domina erica
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Θα πρέπει να έρθεις εσύ Αθήνα κάνω συνεδρίες με άλλη Αφέντρα μόνο με γνωστούς μου που είναι κορυφαία και πολλά χρόνια στον χώροΘέλω να τα δω να την γαμεί η ερίκα γαμεί καλά
Θα πρέπει να έρθεις εσύ Αθήνα κάνω συνεδρίες με άλλη Αφέντρα μόνο με γνωστούς μου που είναι κορυφαία και πολλά χρόνια στον χώροΘέλω να τα δω να την γαμεί η ερίκα γαμεί καλά
Προσκυνώ Αφέντρα μουΘα πρέπει να έρθεις εσύ Αθήνα κάνω συνεδρίες με άλλη Αφέντρα μόνο με γνωστούς μου που είναι κορυφαία και πολλά χρόνια στον χώρο
Θα πλήρωνα δεν δέχτηκεΔεν τρέχει τίποτα αλλά θα πλήρωνες έτσι έγραφες,πήγα με τα δικά μου φράγκα χτες βράδυ peggging μία ώρα ανωμαλιάρα στο τέρμα η ξανθιά
Βεβαίως πήγα κάθε session μαζί της και καλύτερο,προτιμώ στο σπίτι της εφόσον πάω μόνος μου γιατί έχει τα πάντα,το λουράκι μου την ταπούλα μου έξω στο μπαλκόνι να της γλύφω τα πόδια και να με χαστουκίζει,μετά μέσα να με γαμάει στο κρεβάτι δεμένο και αφήνομαι στα χέρια της να μου κάνει μασάζ προστάτη και να χύνει το κολαράκι μουΠηγές;
Ήταν για soft καταστάσεις ή άλλη Κυρία ενώ εσείς Κυρία μου κάνετε τα πάντα είστε αυθεντική, τα ομορφότερα πόδια που έχω γλύψει συν το στράπ μου μου κάνετε και το fistingΔεν γίνεται έχει σταματήσει η ειρήνη θα έρθω μόνη μου
Διαφωνώ ήταν kinky η άλλη αλλά πολύ Καλή, είχα κάνει διπλό sessionΉταν για soft καταστάσεις ή άλλη Κυρία ενώ εσείς Κυρία μου κάνετε τα πάντα είστε αυθεντική, τα ομορφότερα πόδια που έχω γλύψει συν το στράπ μου μου κάνετε και το fisting
Με το ζόρι αφέντρα η Ρωσίδα η έρικα ναι η άλλη όχιΠριν φύγετε για Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σας προσκυνήσω όπου θέλετε είτε στο σπίτι σας είτε σε ξενοδοχείο με τζακούζι που σας αρέσει,
Διαφωνώ ήταν kinky η άλλη αλλά πολύ Καλή, είχα κάνει διπλό session
Ο προσκυνητήςΠριν φύγετε για Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σας προσκυνήσω όπου θέλετε είτε στο σπίτι σας είτε σε ξενοδοχείο με τζακούζι που σας αρέσει
φίλε εδώ γράφουμε για αυταρχικό εσύ γράφεις για άλλη κατηγορία,δοκίμασε το μπορεί να σου αρέσειΟ προσκυνητής
Προσπαθώ να το κατανοήσωφίλε εδώ γράφουμε για αυταρχικό εσύ γράφεις για άλλη κατηγορία,δοκίμασε το μπορεί να σου αρέσει
Αν γνωρίσεις την ερίκα θα σε τα μάθει, έρχεται Σαλονίκη, μπεσαλού γυναίκα με αρέσει πολύ που έχει πάρει κιλά,στο βδσμ η καλύτερηΠροσπαθώ να το κατανοήσω
Όλοι την προσκυνούμε την EriccaΟ προσκυνητής
Σαλονίκη είναι η ερίκαΠότε θα επιστρέψει στην Καλλιθέα?αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες
Θα επιστρέψω μεθαυριοΠότε θα επιστρέψει στην Καλλιθέα?αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες