Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
549
Πόντοι
86
Καλησπέρα,και καλή Κυριακή, Επισκέφτηκα την Έρικα στην Θεσσαλονίκη και πέρασα κατά πληκτικά!!Ο χώρος Ήταν Ωραίος και Για Μια Ακόμα φορά Πέρασα Καταπληκτικά όπως πάντα.Η Έρικα είναι πανέμορφη!!Μου έκανε αυτά που μου αρέσουν και το ευχαρ ιστηθηκα!!
Θεσσαλονίκη είναι ακόμα ,τα κονομάει

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.009
Πόντοι
86
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Κρίμα και είχα ψηθει
Εγώ δε σου λέω να πας ή να μην πας. Απλά σου λέω τι θα δεις όταν ανοίξει η πόρτα. Σε κάποιους αρέσουν οι ώριμες.
Αυτό που σου προτείνω είναι να την ρωτήσεις στο τηλέφωνο αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αν σε περίπτωση που αυτό που θα δεις είναι διαφορετικό μπορείς να φύγεις χωρίς να αρχίσει να τσιρίζει.
Απλά πράγματα και ξεκάθαρα.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκεφ

Ο simos την έχει Σαλονίκη και την χαίρεται, αλλά για τον kostas έχω λύσει μαγική: Δεν ξέρω πότε, αλλά σε κάποια στιγμή θα έρθει κάτω στην βάση της και βέβαια θα έχει βαλίτσες, πολλές βαλίτσες... Ευκαιρία λοιπόν απο την μία να ικανοποιήσει το γνωστό φετίχ του, και απο την άλλη να αποκτήσει δικαίωμα στην ελπίδα να τον ξαναδεχτεί. Μιλάμε για win win καταστάσεις.
Χτες πήγα Θεσσαλονίκη από Λάρισα για να την ξαναδώ για άλλη μία φορά εξαιρετική,βγήκα και εγώ στο μικρό μπαλκόνι με το λουρί μου να της γλύφω τα πόδια,μετά την έγλυφα παντού και να τελειώνει στο στόμα μου, ωραίο σπίτι καυλιάρικο και όπως στην Λάρισα πεντακάθαρο,στο κρεβάτι απέναντι είχε καθρέφτες με έντυσε και με πήρε αλλά πρώτα με τσιμπούκωσε ,κάναμε και την στάση 69 καύλα και ηδονή,με το χέρι ✋ της μασάζ προστάτη και όπως πάντα πρωκτικός οργασμός,το κωλαράκι μου ακόμα κόκκινο είναι, έχει δυνατό χέρι,στο μπάνιο απογειώθηκα κατούρημα πάνω μου,στράπ πίσω και όταν με κατούρησε με έβαλε να την γλύψω, εκτίμησε ότι ήρθα από την Λάρισα, φτύσιμο και να μου τον παίζει αλλά δεν με άφηνε να τελειώσω όλα αυτά στο μπάνιο ολόγυμνη

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Χτες πήγα Θεσσαλονίκη από Λάρισα για να την ξαναδώ για άλλη μία φορά εξαιρετική,βγήκα και εγώ στο μικρό μπαλκόνι με το λουρί μου να της γλύφω τα πόδια,μετά την έγλυφα παντού και να τελειώνει στο στόμα μου, ωραίο σπίτι καυλιάρικο και όπως στην Λάρισα πεντακάθαρο,στο κρεβάτι απέναντι είχε καθρέφτες με έντυσε και με πήρε αλλά πρώτα με τσιμπούκωσε ,κάναμε και την στάση 69 καύλα και ηδονή,με το χέρι ✋ της μασάζ προστάτη και όπως πάντα πρωκτικός οργασμός,το κωλαράκι μου ακόμα κόκκινο είναι, έχει δυνατό χέρι,στο μπάνιο απογειώθηκα κατούρημα πάνω μου,στράπ πίσω και όταν με κατούρησε με έβαλε να την γλύψω, εκτίμησε ότι ήρθα από την Λάρισα, φτύσιμο και να μου τον παίζει αλλά δεν με άφηνε να τελειώσω όλα αυτά στο μπάνιο ολόγυμνη

Η ερίκα έκανε θραύση στην Σαλονίκη,ερίκα και πάσης Ελλάδος αλλά Σαλόνικα της έχουμε δώσει και το κλειδί της Σαλονίκης

Τελευταία τροποποίηση:

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
Καψούρα μεγάλη έχει ,δεν κάνει σέξ είναι καθαρόαιμη Αφέντρα τώρα αν της γυαλίσεις δεν ξέρω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για καμμία
Αυθεντική είναι για αυτό έχω κολλήσει μαζί της στράπ και φίστινγκ και τα πιο όμορφα πόδια που έχω γλύψει

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
Μπας και έκανε αναφορές ο ψηλός και η εκεί κουστωδία;
Τέλος πάντων σε διαταταγμένη υπηρεσία ήταν δεν παρεξηγώ,όπως και τα μισά σχόλια εδώ ,όσο αφορά την Ερίκα
Πολύ πιο καλή απο όσο την περίεγραφαν ,μιλφαρα από τις λίγες με πολύ καύλα πάνω της το μόνο μείον είναι η ομιλία της αν ήταν μουγκή θα έπαιρνε άριστα .
ολα αυτά βέβαια υπο το πρίσμα ότι παρέχει ειδικές υπηρεσίες καθώς αν παρείχε κανονικές υπηρεσίες θα έπαιρνε βέβαια πολύ κάτω από τη βάση,καθώς αν τη βάλεις σε σύγκριση με άλλες γυναίκες εμφανισιακά υστερεί .Απλα είναι όλες και όλες 5 αφέντρες και στους τυφλούς βασιλεύει ο μόνοφθαλμος...Αυτό δεν πάει μόνο σε αυτή βέβαια ισχυει γενικά οπότε "εκμεταλλεύονται" το μονοπώλιο που έχουν στο χώρο.συνοψιζοντας
Η υποκείμενη μου άποψη είναι ότι είναι value for situation
Χωρίς υπερβολές και οσφυοκαμψιες
Είναι από τις ελάχιστες αυθεντικές που έχουν μείνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν ήταν πλούσια, θα πλήρωνε γιαυτά που τώρα πληρώνεται!

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
0
Συνάντησα πρόσφατα την Ερικα (δεν θα πω ακριβη ημερομηνία για ευνόητους λόγους) και η προσωπική μου αποψη είναι καταρχας οτι εχει γεράσει πολύ για αυτό το επάγγελμα. Έπειτα, ρε παιδιά, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολιάζει όχι μόνο τη φλυαρία της, αλλά και το οτι συνεχώς επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Μήπως εχει αρχίσει και ρετάρει;
Επίσης είναι ρε σεις πολύ μηχανική στο σεσσιον, σα να απέχει απο αυτό που κάνει.
Ναι, είναι πολύ καθαρή, ναι, το γνωρίζει το αντικείμενο, αλλά νομίζω οτι πλέον το μόνο που βλεπει στον πελάτη είναι το 100ρικο. Για να μην αναφερθώ και στον άθλιο, πράγματικά, χώρο της, τουλάχιστον στην Καλλιθέα. Προσωπικά δεν θα την ξανατιμήσω.
Χεστήκατε τώρα, θα μου πείτε, αλλά δεν είναι όλες για όλους.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Συνάντησα πρόσφατα την Ερικα (δεν θα πω ακριβη ημερομηνία για ευνόητους λόγους) και η προσωπική μου αποψη είναι καταρχας οτι εχει γεράσει πολύ για αυτό το επάγγελμα. Έπειτα, ρε παιδιά, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολιάζει όχι μόνο τη φλυαρία της, αλλά και το οτι συνεχώς επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Μήπως εχει αρχίσει και ρετάρει;
Επίσης είναι ρε σεις πολύ μηχανική στο σεσσιον, σα να απέχει απο αυτό που κάνει.
Ναι, είναι πολύ καθαρή, ναι, το γνωρίζει το αντικείμενο, αλλά νομίζω οτι πλέον το μόνο που βλεπει στον πελάτη είναι το 100ρικο. Για να μην αναφερθώ και στον άθλιο, πράγματικά, χώρο της, τουλάχιστον στην Καλλιθέα. Προσωπικά δεν θα την ξανατιμήσω.
Χεστήκατε τώρα, θα μου πείτε, αλλά δεν είναι όλες για όλου

