Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.022
Πόντοι
456
Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
δηλαδη εσυ θες στο σινεμα το λεγομενο to know us better

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
32.308
Πόντοι
4.936
Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...
Δώσε μας μια δεύτερη ευκαιρία, τώρα που ξέρουμε τα θέλω μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις

HellasBeast

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Κουγκαρ με εγγραφή το Σάββατο, έμαθε να μπαίνει και να γράφει στο ηλεκτρονικό ευαγγέλιο, και ίσως να ξανά πάει κλπ. Σε τα μας; Ρε μάγκες, και μάγκισσες, έχει γίνει που έχει γίνει κουρελόχαρτο το θρεντ, μη παρασύρεστε.

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
Ρε συ θα το πω και στους αλλους να ξαναερθουμε, αλλα χλωμο τοσο για λογους υποδομων (μεγαλη συζητηση) οσο και για λογους συμπεριφορας των ανδρων εκει. Μην παρεξηγηθω, ολοι ηταν ευγενικοι, χωρις πιεση αλλα δε μιλατε;;;Μαλλον ο κοσμος εκει εχει συνηθισει αλλιως τις φασεις. Στο σκοταδι, χωρις επικοινωνια με τον αλλον, εντελως απροσωπα. Αν θελετε να ερχονται ζευγαρια, δηλ. γυναικες, αυτο πρεπει να αλλαξει
Σωστό και καταλαβαίνω τι λες. Η σωστή ομιλία και ο διάλογος είναι εξίσου καυλωτικά, αλλά μήπως είναι δύσκολο εκεί σε φάση bukkake? Δεν ήμουν εκεί, απλά το λέω σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνομαι πως έγινε η φάση.

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
598
Πόντοι
301
Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...
Δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια που βάζει στο στόμα της κάτι που δεν θα εβαζε στο μουνί της, αν και είναι η συνήθης πρακτική σε άντρες & γυναίκες.

CougarGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Δεν ειμαστε ζευγαρι, αλλα δωσε μας μια ευκαιρια αν ερθεις θα τα κανουμε ολα οπως θελεις, ποτε λες να ξαναερθετε? Παρασκευη

Δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια που βάζει στο στόμα της κάτι που δεν θα εβαζε στο μουνί της, αν και είναι η συνήθης πρακτική σε άντρες & γυναίκες.
Συμφωνω μαζι σου. Φανταζομαι δεν αναφερεσαι σε μενα. Γιατι εκεινο το βραδυ σεξ εκανα, αλλα με ενα απο τα παιδια που ηταν στην παρεα μας. Αναφερομαι στον κοσμο που ηταν ηδη εκει

• Like
Αντιδράσεις: xsxa

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
17
Like
2.348
Πόντοι
3.415
Ειχα την εντυπωση οτι το κονσεπτ ηταν οι πιπερ και μονο.
Διοτι κανενας δεν εκανε κινηση να στον σπρωξει.

Επρεπε να το ειχαν μυριστει, γιατι οποιος εβαζε χερι απο κατω και χαιδευε κωλοχαραδρα και μουνοχειλα, τρελαινοσουν και ρουφαγες με περισσοτερη ορμη και λυσσα.

Που να το μυριστουν ομως, ειχαν υπνωτιστει που ειδαν την ιδια στιγμη τρια διαφορετικα ζευγαρια και προφανως υπηρξε αποπροσανατολισμος απο τα εγκεφαλικα δεδομενα τους.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.201
Πόντοι
201
Δώστε το σωστό κοντεντ στον κόσμο

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
110
Πόντοι
0
Αναφορά της στιγμής .. Άδειο το dungeon,ζέστη και στην πόρτα είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα κροςς μόνο κάτω ..

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
Αναφορά της στιγμής .. Άδειο το dungeon,ζέστη και στην πόρτα είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα κροςς μόνο κάτω

Αναφορά της στιγμής .. Άδειο το dungeon,ζέστη και στην πόρτα είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα κροςς μόνο κάτω ..
Επιβεβαιώνω ως προς το άδειο. Για κρος δεν ρώτησα

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
232
Πόντοι
21
Λεω να περασω σημερα το απόγευμα η αύριο

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
232
Πόντοι
21
Αυριο 18 30 περιπου θα μαι εκει
Στη μεριά του υπόγειου

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
232
Πόντοι
21
❤️

Συνημμένα

• Snapchat-455415479-thumbnail.jpg
    Snapchat-455415479-thumbnail.jpg
    159,5 KB · Εμφανίσεις: 47

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.835
Πόντοι
25.186
Ρε εσείς γιατί δεν μιλάτε.....
Λοιπόν....
Μετά από πολυυυυυυ καιρό λόγο του οτι έλειπα είπα εχθές θα την κάνω για περιπέτειες....
Με έτρωγε να περάσω από το σινεμά και τσουπ γύρω στις 11 μπαίνω... Βγάζω εισιτήριο 12€ πάνω κάτω και αράζω για λίγο κεντρική αίθουσα... είχε λίγο κίνηση και προσέχω ότι έχουν στηθεί αρκετοί μιστες έξω απ' τις καμπίνες.... Λέω οκ βλέπουμε... Πάω κάτω μια βόλτα και ακούω βογκητα ... Ήταν μια τρανς στην πολυθρόνα και τσιπουκωνε έναν τύπο... Πάω στους ορόφους μόνο ένας τύπος αραχτός .... Ξανά επάνω και βλέπω να στο ταμείο ζευγάρι... Φίλος μου είπε ότι πριν ήταν στις καμπίνες στην κεντρική αίθουσα και έπαιζαν με έναν τύπο στο glory hole... Αράζω για λίγο και μετά από λίγη ώρα πήγα να ρίξω μια ματιά επάνω.... Εκεί λοιπόν η τύπισσα μαζί με τον δικό της είχαν αραξει στους καναπέδες είχε στήσει το μουνι της και έπαιρνε τους πάντες.... Μπαίνω λοιπόν αρχίζω χουφτωνω βυζάρες έφαγε λίγα χαστούκια στην κωλαρα της και μάλιστα γουσταρε και αυτή και ο γαμιας της μετα από λίγο μπαίνω και εγώ της ψιλοεδωσα το μουνι στο χέρι την έχυσα και μετά από λίγο έφυγα...καλή ήταν εμφάνηση μέτρια αλλά τέρμα στην καύλα....!!! Καλή φάση γενικά!!!! Γύρω στις 12.15 την έκανα γιατί είχα όρεξη για κωλομπαρα που θα γράψω στο ανάλογο νήμα!!! Καλή συνέχεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom