Δεν δέχτηκε μόνο εμένα και την φίλη μου και δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντώ αμέσως,διάβασε τα έγραψα πριν λίγο.
Την Δευτέρα το βράδυ στο πρίαμος σουίτα 22 Ηλιούπολη,η πέτρινη σουίτα πολύ ακριβή αλλά αξίζει ευρύχωρη και μεγάλο τζακούζι,για άλλη μία φορά περάσαμε καταπληκτικά και εγώ και η φίλη μου,το session ξεκίνησε μέσα στο τζακούζι πρώτα μπήκαν οι δύο τους η έρικα στράπαρε την φίλη μου αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη ,είχε πάρει η έρικα δύο ζώνες για στραπονάρισμα ,της σήκωσε τα πόδια και την πήρε και από μπροστά και από πίσω ,γλωσσόφιλα γλυφομούνια ,φοβερό οφθαλμόλουτρο μετά μπήκα και εγώ στο τζακούζι και εκεί απογειώθηκα όσο της φιλούσα τα πόδια ,μου έβαλε σφήνα μας έφτυνε ,μας άφησε να την γλύψουμε παντού ,μετά φόρεσε γάντι και μου έκανε μασάζ προστάτη και έχυσε το κωλαράκι μου ,μας κατούρησε και μετά πριν μας πάει στο κρεβάτι μας έδεσε ,η σουίτα γύρω από το κρεβάτι έχει ξύλινους στύλους εκεί μας έδεσε πιο πολύ τιμώρησε την φίλη μου που της αρέσει πολύ το μαστίγωμα η συνέχεια στο τεράστιο κρεβάτι με καθρέφτη μεγάλο εκεί δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε καύλα και ηδονή και φίστινκ μας έκανε