Άσε τρολάκι προχθές την είδα ,τι να πεις αφού είσαι σε υπηρεσία κατά της έρικας, ούτε στον ύπνο σου δεν την έχεις δει και βλέπει μόνο γνωστούς καρφώνεσαι κιόλας
Την έρικα δεν μπορούν να την δουν όλοι,άλλος ένας που έφαγε πόρτα,εγώ πάω με την φίλη μου την λεσβία και περνάμε καταπληκτικά, από Θεσσαλονίκη γύρισε ανανεωμένη,η μία να γλύφει την άλλη και η έρικα να στραπάρει την φίλη μου, μετά έξω στην ταράτσα για πλήρη υποταγή

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Άσε τρολάκι προχθές την είδα ,τι να πεις αφού είσαι σε υπηρεσία κατά της έρικας, ούτε στον ύπνο σου δεν την έχεις δει και βλέπει μόνο γνωστούς καρφώνεσαι κιόλας
Μόνο στα όνειρα του την απόλυτη αφέντρα έρικα ζω για να σε υπηρετώ

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Είναι από τις ελάχιστες αυθεντικές που έχουν μείνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν ήταν πλούσια, θα πλήρωνε γιαυτά που τώρα πληρώνεται!
Συμφωνώ αλλά έχει ανεβάσει την τιμή ιδίως για διπλό με την φίλη μου,Το Σάββατο έχω κλείσει σουίτα με τζακούζι που της αρέσει θα είναι μαζί και η φίλη μου μόνο λεσβία όποιος θέλει ας στείλει μήνυμα να κάνουνε τετράδα εγώ θα πληρώσω

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
266
Πόντοι
21
Χεστήκατε τώρα, θα μου πείτε, αλλά δεν είναι όλες για όλους.
άστο τα διάβασαμε με πριν τα ρίξεις αλλά τα έχω αποθηκευμένα 5 φορές την είχες δει έτσι 'έγραψες αλλά τώρα το θυμήθηκες οπότε αυτά που έχουν ανέβει στο προφίλ της ισχύουν είσαι ο admin έχεις γράψει μπες και διάβασε τα

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
266
Πόντοι
21
για να διαγραφοντε και παλι αναρτησεις μαλλον ενοχλουν οι αληθειες
ο admin τα έριξε που έγραψε πριν ότι την έχει δει 5 φορές ,μόνο ο admin μπορεί και διαγράφει σχόλια

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
όλη η συνομιλία στο προφil της έρικας evil 666,,ντράπηκε και η ντροπή δίέγραψε και αυτό το post evil 666
Ε Ποιο βαιμπερ; Βλέπεις να έχω στείλει κάτι ;;;;;; Τώρα σου στέλνω τελευταίο μνμ ήταν στις 11/6
Χ Πες πολύ απλά δε μπορείς να το κάνεις Και τελείωσε κάθομαι και βασίζομαι... Τι θα γίνει τελικά; Θα πάρεις τηλέφωνο σήμερα Η αύριο
Ε Φεύγω μεθαύριο,την επόμενη φορά Χ Ούτε καν δε ξέρεις τι σου γίνεται Άστο μια λες την άλλη μια λες τη παρά άλλη Ε Σε βρήκα στο άλλο κινητό κ με είχες στήσει μπλοκ Χ Έλα θα δεις στο φόρουμ τι θα γίνει γιατί τα έχω αποθηκεύσει όλα ευχαριστώ Ε Ενοχλείς συνέχεια,και εγώ τα έχω όλα κ στηνεις μην με ενοχλεις ενα μικρο δειγμα της συνομιλιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom