Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
58
Πόντοι
0
Ρε εσείς γιατί δεν μιλάτε.....
Λοιπόν....
Μετά από πολυυυυυυ καιρό λόγο του οτι έλειπα είπα εχθές θα την κάνω για περιπέτειες....
Με έτρωγε να περάσω από το σινεμά και τσουπ γύρω στις 11 μπαίνω... Βγάζω εισιτήριο 12€ πάνω κάτω και αράζω για λίγο κεντρική αίθουσα... είχε λίγο κίνηση και προσέχω ότι έχουν στηθεί αρκετοί μιστες έξω απ' τις καμπίνες.... Λέω οκ βλέπουμε... Πάω κάτω μια βόλτα και ακούω βογκητα ... Ήταν μια τρανς στην πολυθρόνα και τσιπουκωνε έναν τύπο... Πάω στους ορόφους μόνο ένας τύπος αραχτός .... Ξανά επάνω και βλέπω να στο ταμείο ζευγάρι... Φίλος μου είπε ότι πριν ήταν στις καμπίνες στην κεντρική αίθουσα και έπαιζαν με έναν τύπο στο glory hole... Αράζω για λίγο και μετά από λίγη ώρα πήγα να ρίξω μια ματιά επάνω.... Εκεί λοιπόν η τύπισσα μαζί με τον δικό της είχαν αραξει στους καναπέδες είχε στήσει το μουνι της και έπαιρνε τους πάντες.... Μπαίνω λοιπόν αρχίζω χουφτωνω βυζάρες έφαγε λίγα χαστούκια στην κωλαρα της και μάλιστα γουσταρε και αυτή και ο γαμιας της μετα από λίγο μπαίνω και εγώ της ψιλοεδωσα το μουνι στο χέρι την έχυσα και μετά από λίγο έφυγα...καλή ήταν εμφάνηση μέτρια αλλά τέρμα στην καύλα....!!! Καλή φάση γενικά!!!! Γύρω στις 12.15 την έκανα γιατί είχα όρεξη για κωλομπαρα που θα γράψω στο ανάλογο νήμα!!! Καλή συνέχεια!!!
Τι να πουμε αδερφε? εγω 23:00 μπηκα, 23:15-23:20 εφυγα και ηταν αδειο, μονο ενα κρος στην υπογα και τιποτα αλλο

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.947
Πόντοι
25.186
Τι να πουμε αδερφε? εγω 23:00 μπηκα, 23:15-23:20 εφυγα και ηταν αδειο, μονο ενα κρος στην υπογα και τιποτα αλλο
Όταν μπήκες λογικά το ζευγάρι ήταν κλεισμένο στην καμπίνα στην κεντρική αίθουσα που έχει και glory hole...

grAct

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Για σήμερα έχουμε κάποια πρόταση

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.801
Πόντοι
11.915
Δεν ειχε σχεδον τιποτα. 2-3 ατομα κι ο ενας κλειστηκε σε καμπινα με το λακολαν. Τσαμπα λεφτα δηλαδη
Πάλι θα είχαν φύγει τα ζευγάρια 5-10 λεπτά πριν φτάσεις :2funny: ή θα είχαν κλειστεί σε καμία καμπίνα και δεν τα πρόσεξες :2funny::2funny:

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Παρασκευη σκευτομαι να επισκευτω το cine ντυμενη με σεξι εσωρουχα απο τις 9 και μετα το βραδι! Γνωριζει κανεις εαν οι cross επιτρεπονται πανω στους καναπεδες?

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
232
Πόντοι
21
Παρασκευη σκευτομαι να επισκευτω το cine ντυμενη με σεξι εσωρουχα απο τις 9 και μετα το βραδι! Γνωριζει κανεις εαν οι cross επιτρεπονται πανω στους καναπεδες?
Απαγορεύεται
Μονο στο υπόγειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom