professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.757
- Πόντοι
- 11.096
Όχι ρε μαν τόν θέλουμε τόν πανουληΠήγαινε με τσαμπουκα και ζήτησε την από την υπηρεσία Πανούλη![]()
Όχι ρε μαν τόν θέλουμε τόν πανουληΠήγαινε με τσαμπουκα και ζήτησε την από την υπηρεσία Πανούλη![]()
Μήπως πήρες σέ λάθος μαγαζί;Σ’ευχαριστω,μου το έδωσε η υπηρεσία το τηλέφωνο της Μαρίνας η οποία δουλεύει σήμερα.
Πήγαινε με τσαμπουκα και ζήτησε την από την υπηρεσία Πανούλη![]()
Γιαννάκη εσύ;;;Σ’ευχαριστω,μου το έδωσε η υπηρεσία το τηλέφωνο της Μαρίνας η οποία δουλεύει σήμερα.
Kapios να μου πει ότι δεν είναι όνειρο !!! Τέτοια εξυπηρέτηση το βουνό ???? Κάτι αλλάζει , υπάρχει ελπίδα χαχαχαΓιαννάκη εσύ;;;
Μήπως Έχουμε το Τηλέφωνο της Μαρίνας ;Το ζητάς από την υπηρεσία στην είσοδο αδερφέ![]()
Για φωτογραφίες μόνο ένας είναι ό κατάλληλος.Πάρε τηλέφωνο και θα στο δώσουν
Είχε βάλει και μια φωτογραφία της Μαρίνας το μέλος professor x μπορεί να την ξανά ποστάρει γιατί δεν την βρίσκω;
Μύστη, είναι γνωστό ότι δεν σέβονται τίποτα και τους αξίζει εμπάργκο.Χθες δούλευαν Μαρίνα,Τζούλια,Αλεσια και Ελενη
Σήμερα δουλεύουν Παολα,Ελένη και Τζουλια
Προσοχή οι περισσότερες κοπέλες ζητούν έξτρα χρήματα στο δωμάτιο και άμα δεν τα δώσεις κάνουν τους αστεριες
Δεν σέβονται τον πελάτη αλλά ούτε και τα λεφτά μας
Οι υπηρεσίες και οι δύο είναι αμίλητες αγέλαστες.
Μαύρο από εμένα και δεν ξαναπατάω στο συγκεκριμένο μαγαζί
Για φωτογραφίες μόνο ένας είναι ό κατάλληλος.@petergsp
Αλλά τυπε αφού έχεις τηλέφωνο μαρίνας για ραντεβού καί θά την δεις από κοντά.....την φωτογραφία τί την θέλεις ;
Ρε λες το βουνό να του έδωσε μούφα τηλ?Θέλει να συναντήσει τη φωτογραφία πρώτα .
Λόγω των Αγιων ημερών ,μπορεί να του δωσε ένα τηλεφωνο.Ρε λες το βουνό να του έδωσε μούφα τηλ?
Έχουμε κανονίσει με τά κορίτσια ένα παρτακι έτσι για την χώνεψη καί κάψιμο θερμίδωνΕίναι ανοιχτά αύριο να πεταχτώ για λίγη χαλάρωση μετά το μεσημεριανό τραπέζι;
Πήρε κανείς τηλέφωνο να μας πει σίγουρα;
![]()
Ρε σατυρε αύριο θα γαμηθουμε στο φαΐ και στα κοψιδια! (Έχω πάρει μια προβατίνα παϊδάκι αστα... + λουκανικα + τα πάντα όλα....). Δε χρειάζεται να γαμηθουμε και στα κρεββάτια.... Μια μέρα παυση και από βδομάδα δριμύτεροι!Είναι ανοιχτά αύριο να πεταχτώ για λίγη χαλάρωση μετά το μεσημεριανό τραπέζι;
![]()
Σε περιμένουν στην υποδοχή για δυσπεψία νομίζωΈχουμε κανονίσει με τά κορίτσια ένα παρτακι έτσι για την χώνεψη καί κάψιμο θερμίδων![]()
Θα είναι και το βουνό ή θα έχει σκάσει από το αρνί κλπ;Έχουμε κανονίσει με τά κορίτσια ένα παρτακι έτσι για την χώνεψη καί κάψιμο θερμίδων![]()
Είναι ανοιχτά αύριο να πεταχτώ για λίγη χαλάρωση μετά το μεσημεριανό τραπέζι;
![]()
Πλάκα, πλάκα ,ψάχνεις αφορμή να δεις την αγάπη σου..Θα είναι και το βουνό ή θα έχει σκάσει από το αρνί κλπ;![]()
Πλάκα, πλάκα ,ψάχνεις αφορμή να δεις την αγάπη σου..
Θα της πάω και λουλούδια από τον κήπο μου φίλεΒλέπω να ανταλλάσσετε και το φιλί της αγάπης.![]()