Για να πέσει λοιπόν ο Μητσοτάκουλας ας καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας και ας καταφέρουν να υπερψηφιστεί αυτή.
Λόγο αυτός δεν έχει για να παραιτηθεί γιατί οι συγκεντρώσεις δεν χαρακτηρίζονται αντικυβερνητικές από αυτούς που τις διοργανώνουν.
Αλλά άλλου σκοπού.
Εγώ επιθυμώ την κανονικότητα, βρείτε τα παπάρια να ζητάτε ευθέως αυτό που θέλετε και όχι να αλλοιώνετε το σύμπαν ολάκερο μπας και σας κάτσει η μπίλια.
Δεν θα περάσει γιατί έχει τους μπόνους βουλευτές. Δημοκρατικά και ωραία…πλειοψηφία…
Δεν ξέρω τι είναι η διαδήλωση για εμένα είναι αντίθετη προς την συγκάλυψη και την μη απόδοση πολιτικών ευθυνών. Σίγουρα δεν είναι για να την εκμεταλλευτούν τα κωλοκομματα.
Ποσο πιο ευθέως το θες; Εγώ θέλω να φύγουν και να ελέγχουν οι ευθύνες τους από την δικαιοσύνη όχι από την επιτροπή της βουλής.
Εγώ δεν είμαι με κανένα κόμμα και αυτά που λες είναι γύρω γύρω από το πραγματικό νόημα το οποίο είναι ότι ο λαός μάλλον θεωρεί ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει ένα έγκλημα.
Τι άλλο πιο ξεκάθαρο θες; Στα @@ μου αν θα ψηφίσουν ζωή κκε ή Βελόπουλο. Αυτοί πως θα ελεγχθούν αν δεν φύγουν από την κυβέρνηση; Με τάμα;