gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.624
- Πόντοι
- 7.415
Βάλε φωτό τους στο νήμα με τους κωλομπαραδες...Κάτι γαμιολες τα ειχαν 21 ευρώ![]()
Βάλε φωτό τους στο νήμα με τους κωλομπαραδες...Κάτι γαμιολες τα ειχαν 21 ευρώ![]()
Κάτι γαμιολες τα ειχαν 21 ευρώ![]()
Οι περισσότεροι στα μαγειρεύουν κιολαςΠόσες δεκαετίες έχεις να πάς σε ψαράδικο;
Χωρίς να θέλω να σε σοκάρω, τα ψάρια πλέον τα καθαρίζουν και τα φιλετάρουν κιόλας αν το ζητήσεις.![]()
Βάλε φωτό τους στο νήμα με τους κωλομπαραδες...
Οι περισσότεροι στα μαγειρεύουν κιολας
Σύκα τον Αύγουστο![]()
απο που η μαγειρισα μαν?Η μαγείρισσα να ξέρει να μαγειρεύει και ας είναι και από σούπερ μάρκετ.
![]()
Τύπε είναι σαν τις ομάδες του μπαρτζώκα μετα το 30...Ρε μαν , πήρα το δραπανοκατσάβιδο της προσφοράς και έκλασε η μπαταρία σε 10 μέρες![]()
Ναι αλλά ήσουν μέσα σε εστιατόρια και είχες το φαγητό έτοιμοΝαι. Έχω κάνει (και μάλιστα στο εξωτερικό που δεν είχα δίπλα την μανούλα να μου φέρνει φαγητό στο ταπεράκι).![]()
Ναι αλλά ήσουν μέσα σε εστιατόρια και είχες το φαγητό έτοιμο![]()
Ισχύει. Όχι όμως για όλα τα χρόνια που έμεινα.![]()
Πάντα από Ασία.απο που η μαγειρισα μαν?
Ξέρει να μαγειρεύει, αλλά δε βάζει και κάνα ξυράφι να κλαδεψει το θαμνο;Η μαγείρισσα να ξέρει να μαγειρεύει και ας είναι και από σούπερ μάρκετ.
![]()
Για εμάς τους παλαιάς κοπής κωλο-γερους, ο θάμνος είναι το μεγαλύτερο φετίχ πάνω στο γυναικείο σώμα. Μετά τον κωλο φυσικά και ει δυνατόν καλλωπισμενος.Ξέρει να μαγειρεύει, αλλά δε βάζει και κάνα ξυράφι να κλαδεψει το θαμνο;
Αν όμως έτσι το προτιμάτε παππουλη, πάω πάσο.... Περί ορεξεως...
Τα σέβη μου
Σκληροπυρηνικός....Για εμάς τους παλαιάς κοπής κωλο-γερους, ο θάμνος είναι το μεγαλύτερο φετίχ πάνω στο γυναικείο σώμα. Μετά τον κωλο φυσικά και ει δυνατόν καλλωπισμενος.
Κοτόπουλο φιλέτο στήθος στη σχάρα και πράσινη σαλάτα. Διατροφή για αθλητές