομιλία στο προφίλ της όχι δημόσια μόνο σε λίγους φίλους επειδή δεν τον δέχτηκε το βρύσιμο κσι οι απειλές που της έγραψε ο evil 666 ,έξυπνη δεν τον έβρισε αυτός το τερμάτισε άνετα μπορεί να τον τρέξει ,νόμιμη είναι
Η Έρικα δεν βρίζει ποτέ, όχι γιατί είναι έξυπνη, αλλά γιατί είναι ευγενής άνθρωπος.
Αναφορικά με την πρόσκληση σου, κρίσιμο ερώτημα: Η φίλη σου η λεσβία, κατ' εξαίρεσιν τον παίρνει; Έστω και ως μορφή μαρτυρίου κατ' εντολήν της αφέντρας....

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
Μπορώ να συμμετέχω και εγώ
Θα ερχόμουν αλλά ντρέπομαι καλύτερα εγώ και η έρικα,την Δευτέρα την είδα στα καλύτερα της,γλύψιμο στα πόδια της μπορώ να τα γλύφω ώρες και όλο της το σώμα,στράπ και φίστινγκ αλλά το καλύτερο το μπολμπάστινκ δεμένος στο χ ,άλλο level η γυναίκα
Η Ericca είναι η δασκάλα μου ο φίλος δεν μας έχει γράψει το τι έκαναν αναμένω, ούτε μήνυμα μου έστειλε να συμμετέχω και εγώ

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
ΝΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΒΛΙ ΣΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΧΕΡΙ

Εγώ ήθελα να συμμετέχω αλλά καμμία ενημέρωση

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
Είναι από τις ελάχιστες αυθεντικές που έχουν μείνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν ήταν πλούσια, θα πλήρωνε γιαυτά που τώρα πληρώνεται!
Προσκυνώ την αφέντρα μου και θέλω να πάω στην βίλλα των οργίων

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Προσκυνώ την αφέντρα μου και θέλω να πάω στην βίλλα των οργίων

Η Έρικα δεν βρίζει ποτέ, όχι γιατί είναι έξυπνη, αλλά γιατί είναι ευγενής άνθρωπος.

Αναφορικά με την πρόσκληση σου, κρίσιμο ερώτημα: Η φίλη σου η λεσβία, κατ' εξαίρεσιν τον παίρνει; Έστω και ως μορφή μαρτυρίου κατ' εντολήν της αφέντρας....
όχι δεν γίνεται θέλει μόνο γυναίκες

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Εγώ ήθελα να συμμετέχω αλλά καμμία ενημέρωση
Σήμερα το βράδυ θα γίνει,ήταν στο εξοχικό της και δεν μπορούσε ,είμαι έτοιμος για όλα να πάρω μάτι τα λεσβιακά και το στραπόναρισμα της έρικας αλλά και της φίλης μου

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
549
Πόντοι
86
Τελικά τι παίχτηκε? Έγραφες ότι θα πληρώσεις εσύ αλλά τουμπεκί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom