Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόνο εγώ έχω απορία για το μαχαίρι...Καλημερούδια από Θεσσαλονίκη στα μωρά!
Μέχρι και αύριο Δευτέρα μεσημέρι θα είμαι ενεργή και…
Σας έχω μια έκπληξη!
Μετά από ακύρωση για λόγους υγείας από αγαπημένο/η πελάτη/ισσα, όποιο άτομο κλείσει στις συγκεκριμένες ώρες επωφελείται με έκπτωση -40€, σε όποια υπηρεσία κι αν επιλέξει.
Ώρες: 21:00 – 02:00
Για να κόβει μπουγάτσα είναιΜόνο εγώ έχω απορία για το μαχαίρι...![]()

Ποιος μπουγάτσα τύπε αν κάνεις μαλάκια στον έκοψεΓια να κόβει μπουγάτσα είναι![]()
Ποιος μπουγάτσα τύπε αν κάνεις μαλάκια στον έκοψε
Καλά τραγούδα όταν κάνεις ραντεβού πρόσεχε φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά .Ότι σου λέω.Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα τον νου σου τον νου σουυυυυυυ
Λες να παω με τα ρουχα εργασίαςΚαλά τραγούδια όταν κάνεις ραντεβού πρόσεχε φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά .Ότι σου λέω.Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα τον νου σου τον νου σουυυυυυυ
Σιδερένια κάποτα δεν βλέπω και ανησυχώΛες να παω με τα ρουχα εργασίας![]()
Να δεις που γιαυτο ακυρώνουν τα ραντεβού λογο υγείαςΠοιος μπουγάτσα τύπε αν κάνεις μαλάκια στον έκοψε
Εμ τώρα σου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιάΝα δεις που γιαυτο ακυρώνουν τα ραντεβού λογο υγείας![]()
Ακαποτα ήθελε να σέ πάρει ο Τύπος να υποθέσω;Μόλις είχα ένα άσχημο ραντεβού το οποίο και αναγκάστηκα να διακόψω με μη ευχάριστο τρόπο.
Οποιαδήποτε πίεση για μη ασφαλείς σεξουαλικές πράξεις είναι παραβίαση ορίων μου και θα λήγεις επιτοπου.
Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή!
Λόγο αυτού του συμβάντος αποχωρώ απο την Θεσσαλονίκη αυριανά ραντεβού σε θα υπάρξουν στην πόλη όπως σκεφτόμουν.
μη αρχιζετε τα σεναρια οτιδηποτε μπορει να εγινε να τη χτυπησε κτλ...οπως κ να εχει αλλον μλκ δεν ειχε η μανα του κ τωρα την πληρωνουν κ οι υπολοιποι που ειχαν κλεισει εκει..Έβγαλε την καποτα και της τα έριξε μέσα στον κωλο.
Εσύ που το ξέρεις αυτό φίλε ; Πάντως αν έγινε αυτό όντως , πέρα από εκνευριστικά ανόητη σαν πράξη είναι και πολύ λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικάΈβγαλε την καποτα και της τα έριξε μέσα στον κωλο.