tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.536
- Πόντοι
- 606
Έχει καλό σολωμο μαν.Πω ρε πούστη με αυτό το λιντλ
![]()
Έχει καλό σολωμο μαν.Πω ρε πούστη με αυτό το λιντλ
![]()
Σε ποιο Lidl μαν ?Έχει καλό σολωμο μαν.
Στο μεγάλο πεύκοΣε ποιο Lidl μαν ?![]()
Τα θέλει ο κωλος τουΣτο μεγάλο πεύκο
Ρε μαν , πήρα το δραπανοκατσάβιδο της προσφοράς και έκλασε η μπαταρία σε 10 μέρεςΤα θέλει ο κωλος του![]()
Σολωμο παντα λιντλ μαν. Σαλάτα έτοιμη επίσης λιντλ αφου χωθηκα για τον σολωμο. Ψωμί φουρνος γειτονιάς.
το δραπανοκατσάβιδο του λιντλ είναι πιο φθηνό από τις μπαταρίες?Ρε μαν , πήρα το δραπανοκατσάβιδο της προσφοράς και έκλασε η μπαταρία σε 10 μέρες![]()
Σκουπίδια έχει ρε μαν. Κάποια, ελάχιστα πραγματα αξίζουν το κόπο.Ρε μαν , πήρα το δραπανοκατσάβιδο της προσφοράς και έκλασε η μπαταρία σε 10 μέρες![]()
Τα κερασια τα γαμησε το χαλάζι φέτος κ έχουν εφτα εκατομμύρια δολάρια το κιλοΑρμύρα με λάδι και λεμόνι, μια φέτα μαγιάτικο, κι ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Ακολουθούν σε λίγο κεράσια Βοδενών.
Σκουπίδια έχει ρε μαν. Κάποια, ελάχιστα πραγματα αξίζουν το κόπο.
9,80.Τα κερασια τα γαμησε το χαλάζι φέτος κ έχουν εφτα εκατομμύρια δολάρια το κιλο![]()
Θεωρείς ότι έχει καλυτερο σολωμο ο βασιλοπουλος η ο σκλαβενιτης?Πραγματι. Οι σακούλες του είναι ανθεκτικές.![]()
Θεωρείς ότι έχει καλυτερο σολωμο ο βασιλοπουλος η ο σκλαβενιτης?
Φάτε μούσμουλα έχει αφθοναΤα κερασια τα γαμησε το χαλάζι φέτος κ έχουν εφτα εκατομμύρια δολάρια το κιλο![]()
Εγώ είμαι εργενης ρε σκατογερε, σιγά μη κάθομαι να βγάζω λέπια απ τα ψάρια η να τρέχω στις λαϊκές και τα ψαραδικα.Σας τα φτιαχνουν οι κυραδες, τα βρίσκεται έτοιμα και κάνετε τους κονιορδους εδώ μέσα σ εμένα και το φουκαρά τον κωλογερο που πεταει σ ενα πιατο πεντε φαγητά από το μπουφέ της ξενοδοχας ναπουμεΤα ψάρια που καταναλώνω τα προμηθεύομαι από συγκεκριμένα ψαράδικα. Σε επίπεδο πολυκαταστημάτων, και για, σολομό, τσιπουρολαύρακα και κρανιό ιχθυοκαλιέργειας, θεωρώ κάπως καλύτερο το Βασιλόπουλο.
Εγώ είμαι εργενης ρε σκατογερε, σιγά μη κάθομαι να βγάζω λέπια απ τα ψάρια η να τρέχω στις λαϊκές και τα ψαραδικα.Σας τα φτιαχνουν οι κυραδες, τα βρίσκεται έτοιμα και κάνετε τους κονιορδους εδώ μέσα σ εμένα και το φουκαρά τον κωλογερο που πεταει σ ενα πιατο πεντε φαγητά από το μπουφέ της ξενοδοχας ναπουμε![]()
Η μαγείρισσα να ξέρει να μαγειρεύει και ας είναι και από σούπερ μάρκετ.Εγώ είμαι εργενης ρε σκατογερε, σιγά μη κάθομαι να βγάζω λέπια απ τα ψάρια η να τρέχω στις λαϊκές και τα ψαραδικα.Σας τα φτιαχνουν οι κυραδες, τα βρίσκεται έτοιμα και κάνετε τους κονιορδους εδώ μέσα σ εμένα και το φουκαρά τον κωλογερο που πεταει σ ενα πιατο πεντε φαγητά από το μπουφέ της ξενοδοχας ναπουμε![]()
Από πού τα κεράσια μαν ?Αρμύρα με λάδι και λεμόνι, μια φέτα μαγιάτικο, κι ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Ακολουθούν σε λίγο κεράσια Βοδενών.