Νέα

Πώς ανακαλύψατε πρώτη φορά το σάη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Μου είχε πει ο καθηγητής της χημείας να μπαίνω σε επιστημονικές ιστοσελίδες ώστε να αναβαθμίσω το πεδίο της κριτικής μου σκέψης. Εν μέρη είχε δίκιο, αν και το κεφάλι που εξελίχθηκε δεν κρύβει μέσα μυαλό, αλλά ουρήθρα. :tn21:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.788
Πόντοι
3.446
Xρονια πολλά κ Χριστός Ανέστη! Το site το ανακάλυψα όταν άρχισα το σπορ του αγοραίου έρωτα κάπου το 2017. Όπως όλα τα σπορ έχουν την αντίστοιχη ενημέρωση στο νετ για τους οπαδούς τους έτσι σκέφτηκα θα έχει κ αυτό κ με google search έπεσα σε αυτό.....αλλά εχει κ παρα πολλά thread για διαδικτυακό κους κους σε διάφορα θέματα!! Μέλος όμως έγινα πριν 3 χρόνια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.867
Πόντοι
19.795
Το 2007 την εψαχνα για Ταιλανδη, μου εβγαλε το νημα που ειχε ανοιξει ο @KOSTASF16 και κολλησα με τις πρωτες 100 σελιδες και με τα μασσατζιδικα νηματα.

Πως περασανε τα γαμημενα τα χρονια, Κωλο-γερασα εδω μεσα.:confused:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.480
Πόντοι
216
πληκτρολογησα "bourdela" προφανως μου εβγαλε το σαιτ,τοτε ηταν σε .net και οχι .com και εκανα εγγραφη επειδη μου αρεσε ο "τυπος" ,δηλαδη τo απολυτο αρσενικο

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.240
Πόντοι
481
Πριν το 2010 σαν επισκέπτης ξεκινώντας τις πορνό περιπέτειες μου κι έπειτα από 5 χρόνια αποφάσισα να γραφτώ γιατί ήθελα να διατηρώ ημερολόγιο πορνό επαφών αλλά και να ανταλλάσσω πληροφορίες.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο που μου έχει τύχει. Σας έχει τύχει να αντιληφθείτε φίλο ή γνωστό να είναι μέλος; Εγώ έχω εντοπίσει 2 στα περίπου 15 χρόνια μου εδώ μέσα.

Καλή Κυριακή και χρόνια πολλά!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Θυμάμαι είχα ρωτήσει αυτή την ερώτηση το μοναδικό μέλος που έχω συναντήσει από κοντά. Ήταν γυναίκα και η απάντηση ήταν ότι γκούγκλαρε "άντρες στην Αθήνα" και της βγήκε η σελίδα.

Το 2019 πρέπει να το άκουσα να αναφέρεται σαν όνομα στη ραδιοφωνική εκπομπή Fight Club σαν ένα απο τα πολυπληθέστερα και πιο παλιά φόρουμ. Όπως ήμουν στον υπολογιστή είπα να μπω από περιέργεια, είδα ότι είχε πολλά θέματα που με ενδιέφεραν και είπα να κάνω λογαριασμό. Επειδή μέσα στην καραντίνα είχα πολύ ελεύθερο χρόνο ήταν για μένα μια παρέα και έτσι μου έγινε συνήθεια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.069
Πόντοι
3.846
Πρέπει να ήταν μέσα του 2005 και εκείνο τον καιρό χαζολογούσα σε άλλα φόρουμς κι ένας λεχρίτης που γενικά ήταν πουτανιάρης τον λέγαμε κάφρο και είπε ότι υπάρχει ένα σάητ με το όνομα αυτό...
Βέβαια δεν έφτιαξα λογαριασμό, μπήκα με το ίδιο όνομα το 2010 που διεγράφη από εμένα το 2016, επανήλθα λίγο πριν την έναρξη του κορωνοτέτοιου...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.570
Πόντοι
6.795
παλιά, αρχές 2000κάτι υπήρχε μόνο ένα xlόφυλλο που έγραφε ο nikosjump και θυμάμαι ότι τότε Αριστοτέλους 6, από τα πρώτα στούντιο, υπήρχε η αραπίνα η Σουζάνα που παρότι άξιζε λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς πελατών δεν έμεινε. Μετά τον nikosjump ξεπήδησε το bourdela, ε, από τότε, από την αρχή του με άλλο ψευδώνυμο, στην πορεία έγιναν διάφορα κι αλλαγές, μετονομασίες, αναβαφτίσεις.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
86
δε θυμάμαι. αυτό που με έχει προβληματίσει όμως είναι το γεγονός ότι το φόρουμ είναι ενεργό -αν και έχει γνωρίσει καλύτερες εποχές- σε μια εποχή που τα φόρουμ γενικά έχουν εκπέσει. γιατί συνεχίζει να υπάρχει και να κρατιέται ζωντανό το μπου; μια εξήγηση είναι ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει δε θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζουν εκρηκτική άνθηση. θα ήταν λίγο δύσκολο να αναπτυχθεί το θέμα στη δημόσια σφαίρα, έτσι όπως αναπτύσσεται η πολιτική ή τα οικονομικά στο φβ ας πούμε. ποιος να γράψει δημόσια για πουτάνες; εδώ μέσα ο κόσμος είναι μαντρωμένος λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο ' ένα ξεπερασμένο "μέσο" διατηρείται στη ζωή ίσως γιατί θεσμικά η πορνεία είναι εντελώς υποτιμημένη.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.570
Πόντοι
6.795
δε θυμάμαι. αυτό που με έχει προβληματίσει όμως είναι το γεγονός ότι το φόρουμ είναι ενεργό -αν και έχει γνωρίσει καλύτερες εποχές- σε μια εποχή που τα φόρουμ γενικά έχουν εκπέσει. γιατί συνεχίζει να υπάρχει και να κρατιέται ζωντανό το μπου; μια εξήγηση είναι ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει δε θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζουν εκρηκτική άνθηση. θα ήταν λίγο δύσκολο να αναπτυχθεί το θέμα στη δημόσια σφαίρα, έτσι όπως αναπτύσσεται η πολιτική ή τα οικονομικά στο φβ ας πούμε. ποιος να γράψει δημόσια για πουτάνες; εδώ μέσα ο κόσμος είναι μαντρωμένος λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο ' ένα ξεπερασμένο "μέσο" διατηρείται στη ζωή ίσως γιατί θεσμικά η πορνεία είναι εντελώς υποτιμημένη.
ίσως, αλλά ότι παράγει πλούτο, δηλωμένο, αδήλωτο, έλκει κι ας είναι νόμιμο ή ημινόμιμο ή καραπαράνομο. Τα λεφτά που γυρίζουν από τον αγοραίο έρωτα είναι πολλά, πάρα πολλά κι ο κόσμος που τη βρίσκει να ξεδίνει με αυτό τον τρόπο πολύς και πολυποίκιλος.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να γκούγκλαρα κάτι, σαν ερωτικές ιστορίες, ή κάτι τέτοιο κ κάπου στις επιλογές το έβγαλε. Έτσι ξεκίνησα σιγά σιγά σαν επισκέπτης να διαβάζω, μέχρι που μάρεσε κ γράφτηκα! Αληθώς ο Κύριος!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.826
Πόντοι
16.235
Από συναγωνιστή ( τότε μέλος νυν παντοφλοπληκτος)που συχνά οδευαμε για μπουρδελοτσαρκες εκείνες τις αγνές ,παλιές,καλές μέρες του 2007-2009.
Η ένταξη μου στο σαη είναι ένας δεσμός με τις τελευταίες καλές μέρες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου είχε πει ο καθηγητής της χημείας να μπαίνω σε επιστημονικές ιστοσελίδες ώστε να αναβαθμίσω το πεδίο της κριτικής μου σκέψης. Εν μέρη είχε δίκιο, αν και το κεφάλι που εξελίχθηκε δεν κρύβει μέσα μυαλό, αλλά ουρήθρα. :tn21:
:kneel:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Πολύ ωραίο νήμα.

Η πρώτη μου επαφή με την ιστοσελίδα υπήρξε κάπου το 2006 ή 2007. Στην αρχή, ως φοιτητής έψαχνα για οίκους ανοχής. Ωστόσο μετά είδα ότι είχε ένα τεράστιο πεδίο θεμάτων. Με πάρα πολλούς ανθρώπους.

Τα τελευταία χρόνια επισκέπτομαι για να διαβάζω απόψεις φίλων, να γράφω και τις δικές μου απόψεις και να τις μοιράζομαι. Κάπου κάπου γράφω και σεξουαλικά στον πληρωμένο έρωτα αλλά σπάνια πλέον.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
86
ίσως, αλλά ότι παράγει πλούτο, δηλωμένο, αδήλωτο, έλκει κι ας είναι νόμιμο ή ημινόμιμο ή καραπαράνομο. Τα λεφτά που γυρίζουν από τον αγοραίο έρωτα είναι πολλά, πάρα πολλά κι ο κόσμος που τη βρίσκει να ξεδίνει με αυτό τον τρόπο πολύς και πολυποίκιλος.

