matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 456
μηπως πατησε καμια κουραδα κλειμορ?Τι κάνεις εκεί τύπισσα,σκέφτεσαι σε ποιο τσονταδικο θα πας![]()
μηπως πατησε καμια κουραδα κλειμορ?Τι κάνεις εκεί τύπισσα,σκέφτεσαι σε ποιο τσονταδικο θα πας![]()
δηλαδη εσυ θες στο σινεμα το λεγομενο to know us betterΦίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
Δώσε μας μια δεύτερη ευκαιρία, τώρα που ξέρουμε τα θέλω μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνειςΕπισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...
Δεν ειμαστε ζευγαρι, αλλα δωσε μας μια ευκαιρια αν ερθεις θα τα κανουμε ολα οπως θελεις, ποτε λες να ξαναερθετε? Παρασκευη?είστε ζευγαρι?
Σωστό και καταλαβαίνω τι λες. Η σωστή ομιλία και ο διάλογος είναι εξίσου καυλωτικά, αλλά μήπως είναι δύσκολο εκεί σε φάση bukkake? Δεν ήμουν εκεί, απλά το λέω σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνομαι πως έγινε η φάση.Ρε συ θα το πω και στους αλλους να ξαναερθουμε, αλλα χλωμο τοσο για λογους υποδομων (μεγαλη συζητηση) οσο και για λογους συμπεριφορας των ανδρων εκει. Μην παρεξηγηθω, ολοι ηταν ευγενικοι, χωρις πιεση αλλα δε μιλατε;;;Μαλλον ο κοσμος εκει εχει συνηθισει αλλιως τις φασεις. Στο σκοταδι, χωρις επικοινωνια με τον αλλον, εντελως απροσωπα. Αν θελετε να ερχονται ζευγαρια, δηλ. γυναικες, αυτο πρεπει να αλλαξει
Δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια που βάζει στο στόμα της κάτι που δεν θα εβαζε στο μουνί της, αν και είναι η συνήθης πρακτική σε άντρες & γυναίκες.Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...
Δεν ειμαστε ζευγαρι, αλλα δωσε μας μια ευκαιρια αν ερθεις θα τα κανουμε ολα οπως θελεις, ποτε λες να ξαναερθετε? Παρασκευη
Συμφωνω μαζι σου. Φανταζομαι δεν αναφερεσαι σε μενα. Γιατι εκεινο το βραδυ σεξ εκανα, αλλα με ενα απο τα παιδια που ηταν στην παρεα μας. Αναφερομαι στον κοσμο που ηταν ηδη εκειΔυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια που βάζει στο στόμα της κάτι που δεν θα εβαζε στο μουνί της, αν και είναι η συνήθης πρακτική σε άντρες & γυναίκες.
Ειχα την εντυπωση οτι το κονσεπτ ηταν οι πιπερ και μονο.Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...
Αναφορά της στιγμής .. Άδειο το dungeon,ζέστη και στην πόρτα είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα κροςς μόνο κάτω
Επιβεβαιώνω ως προς το άδειο. Για κρος δεν ρώτησαΑναφορά της στιγμής .. Άδειο το dungeon,ζέστη και στην πόρτα είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα κροςς μόνο κάτω ..
Τι ωρα σημερα;Λεω να περασω σημερα το απόγευμα η αύριο