Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
560
Πόντοι
81
Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
490
Πόντοι
21
Πριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Πριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητ

Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή
Εξαιρετική Αφέντρα

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
490
Πόντοι
21
Συνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Μετά την Θεσσαλονίκη ίσως έρθει και από Λάρισα,το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει ήταν μαζί της , εξαιρετική σε όλα της

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
420
Πόντοι
21
Μετά την Θεσσαλονίκη ίσως έρθει και από Λάρισα,το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει ήταν μαζί της , εξαιρετική σε όλα της
Σαλονίκη είναι η ερίκα από χτες χεχε και θα μείνει περισσότερες μέρες

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Τώρα που Έχω Ευκαιρία και Η Έρρικα Είναι Θεσσαλονίκη θα κάνω ένα ταξιδακι να την επισκεφτώ και να περάσω ωραία όπως παντα
Είναι το κάτι άλλο η έρικα Κυριακή θα την ξαναδώ , θα φύγω από Λάρισα και θα πάω Θεσσαλονίκη μόνο για μου κάνει τρελά παιχνίδια

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη
Αν δεν είχα δουλειά θα πήγαινα σήμερα αλλά μόνο Κυριακή μπορώ

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Πρωκτικό οργασμό μου έκανε και άλλα πολλά στην Λάρισα

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Πρωκτικό οργασμό μου έκανε και άλλα πολλά στην Λάρισα
Αρχικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση,απλά δεν καταλαβαίνω ο άλλος γιατί γελάει από κάτω και ειρωνευεται

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
551
Πόντοι
86
Αρχικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση,απλά δεν καταλαβαίνω ο άλλος γιατί γελάει από κάτω και ειρωνευεται
Γιατί είναι καψούρης με την έρικα και τον έχει διώξει και σε ότι γράφω και εγώ τα ίδια κάνει

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
420
Πόντοι
21
Συνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού
Η ερίκα είναι Σαλονίκη και εδώ θα
Είναι το κάτι άλλο η έρικα Κυριακή θα την ξαναδώ , θα φύγω από Λάρισα και θα πάω Θεσσαλονίκη μόνο για μου κάνει τρελά παιχνίδια
Ερίκα και Πάσης Ελλάδος και μην ξαναγίνει κοκκάλι να μείνει έτσι όπως την γνωρίσαμε Σαλονίκη

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Γιατί είναι καψούρης με την έρικα και τον έχει διώξει και σε ότι γράφω και εγώ τα ίδια κάνει
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι καψουρης αλλά να μην κοροϊδεύει τους αλλους
Η ερίκα είναι Σαλονίκη και εδώ θα

Ερίκα και Πάσης Ελλάδος και μην ξαναγίνει κοκκάλι να μείνει έτσι όπως την γνωρίσαμε Σαλονίκη
Κορμάρα έχει στις φωτόγραφιες,
Να ρωτήσω αν σε αφήνει να έχεις πρωτοβουλίες πάνω της εννοώ να κάνεις και συ σεξ;ας δώσει κάποιος πληροφορίες χωρίς να χλευάσει γιατί πλέον φοβόμαστε και να ρωτήσουμε με τους εξυπνακηδες

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.009
Πόντοι
86

Να ρωτήσω αν σε αφήνει να έχεις πρωτοβουλίες πάνω της εννοώ να κάνεις και συ σεξ;ας δώσει κάποιος πληροφορίες χωρίς να χλευάσει γιατί πλέον φοβόμαστε και να ρωτήσουμε με τους εξυπνακηδες
Φίλε δεν κοροϊδεύω τα γούστα κανενός μιας και εμένα μου αρέσει να υποτάσσομαι σε δυναμικές γυναίκες. Απλά γελάω με τα ψέματα που κάποιοι γράφουν για να ψήσουν κόσμο να πάει.
Αν περιμένεις να δεις την γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία σου λέω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τέρμα επεξεργασμένες. Όσο για αυτό που λένε ότι με έχει διώξει είναι αποκύημα της φαντασίας τους επειδή απλά έγραψα την αλήθεια για την εμφάνιση και την ηλικία της.
Μπορείς να επισκεφτείς τη συγκεκριμένη αφέντρα, από αυταρχικό γνωρίζει αλλά η εμφάνισή της διαφέρει πάρα πολύ από αυτό που δείχνει.

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Φίλε δεν κοροϊδεύω τα γούστα κανενός μιας και εμένα μου αρέσει να υποτάσσομαι σε δυναμικές γυναίκες. Απλά γελάω με τα ψέματα που κάποιοι γράφουν για να ψήσουν κόσμο να πάει.
Αν περιμένεις να δεις την γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία σου λέω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τέρμα επεξεργασμένες. Όσο για αυτό που λένε ότι με έχει διώξει είναι αποκύημα της φαντασίας τους επειδή απλά έγραψα την αλήθεια για την εμφάνιση και την ηλικία της.
Μπορείς να επισκεφτείς τη συγκεκριμένη αφέντρα, από αυταρχικό γνωρίζει αλλά η εμφάνισή της διαφέρει πάρα πολύ από αυτό που δείχνει.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Κρίμα και είχα ψηθει

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα,και καλή Κυριακή, Επισκέφτηκα την Έρικα στην Θεσσαλονίκη και πέρασα κατά πληκτικά!!Ο χώρος Ήταν Ωραίος και Για Μια Ακόμα φορά Πέρασα Καταπληκτικά όπως πάντα.Η Έρικα είναι πανέμορφη!!Μου έκανε αυτά που μου αρέσουν και το ευχαρ ιστηθηκα!!

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Κρίμα και είχα ψηθει
καλησπερα και απο εμενα εγω θα σου πω να πας να δεις και να κρινεις μονο σου γιατι ο συγκεκριμενος αμα δεις τι γραφει απο την αρχη και τι ρολο βαραει θα καταλαβεις εγω παω μονο στη ερικα απο την στιγμη που την επισκευτικα για πρωτη φορα οποτε δεν θα σου κρυφτω οτι ειναι η απολυτη αφεντρα για ΕΜΕΝΑ οπουε επειδη ο καθενας μας λεει το κοντο και το μακρυ του για μενα το καλυτερο ειναι αν ποτε την δεις να εχεις την δικη σου αποψη και να την μοιραστεις μαζι μας γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και φετιχ

Τελευταία τροποποίηση:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
551
Πόντοι
86
Θεσσαλονίκη έρχεται Λάρισα πότε

Καψούρα μεγάλη έχει ,δεν κάνει σέξ είναι καθαρόαιμη Αφέντρα τώρα αν της γυαλίσεις δεν ξέρω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για καμμία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom