Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

domina erica

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Θέλω να τα δω να την γαμεί η ερίκα γαμεί καλά
Θα πρέπει να έρθεις εσύ Αθήνα κάνω συνεδρίες με άλλη Αφέντρα μόνο με γνωστούς μου που είναι κορυφαία και πολλά χρόνια στον χώρο

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Θα πρέπει να έρθεις εσύ Αθήνα κάνω συνεδρίες με άλλη Αφέντρα μόνο με γνωστούς μου που είναι κορυφαία και πολλά χρόνια στον χώρο
Προσκυνώ Αφέντρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν τρέχει τίποτα αλλά θα πλήρωνες έτσι έγραφες,πήγα με τα δικά μου φράγκα χτες βράδυ peggging μία ώρα ανωμαλιάρα στο τέρμα η ξανθιά
Θα πλήρωνα δεν δέχτηκε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Βεβαίως πήγα κάθε session μαζί της και καλύτερο,προτιμώ στο σπίτι της εφόσον πάω μόνος μου γιατί έχει τα πάντα,το λουράκι μου την ταπούλα μου έξω στο μπαλκόνι να της γλύφω τα πόδια και να με χαστουκίζει,μετά μέσα να με γαμάει στο κρεβάτι δεμένο και αφήνομαι στα χέρια της να μου κάνει μασάζ προστάτη και να χύνει το κολαράκι μου

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
481
Πόντοι
21
Δεν γίνεται έχει σταματήσει η ειρήνη θα έρθω μόνη μου
Ήταν για soft καταστάσεις ή άλλη Κυρία ενώ εσείς Κυρία μου κάνετε τα πάντα είστε αυθεντική, τα ομορφότερα πόδια που έχω γλύψει συν το στράπ μου μου κάνετε και το fisting

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Πριν φύγετε για Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σας προσκυνήσω όπου θέλετε είτε στο σπίτι σας είτε σε ξενοδοχείο με τζακούζι που σας αρέσει

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Πριν φύγετε για Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σας προσκυνήσω όπου θέλετε είτε στο σπίτι σας είτε σε ξενοδοχείο με τζακούζι που σας αρέσει,
Ήταν για soft καταστάσεις ή άλλη Κυρία ενώ εσείς Κυρία μου κάνετε τα πάντα είστε αυθεντική, τα ομορφότερα πόδια που έχω γλύψει συν το στράπ μου μου κάνετε και το fisting
Διαφωνώ ήταν kinky η άλλη αλλά πολύ Καλή, είχα κάνει διπλό session

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
555
Πόντοι
86
Πριν φύγετε για Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σας προσκυνήσω όπου θέλετε είτε στο σπίτι σας είτε σε ξενοδοχείο με τζακούζι που σας αρέσει,

Διαφωνώ ήταν kinky η άλλη αλλά πολύ Καλή, είχα κάνει διπλό session
Με το ζόρι αφέντρα η Ρωσίδα η έρικα ναι η άλλη όχι

Alexan_der

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
724
Πόντοι
300

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα,επισκέφτηκα την έριξα και πέρασα καταπληκτικά,άξιζε το ταξίδι που έκανα!!Σε αυτά που μου αρέσουν είναι η μοναδική!!Πέρασα τέλεια, πανέμορφη και πεντακάθαρη όπως πάντα και θα την ξανά επισκεφτώ πάλι!!Για εμάς που μένουμε Επαρχία ανυπομονούμε πως και πώς να έρθει η θέα Έρικα να περάσουμε Καλά,Την Ευχαριστώ πολύ για ολα

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα,έκανα ταξίδι Ιωάννινα-θεσαλλονικη για την Έρικα,Πέρασα Καταπληκτικά για μια ακόμη φορά!!Την Ευχαριστώ πολύ για το καταπληκτικό σεσσιον!!

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Την είδα στην Σαλονίκη και τι δεν με έκανε ,έχει πάρει κιλά και με αρέσει στο βδσμ η καλύτερη ,το καλύτερο στράπ που με έχει κάνει αφέντρα συν ότι την έγλυψα παντού όταν εκείνη το έλεγε ,στο μπάνιο ξαπλωμένος να γλύφω τα πόδια της με είχε βάλει και τάπα ,την έβγαζε και με έκανε με το γάντι μασάζ προστάτη στο κατούρημα που με έριξε με άφησε να χύσω,ερίκα ζούμε να σε υπηρετούμε

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
324
Πόντοι
21
Πότε θα επιστρέψει στην Καλλιθέα?αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Την επισκέφτηκα προχτές αυτή την φορά όχι στο ξενοδοχείο στον σπίτι της της,για άλλη μία φορά εξαιρετική και ακούραστη στο pegging μου έκανε cbt , orgasm control , sounding ,δέσιμο και όπως πάντα έγλυφα τα πόδια της ,ουρολαγνεία στο τέλος

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Το τι μας έκανε χτες το βράδυ στο πρίαμος ήταν ανεπανάληπτο,ήρθε και η φίλη μου μαζί ,σκέτη καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να κάνουν λεσβιακό ,να στραπάρει η έρικα την φίλη μου και εγώ στα τέσσερα να γλύφω τον κώλο της έρικας μετά ήρθε και η σειρά μου να με στραπάρει και μου κάνει και μασάζ προστάτη ,βεβαίως μου έκανε και fisting. στο τζακούζι μπήκαμε μετά και οι τρείς εγώ της έγλειφα τα πόδια και η φίλη μου τις βυζάρες της και όχι μόνο ,στην φίλη μου πέρασε και χειροπέδες ,φάγαμε τις σφαλιάρες μας και το φτύσιμο της παντού ,εμένα δεν με άφηνε να τελειώσω με τυρανούσε ,μας κατούρησε μέσα στο τζακούζι και μετά κάτσαμε στο μπαλκόνι της σουίτας έπινε τον χυμό της και εγώ υποπόδειο για να ξεκουράζει τις πατούσες της και στην φίλη μου είχε βάλει μία τάπα,τρεις ώρες μείναμε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom