You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Σε εμένα μου άρεσε η Ρωσίδα kinky φάση και ταιριάζουν στο duo Προσωπικά πέρασα καλά και με τις δύο η Ρωσίδα kinky φάση για την έρικα έχω γράψει ήδη τα καλύτεραΗ κυρία Irina ποια είναι?
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Δεν γνωρίζω ,συχνά πάει Θεσσαλονίκη,Λάρισα και ΠάτραΆραγε Χανια θα έρθει ποτέ ;;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Πολυ δυνατή αφέντρα! Ξέρει την δουλειά της
Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία αλλά μαζί της νιώθω άνετα, Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα.,και στο ξενοδοχείο έχω πάει μαζί της μέσα σε τζακούζι ήταν ένα από τα καλύτερα session πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα όπως πάντα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Το κατέχει η έρικα η ρωσίδα όχι
Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία αλλά μαζί της νιώθω άνετα, Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα.,και στο ξενοδοχείο έχω πάει μαζί της μέσα σε τζακούζι ήταν ένα από τα καλύτερα session πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα όπως πάντα
Όταν με γαμούσε τον κώλο έχυνε η μούνα της την περιμένουμε Σαλονίκη μας έχει ξεχάσει και βγάζει φράγκα στην Σαλονίκη κάθεται 20 μέρεςΗ Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!
Μπεσαλού και μουνάρα είναι και ξέρει βδσμΑντισυμβατική είναι,ισχυρογνώμων αλλά το κατέχει το αυταρχικό
Αυτά Σαλονίκη δύσκολα να τα κάνεις ,ερίκα και πάσης ΕλλάδοςΧτες επισκεφτηκα για αλλη μια φορα την Ερικα μαζι με ενα φιλο μου υποτακτικο και εγινε αλλο ενα τελειο σεσσιον ,η καλυτερη στιγμη ηταν αφου με μεταμωρφωσε σε υπακουη τσουλα πηγαμε και οι τρεις στο κρεβατι με εβαλε να τσιμπουκωνω τον φιλο μου ενω δεχομουν σφαλιαρες στην κωλαρα μου απο την Ερικα μεχρι που αρχισε να μου χωνει δαχτυλα,στημενη εγω στα 4 φωναξε στον σκλαβο φιλο μου να ερθει απο πισω μου και τον εβαλε να με γαμησει μεχρι να χυσει μεσα στην κωλαρα μου και οταν τελειωσε εκει που νομιζα οτι θα τελειωνε και το σεσσιον με εβαλε να γλυψω και να καθαρισω την πουτσα του σκλαβου απο τα χυσια και οπως ηταν χυμενη η κωλαρα μου μπηκε και συνεχισε να με γαμαει με το στραπ η Ερικα μεχρι που τελειωσα και εγω απο πισω στο τελος εγινα η τουαλετα τους με κατουρησαν και οι 2 πολυ καβλα σκηνικο αλλο να το περιγραφω κσι αλλο να το ζεις
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Μπες στο kanesex έρχεται Θεσσαλονίκη ,προχτές στο pegging τα έδωσε όλα,για αυτό την γουστάρω ανωμαλιάραΑυτά Σαλονίκη δύσκολα να τα κάνεις ,ερίκα και πάσης Ελλάδος
Το καλύτερο session που έχω κάνειΉταν η τελευταία μίστρεςς που συνάντησα πριν σταματήσω από τον χώρο πριν τον κόβιντ. Εμπειρία και πάθος σε αυτό που κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για Λάρισα;Μπες στο kanesex έρχεται Θεσσαλονίκη ,προχτές στο pegging τα έδωσε όλα,για αυτό την γουστάρω ανωμαλιάρα
Στον πρωκτικό οργασμό που μου έκανε ήταν εξαιρετικό
Το είδα έρχεται Σαλονίκη η ερίκα ,επιτέλους η μπεσαλού μουΜπες στο kanesex έρχεται Θεσσαλονίκη ,προχτές στο pegging τα έδωσε όλα,για αυτό την γουστάρω ανωμαλιάρα
Αχ να με έβαζαν κάτω η ερίκα και ΑλεξάνδραΔεν ξέρω για Θεσσαλονίκη αλλά η έρικα και η Αλεξάνδρα είναι οι καλύτερες με διαφορά
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Η Αλεξάνδρα έχει το omega δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ΘεσσαλονίκηΑχ να με έβαζαν κάτω η ερίκα και Αλεξάνδρα
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
στα 100 βλέπω η ερικα. θυμαμαι κσο με χωρο δικο της. πολυ καλα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
στα 100 βλέπω η ερικα. θυμαμαι κσο με χωρο δικο της. πολυ καλα
100 την μία ώρα ,150 μιάμιση ώρα και για δύο ώρες μου ζήτησε 200,παλιά έδινα 100 όσο και αν κρατούσε το session
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
Θα πάω αύριο να με βγάλει έξω στην ταράτσα της να μπω μέσα στο σκυλόσπιτο, να με ξεφτιλίσει νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκ και να πιω την χρυσή της βροχή
Και Σαλονίκη 100στα 100 βλέπω η ερικα. θυμαμαι κσο με χωρο δικο της. πολυ καλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 34K