hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 456
Ποιοι το λένε;Αυτή η επιχειρηματολογία είναι του πολυτεχνείου? Καλά λένε πως έχει πέσει ο Μετσόβιο..

Ποιοι το λένε;Αυτή η επιχειρηματολογία είναι του πολυτεχνείου? Καλά λένε πως έχει πέσει ο Μετσόβιο..

δν το καταλαβαινει! γτ έγραψα τις προάλλες ότι δν είναι vfm κ νμζει ότι είναι κακή κριτική! όσοι έχουν δει την κοπέλα ξέρουν πραγματικά τι εστι ΒικτοριαΓια το "ντίβα" που έβαλε με ερωτηματικό λες? Αυτό είναι το αρνητικό σχόλιο? Που ακόμα και ο συντάκτης του μηνύματος απορεί?
Προφανώς η λίστα και είναι ό,τι να ναι..
Σχόλια για τιμολογιακή πολιτική δεν είναι αρνητικά σχόλια.
Το να πω πως η C class, είναι ακριβή και δεν είναι vfm δεν είναι αρνητικό σχόλιο. Είναι απλά πολιτική της εταιρείας να μη στοχεύει σε εμένα σα κοινό της.
Αρνητικό σχόλιο είναι ότι την πήρα, και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί μου χάλασε στον 1ο μήνα. Και γι αυτό υπάρχουν και οι υποχρεωτικές εγγυήσεις για να μη πουλάει ο καθένας ότι σκατά θέλει. Εγγύηση στη τιμή δεν υπάρχει.
Πέρα από τον φραπέ και τα μπουκαλάκια νερό στα καράβια...
Τα διαβάζετε πριν τα ανεβάσετε αυτά που γράφετε;δν το καταλαβαινει! γτ έγραψα τις προάλλες ότι δν είναι vfm κ νμζει ότι είναι κακή κριτική! όσοι έχουν δει την κοπέλα ξέρουν πραγματικά τι εστι Βικτορια.
κ για να σου δώσω παραδειγα, πάρε μια σπανακόπιτα στο κέντρο κ πάρε στο αεροδρόμιο(στο 2 χάνει να είναι vfm)
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ πλέον το 50% δεν είχε μάθει για τα τουρ καν και με ρωτούσε στο Viber κρίμα.....αδελφια κοψτε το!
Αφηστε το νημα για πληροφοριες, φωτο και κριτικες![]()
Αρχικά το Βίκ δεν μου αρέσει φίλοι / συγγενής με λένε ViiVic, βαλε κανα δυνατο deepthroat να γουστάρουμε διοτι εδώ έχει μαζευτεί πολυ σπερμα που χρειάζεται εκτόνωση!,
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ πλέον το 50% δεν είχε μάθει για τα τότε ξανά και με ρωτούσε στο Viber κρίμα
Αρχικά το Βίκ δεν μου αρέσει φίλοι / συγγενής με λένε Vii
Ωστοσο θα κάνω καιρό να σας δείξω βίντεο γιατί δεν αξίζει να πέσει στα μάτια κακών παιδιών…...

@Lady Alexia παίζει?Μετά από παράπονα ήρθα με ανανέωση του τουρ αν και
Λάρισα 14/21 16:30 με 7:00 το πρωί ξημερώματα 16/1
Θεσσαλονίκη 16/1 από τις 18:00 έως 18/1 5 τα ξημερώματα!
ΟΚ, Vii.....αλλα ετσι θα επανελθει η κανονικοτηταΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ πλέον το 50% δεν είχε μάθει για τα τουρ καν και με ρωτούσε στο Viber κρίμα
Αρχικά το Βίκ δεν μου αρέσει φίλοι / συγγενής με λένε Vii
Ωστοσο θα κάνω καιρό να σας δείξω βίντεο γιατί δεν αξίζει να πέσει στα μάτια κακών παιδιών…...
Soon αγάπες μου!Η Λάρισα εχει 12% και η Πατρα 19% όμως. Καταλαβαίνω ότι είναι στον δρόμο σου. Όμως μετα Πάτρα παρακαλώ
Ανεβασε καμια φωτό ρε ομορφια!!Και με το Instagram σου τι έχει γίνει τελικα?εξακολουθει να ειναι μπλοκαρισμένο?Soon αγάπες μου!
Cyberpunk? If you know,you know.φίλοι / συγγενής με λένε Vii
Φίλε δε αντέχει ζέστη το Γερμανάκι μας θα έρθει Κύπρο;Τι chance έχει να πεταχτεί και Κύπρο χαχα

Περιμένει ο λαος!!!!Δυστυχως ουτε instagram εχει πλεον...Δεν μας ανεβάζεις νέο υλικό πια... Αρρώστησε μας πάλι...