δεν αντιλέγω, αν και θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά την "παραγωγή πλούτου" από τον αγοραίο έρωτα στην ελλάδα. απ'όσο γνωρίζω υπόκειται στο φαινόμενο της παραοικονομίας σχεδόν εξ ολοκλήρου, χώρια που είμαστε μάρτυρες μιας ολοσχερούς υποβάθμισης της κεντρικής πιάτσας της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια. φράγκα βεβαίως και κυκλοφορούν, αλλά τα καρπώνονται τα βρώμικα κυκλώματα της ελας σε αγαστή συνεργασία με αυτά της εμπορίας και της μαστροπείας, ως επί το πλείστον. εκεί ναι, παίζουν πολλά φράγκα.

άλλο ήθελα να πω όμως. και κυρίως να αναδείξω το φόρουμ ως ένα επιβίωμα άλλων εποχών που έχουν πια παρέλθει. δεν υπάρχουν ενεργά φόρουμ στο ίντερνετ όπως παλιότερα, κι αν υπάρχουν θα είναι τίποτα ερείπια. αυτό θα έχει την εξήγησή του, και σίγουρα θα σχετίζεται με τους νέους τρόπους συμμετοχής και αλληλόδρασης στη δημόσια σφαίρα. τα μοντέλα έχουν καταστεί πιο ατομοκεντρικά και περισσότερο αποκεντρωμένα -αρκεί να συγκρίνει κανείς το instagram, το facebook, το tiktok: δεν υπάρχουν "καφενεία" πια, δεν υπάρχουν "χώροι" όπου μαζεύονται οι "χρήστες" όπως εδώ. ο καθένας ανήκει στον εαυτό του και στον λογαριασμό του.

αυτό το επιβίωμα -αν δεν κάνω λάθος- θα έχει τη σημασία του, αυτό σκέφτομαι. η συνέχιση της ύπαρξης και λειτουργίας του κάτι θα εξυπηρετεί. κι αν λάβουμε υπόψη μας τη σχεδόν πλήρη ανυποληψία απέναντι στις εργαζόμενες του αγοραίου έρωτα τόσο από το κράτος όσο και από την επικρατούσα ηθική, εξηγούνται πολλά. το να συσταθεί το ζήτημα του πληρωμένου έρωτα και επιπλέον να εδραιωθεί στη δημόσια σφαίρα όπως γίνεται εδώ, με τους όρους του πελάτη, είναι σχεδόν αδύνατο. γι αυτό και μείναμε στο φόρουμ και δεν πήγαμε στα άλλα μκδ.

αυτό το περιθώριο λοιπόν εξυπηρετεί το φόρουμ κατά τη γνώμη μου. αλλά εδώ πρόκειται για ένα περιθώριο με δύο όψεις,σαν τα δύο πρόσωπα του ιανού: και πελάτες -που διαθέτουν χρήμα κι αγοράζουν υπηρεσίες - και περιθωριοποιημένοι. κι όσο συνεχίζει να υποβαθμίζεται η πιάτσα, το φαινόμενο εντείνεται -αλλά είπα ήδη πολλά.

διευκρινίζω ότι μίλησα για τα μπουρδέλα ως την πλέον προσβάσιμη αγορά στον καθένα, και για αυτό "κύρια".

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
10
Like
1.908
Πόντοι
491
Πολύ ωραίο νήμα άνοιξε για άλλη μια φορά! Το σάιτ προσωπικά το ανακάλυψα όταν ήρθα φοιτητής στην πόλη που σπουδάζω και έψαχνα για μπουρδέλο κοντά μου με σχετικές κριτικές

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
19
Like
4.171
Πόντοι
7.195
Δεν θυμάμαι πως ακριβώς. Ήμουν φοιτητής στα τελευταια μου τοτε και μολις ειχα φυγει εξωτερικο (που εμεινα για 4μιση χρονια) για να κραταω επαφη με Ελλαδα περισσοτερο. Ειχα γραφτει σε πολλα φορουμ τοτε λιγο πριν φυγω (insomnia-myphone κτλπ) για να κραταω επαφη με Ελλαδα και τα δρώμενα της.

Στον πληρωμενο ερωτα μπηκα αρκετά πιο μετα στο παιχνιδι γύρω στα τέλη 2014 που επεστρεψα Ελλαδα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Πριν πολλα χρονια.. οταν ακομα ημουν ελευθερος, μπηκα στο ιντερνετ με σκοπο να βρω καποιες πληροφοριες για τα μπουρδελα, το εγραψα μου εβγαλε το σαιτ το μελετησα λιγο καιρο και μετα εκανα την πρωτη μου εγγραφη. Ηταν πριν το 2010 δεν θυμαμαι ακριβως.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Θα ήταν κάπου στο 2010 όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι με τον αγοραίο έρωτα. Οπότε συμμετέχοντας σε διάφορα φόρα, έτσι και με τον αγοραίο έρωτα, έψαχνα κριτικές για κάποιες εταίρες που με ενδιέφεραν. Ωστόσο γράφτηκα αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom