Είμαι σίγουρος για αυτόΘα της πάω και λουλούδια από τον κήπο μου φίλε
![]()

Καλό Πάσχα.
Είμαι σίγουρος για αυτόΘα της πάω και λουλούδια από τον κήπο μου φίλε
![]()
Κάτι τέτοια κανείς και λιώνει για εσέναΘα της πάω και λουλούδια από τον κήπο μου φίλε
Καλή Ανάσταση φίλε
Υγεία
Καλά να περνάς![]()
Αυτά είναι!!!Ρε νιαμου τέτοιες μερες στο βουνό αγ@πη μόνο..
![]()
![]()
Αμ καλά λέω ότι ψάχνεις να βρεις κάτι να τα έχεις καλά με το βουνό και να τα βρείτεΑυτά είναι!!!
Ρε λέτε να πάω μια σούβλα κοκορέτσι στο βουνό καλύτερα;
Θα μου κλείνει ραντεβού στο πιτς φυτίλι μετά.![]()
Κάντες δυο τις σούβλες κυρ Στεφανε και βάλε και κάνα κατσίκι ολόκληρο.Αυτά είναι!!!
Ρε λέτε να πάω μια σούβλα κοκορέτσι στο βουνό καλύτερα;
Θα μου κλείνει ραντεβού στο πιτς φυτίλι μετά.![]()
οι περισσοτεροι που παίρνουν τηλ. ειναι κακομοιροι μπακαλιάροι στους οποίους η γυναίκα ή γκομενα στο σπίτι φέρεται έτσι και χειρότερα και δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα καν. Σκύβουν το κεφάλι πληρώνουν τα 80 το μισάωρο και ακούνε και ένα σωρό καντήλια και αισθάνονται σαν στο σπίτι τους .Ρε νιαμου με αυτά που γράφετε αλίμονο στον ανέμελο μύστη που θα τηλ για ινφο..
Για τον φουκααρα που θα περάσει από το τσαρδι δεν το συζητάω καν..
![]()
Μύστη απαξίωσες τους κουταλιανους του μπου..οι περισσοτεροι που παίρνουν τηλ. ειναι κακομοιροι μπακαλιάροι στους οποίους η γυναίκα ή γκομενα στο σπίτι φέρεται έτσι και χειρότερα και δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα καν. Σκύβουν το κεφάλι πληρώνουν τα 80 το μισάωρο και ακούνε και ένα σωρό καντήλια και αισθάνονται σαν στο σπίτι τους .
Εκείνο με το βουνό και τον Μωάμεθ το ξέρεις?εχω αναγκη μασαζακι μετα εκτονωσεωςμετα την πασχαλινη κρεατοφαγια και οινοποσια.
ρε λες να περασω μια βολτα?![]()
Περιμένουμε περιγραφή καλωσορίσματοςεχω αναγκη μασαζακι μετα εκτονωσεωςμετα την πασχαλινη κρεατοφαγια και οινοποσια.
ρε λες να περασω μια βολτα?![]()
Θρασιβουλα άσε το τηλέφωνο.Δώστε ένα τηλέφωνο ρε παιδιά να κάνω τον καμικάζι και θα ενημερώσω
ααα ναι!!!!!! έλα ρε αυτή είναι εκεί????Την Γιαννα είδες μιλφ με φτιαγμένα χείλη γνωστή από Λαγουμιτζη με μέτριες υπηρεσίες που ζητά πουρμπουάρ για να φιλήσει στο στόμα.
Είσαι σίγουρος ;Την ξαναβάφτησαν;Υπαρχουν κριτικές για αυτή;Την Γιαννα είδες μιλφ με φτιαγμένα χείλη γνωστή από Λαγουμιτζη με μέτριες υπηρεσίες που ζητά πουρμπουάρ για να φιλήσει στο στόμα.