Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.083
- Πόντοι
- 1.326
Αν αυτό το twit είναι αληθινό, που κατά πάσα πιθανότητα είναι, τότε αποδεικνύονται πολλά για την Καρυστιανού.
ήσουν σαφέστοςΕγώ πάντως παιρνω Θέση ανεξαρτήτως κόμματος αλλά σαν νομικός επιστήμονας. Που σίγουρα εδώ υπάρχουν και ποιο έμπειροι από εμένα και γνωρίζουν καλά ότι ο ευρωπαϊκός καταστατικός χάρτης όπως και το σύνταγμα καλύπτουν εγκληματικές πράξεις μέσα από παραθυράκια ειδικών νόμων και παραγράφων . Δεν μπορώ να το εξηγήσω λεπτομερώς αλλά εάν τα ψάξετε λίγο θα καταλάβετε τι θέλω να πω .
Πρώτον λες ότι δε θες να με πείσεις και μετά πετάς ονόματα για να με πείσεις. Αποφάσισε τι θέλεις.
Δεύτερον, σιγά μην κάτσω να διαβάσω τόσα βιβλία σε θέμα που δεν είναι το αντικείμενο μου επειδή θέλεις να το παίζεις μορφωμένος ρε μάστορα.
Αλλά, επειδή το παίζεις επιστήμονας:
Reference δεν είναι ένα όνομα, είναι να πεις που ακριβώς διάβασες αυτό που λες, τάδε κείμενο, τάδε σελίδα.
Αν άλλαξες γνώμη και θέλεις να με πείσεις κάνε σωστά τη δουλειά και βάλε screenshots για αυτούς και τα ξαναλέμε.
Συγκεκριμένα, όμως, αλλιώς είσαι παπατζής.
Ρε κρετινε εσυ και ολοι οι ομοιοι σου
Αν αυτό το twit είναι αληθινό, που κατά πάσα πιθανότητα είναι, τότε αποδεικνύονται πολλά για την Καρυστιανού.
Κρετινε...ουστ
Όταν η συνδικαλιστές φωνάζανε για τα θέματα ασφάλειας με γραπτα κειμενα...κ ο υπουργός τους έγραφε...ή μετά το δυστύχημα το τσιμεντωσαν η φτιάξανε μια "επιτροπη" για το δυστύχημα.. τότε είναι έγκλημα κ όχι εξ αμέλειαςΝτάξει να πω κάτι να με κράξετε.
Αλλά τα Τέμπη ατύχημα ήταν. Ούτε το σχεδίασαν ο Κούλης και η παρέα του, ούτε ήθελαν να γίνει.
Αυτά που σχεδιάζουν και κάνουν εν γνώσει τους είναι πολύ χειρότερα.
Δεν προσπαθω να εξηγησω τιποτα ερωτησεις κανω, με βαση αυτα που ειπες. Ειπα την αποψη μου εγω.Το καθε εργαλειο ειναι φτιαγμενο για το περιβαλλον του. Εσυ προσπαθεις να εξηγησεις απολυταχικα καθεστωτα με ορους δημοκρατικης ελευθεριας.
Οι δικτατορες χρησιμοποιουν τη βια ως κυριαρχο εργαλειο. Με αυτη ανεβηκαν στην εξουσια, αυτη εχουν για να καταστειλλουν αντιφρονουντες να σκοτωσουν συνομωτες, εσωτερικους αντιζηλους κλπ. Δε μπορουν να αφησουν χωρο γιατι απο αυτο και μονο αντλειται η νομιμοποηση τους. Εαν χαθει αυτο πεφτει σαν χαρτινος πυργος, δεν εχει θεμελια.
Οι δυτικες αμερικανοστραφεις δημοκρατιες που εναλλασσουν την εξουσια εχουν πολυ πιο sophisticated εργαλεια διαχειρησης μεγαλου πληθους, μμε, προπαγανδα, εκτονωση, "οπια του λαου", διλληματα, περιορισμος των επιλογων. Διαχειρηση πληθους σε δημοκρατια σημαινει οτι πρεπει να φαινεται οτι ειναι δικη τους ιδεα οχι επιβολη.
Ξέχασες να βάλεις και τους συνανθρώπους μας στην Ηλία πριν μερικά χρόνια, φτιάξε το σωστά ρε τυπε
Θα βάλεις τις αποδείξεις ρε διαβασμένε ή απλά θα κλαις που αποδείχτηκες παπατζής;Θελεις και τις σελιδες ακριβως και να σου κανουμε και μια περιληψουλα να στο βαλουμε στο στομα μεσα.
Την έγραψες τη μαλακία σου
Τι κάθεσαι και απαντάς στο βλάκα το πληρωμένο νδούλο, δεν πρόκειται να καταλάβει το σκουπίδι.Ρε κρετινε εσυ και ολοι οι ομοιοι σου
Τι σχεση εχει η πουτσα με την βουρτσα
Στο ματι πηγανε να φανε τα οικοπεδα αλλα τους γυρισε ο αερας και καηκαν ανθρωποι διοτι και εκει υπηρχε αναρχη δομηση με τις ευλογιες της νδ και πασοκ. και φυσικα να μην εχουν αφησει διαδρομους.
Στα τεμπη φαγανε τα λεφτα για την ασφαλεια και την πληρωσαν συνανθωποι που εαν μπορουσαν να αποφυγουν τα ΜΜΜ θα το ειχαν κανει.
Λακαμα με πατεντα
Θα βάλεις τις αποδείξεις ρε διαβασμένε ή απλά θα κλαις που αποδείχτηκες παπατζής;
Για πες μας ρε γαβ γαβ. Είμαστε λιγο αργοστροφοι και δεν τα πιάνουμε
Μην ασχολείσαι. Ο άνθρωπος είναι απλά ηλίθιος.Θα βάλεις τις αποδείξεις ρε διαβασμένε ή απλά θα κλαις που αποδείχτηκες παπατζής;
Εχω παραδειγμα φιλοζωικη οργανωσης που αμολησε στο δασος του χωριου του παππου μου χιλιαδες αγριογουρουνα για να αναπαραχθουν γιατι ηταν υπο εξαφανιση.
Ρωτωντας ολους τους χωριανους ειχαν παντα ελαχιστα αγριογουρουνα.
Κανοντας αυτη τη κινηση γαμησαν ολο το οικοσυστημα του δασους. Εξαφανιστηκαν 10δες αλλα ζωα. Σε σημειο που μετα απο 10 χρονια τωρα εχει στερεψει το ποταμι, εχουν μειωθει οι μελισσες και παρα πολυ μεγαλο μερος της χλωριδας.
Στα τεμπη φαγανε τα λεφτα για την ασφαλεια και την πληρωσαν συνανθωποι που εαν μπορουσαν να αποφυγουν τα ΜΜΜ θα το ειχαν κανει.
Τι κάθεσαι και απαντάς στο βλάκα το πληρωμένο νδούλο, δεν πρόκειται να καταλάβει το σκουπίδι.
Ναι.... γιατί αλλιώς θα το εριχνες στο μ-λ ΚΚΕ...Να ξέρεις πως εσύ και κάποιοι άλλοι κατεστραμμένοι με κάνατε στις επόμενες εκλογές (όποτε και να είναι) να το ρίξω Μητσοτάκη![]()