Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Άραγε Χανια θα έρθει ποτέ ;;

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
488
Πόντοι
21
Η κυρία Irina ποια είναι?
Σε εμένα μου άρεσε η Ρωσίδα kinky φάση και ταιριάζουν στο duo Προσωπικά πέρασα καλά και με τις δύο η Ρωσίδα kinky φάση για την έρικα έχω γράψει ήδη τα καλύτερα

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
488
Πόντοι
21

Πολυ δυνατή αφέντρα! Ξέρει την δουλειά της

Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία αλλά μαζί της νιώθω άνετα, Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα.,και στο ξενοδοχείο έχω πάει μαζί της μέσα σε τζακούζι ήταν ένα από τα καλύτερα session πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα όπως πάντα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86

Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία αλλά μαζί της νιώθω άνετα, Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα.,και στο ξενοδοχείο έχω πάει μαζί της μέσα σε τζακούζι ήταν ένα από τα καλύτερα session πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα όπως πάντα
Το κατέχει η έρικα η ρωσίδα όχι

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!
Όταν με γαμούσε τον κώλο έχυνε η μούνα της την περιμένουμε Σαλονίκη μας έχει ξεχάσει και βγάζει φράγκα στην Σαλονίκη κάθεται 20 μέρες

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Χτες επισκεφτηκα για αλλη μια φορα την Ερικα μαζι με ενα φιλο μου υποτακτικο και εγινε αλλο ενα τελειο σεσσιον ,η καλυτερη στιγμη ηταν αφου με μεταμωρφωσε σε υπακουη τσουλα πηγαμε και οι τρεις στο κρεβατι με εβαλε να τσιμπουκωνω τον φιλο μου ενω δεχομουν σφαλιαρες στην κωλαρα μου απο την Ερικα μεχρι που αρχισε να μου χωνει δαχτυλα,στημενη εγω στα 4 φωναξε στον σκλαβο φιλο μου να ερθει απο πισω μου και τον εβαλε να με γαμησει μεχρι να χυσει μεσα στην κωλαρα μου και οταν τελειωσε εκει που νομιζα οτι θα τελειωνε και το σεσσιον με εβαλε να γλυψω και να καθαρισω την πουτσα του σκλαβου απο τα χυσια και οπως ηταν χυμενη η κωλαρα μου μπηκε και συνεχισε να με γαμαει με το στραπ η Ερικα μεχρι που τελειωσα και εγω απο πισω στο τελος εγινα η τουαλετα τους με κατουρησαν και οι 2 πολυ καβλα σκηνικο αλλο να το περιγραφω κσι αλλο να το ζεις
Αυτά Σαλονίκη δύσκολα να τα κάνεις ,ερίκα και πάσης Ελλάδος

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Αυτά Σαλονίκη δύσκολα να τα κάνεις ,ερίκα και πάσης Ελλάδος
Μπες στο kanesex έρχεται Θεσσαλονίκη ,προχτές στο pegging τα έδωσε όλα,για αυτό την γουστάρω ανωμαλιάρα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Ήταν η τελευταία μίστρεςς που συνάντησα πριν σταματήσω από τον χώρο πριν τον κόβιντ. Εμπειρία και πάθος σε αυτό που κάνει.
Το καλύτερο session που έχω κάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπες στο kanesex έρχεται Θεσσαλονίκη ,προχτές στο pegging τα έδωσε όλα,για αυτό την γουστάρω ανωμαλιάρα
Για Λάρισα;

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21

Στον πρωκτικό οργασμό που μου έκανε ήταν εξαιρετικό

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Θα πάω αύριο να με βγάλει έξω στην ταράτσα της να μπω μέσα στο σκυλόσπιτο, να με ξεφτιλίσει νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκ και να πιω την χρυσή της βροχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom