KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.560
- Πόντοι
- 6.536
Κατάλαβες γιατί είχε το μαχαίρι στο κρεβάτι να τον ακούς το παλιό .Ότι σου λέω.Για να κόβει μπουγάτσα είναι![]()
Κατάλαβες γιατί είχε το μαχαίρι στο κρεβάτι να τον ακούς το παλιό .Ότι σου λέω.Για να κόβει μπουγάτσα είναι![]()
...αρχοντα ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι, ή κανεις εικασιες και πετας υπονοουμεναΚατάλαβες γιατί είχε το μαχαίρι στο κρεβάτι να τον ακούς το παλιό .Ότι σου λέω.
Πλάκα κάνω ρε με τον τύπο .Ένας από τους λόγους που υπάρχει το μπου ....αρχοντα ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι, ή κανεις εικασιες και πετας υπονοουμενα![]()
Όχι καλή στιγμή για χιούμορ man...Πλάκα κάνω ρε με τον τύπο .Ένας από τους λόγους που υπάρχει το μπου .
...bad timing ομως οπως ειδες παραπανω!Πλάκα κάνω ρε με τον τύπο .Ένας από τους λόγους που υπάρχει το μπου .

Ένταξη έδεσε σαν γλυκό του έγραψα ότι το έχει για να κόψει την τσουτσου κανενός που θα κάνει μαλάκια και όντως μάντεψε έγινε μαλάκια.Που να το πεις και που να το πιστέψεις....bad timing ομως οπως ειδες παραπανω!![]()
...κοιτα αρχοντα, δεν καταλαβαινουν ολοι το χιουμορ του καθενος μας, ειναι κ δυσκολος ο γραπτος λογος στην κατανοηση του, ε δεν θελει και πολυ να παρεξηγηθει και να καταλαβει καποιος πραγματα που δεν ισχυουν! Ετυχε και το κακο ταϊμινγκ, ηρθε και εδεσε.Ένταξη έδεσε σαν γλυκό του έγραψα ότι το έχει για να κόψει την τσουτσου κανενός που θα κάνει μαλάκια και όντως μάντεψε έγινε μαλάκια.Που να το πεις και που να το πιστέψεις.

Ναι σ αυτό συμφωνώ έλεγα να μην το ανεβάσω μόλις είδα το σκηνικό γιατί ξέρω ότι θα γίνει παρεξήγηση αλλά λέω μαλακά αυτό δεν παίζει...κοιτα αρχοντα, δεν καταλαβαινουν ολοι το χιουμορ του καθενος μας, ειναι κ δυσκολος ο γραπτος λογος στην κατανοηση του, ε δεν θελει και πολυ να παρεξηγηθει και να καταλαβει καποιος πραγματα που δεν ισχυουν! Ετυχε και το καλο ταϊμινγκ, ηρθε και εδεσε.
![]()
Ρε συ σοβαρά τώρα? Αυτά είναι αλητικα πράγματα!! Ρε τι μαλακες υπάρχουν!!Έβγαλε την καποτα και της τα έριξε μέσα στον κωλο.
...οχι, υποθετει!Ρε συ σοβαρά τώρα? Αυτά είναι αλητικα πράγματα!! Ρε τι μαλακες υπάρχουν!!
Αααα!! Πάντως έχω ακούσει για κάτι τέτοιους μαλακες στο παρελθόν, από κορίτσια οι οποίοι έβγαζαν την καποτα μουλωχτα και τις έχυναν μέσα και μετά τους έδιναν "και καλά για προστασία" χάπι για αποφύγει εγκυμοσύνης. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση!! Νομίζω ότι υπάρχει εδώ ένα νημα για ακαποτα, που αναφέρονται με καμάρι τέτοιες εξυπνάδες. Καλή εβδομάδα άρχοντα....οχι, υποθετει!
Δεν νομιζω να γνωριζει κανεις, εαν θελησει η κοριτσαρα θα πει.
...επισηςΑααα!! Πάντως έχω ακούσει για κάτι τέτοιους μαλακες στο παρελθόν, από κορίτσια οι οποίοι έβγαζαν την καποτα μουλωχτα και τις έχυναν μέσα και μετά τους έδιναν "και καλά για προστασία" χάπι για αποφύγει εγκυμοσύνης. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση!! Νομίζω ότι υπάρχει εδώ ένα νημα για ακαποτα, που αναφέρονται με καμάρι τέτοιες εξυπνάδες. Καλή εβδομάδα άρχοντα.

Θα ηθελα ν μ ενημερωσεις σε προσωπικο μηνυμα γ αυτον αν γίνεται.. οποιος φερεται ετσι σε κοπέλα συναδελφο θ φαει μπαν απο ολες μαςΜόλις είχα ένα άσχημο ραντεβού το οποίο και αναγκάστηκα να διακόψω με μη ευχάριστο τρόπο.
Οποιαδήποτε πίεση για μη ασφαλείς σεξουαλικές πράξεις είναι παραβίαση ορίων μου και θα λήγει επιτοπου.
Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή!
Λόγο αυτού του συμβάντος αποχωρώ απο την Θεσσαλονίκη και αυριανά ραντεβού δε θα υπάρξουν στην πόλη όπως σκεφτόμουν.
Καυλιαρα Νικολ Δειξε την συναδελφικοτητα σου. Vencheremos,ολοι μαζι μπορουμεΘα ηθελα ν μ ενημερωσεις σε προσωπικο μηνυμα γ αυτον αν γίνεται.. οποιος φερεται ετσι σε κοπέλα συναδελφο θ φαει μπαν απο ολες μας
Ξεχασες το καρκίνο και τα δέκατα....Εγω παλι γιατι πιστευω οτι κανει τα ιδια?
Ευκαιρια να ακυρωσει ραντεβου.
Τι φταινε οι υπολοιποι που εχουν κλεισει για σημερα πχ?
Δεν μπορει να πει παλι για εμετους και διαρροιες...ανακαλυψε αλλο δρακο...
αν ηρθε απο κατω 500 χιλιομετρα για να ακυρωσει ραντεβου εδω, εε τι να πω....Εγω παλι γιατι πιστευω οτι κανει τα ιδια?
Ευκαιρια να ακυρωσει ραντεβου.
Τι φταινε οι υπολοιποι που εχουν κλεισει για σημερα πχ?
Δεν μπορει να πει παλι για εμετους και διαρροιες...ανακαλυψε αλλο δρακο...
Δεν ειναι η πρωτη φορα...αν ηρθε απο κατω 500 χιλιομετρα για να ακυρωσει ραντεβου εδω, εε τι να πω....