σακης47
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 491
Είσαι υπέροχη γλυκιά μου
Είσαι υπέροχη γλυκιά μου
Τι να πουμε αδερφε? εγω 23:00 μπηκα, 23:15-23:20 εφυγα και ηταν αδειο, μονο ενα κρος στην υπογα και τιποτα αλλοΡε εσείς γιατί δεν μιλάτε.....
Λοιπόν....
Μετά από πολυυυυυυ καιρό λόγο του οτι έλειπα είπα εχθές θα την κάνω για περιπέτειες....
Με έτρωγε να περάσω από το σινεμά και τσουπ γύρω στις 11 μπαίνω... Βγάζω εισιτήριο 12€ πάνω κάτω και αράζω για λίγο κεντρική αίθουσα... είχε λίγο κίνηση και προσέχω ότι έχουν στηθεί αρκετοί μιστες έξω απ' τις καμπίνες.... Λέω οκ βλέπουμε... Πάω κάτω μια βόλτα και ακούω βογκητα ... Ήταν μια τρανς στην πολυθρόνα και τσιπουκωνε έναν τύπο... Πάω στους ορόφους μόνο ένας τύπος αραχτός .... Ξανά επάνω και βλέπω να στο ταμείο ζευγάρι... Φίλος μου είπε ότι πριν ήταν στις καμπίνες στην κεντρική αίθουσα και έπαιζαν με έναν τύπο στο glory hole... Αράζω για λίγο και μετά από λίγη ώρα πήγα να ρίξω μια ματιά επάνω.... Εκεί λοιπόν η τύπισσα μαζί με τον δικό της είχαν αραξει στους καναπέδες είχε στήσει το μουνι της και έπαιρνε τους πάντες.... Μπαίνω λοιπόν αρχίζω χουφτωνω βυζάρες έφαγε λίγα χαστούκια στην κωλαρα της και μάλιστα γουσταρε και αυτή και ο γαμιας της μετα από λίγο μπαίνω και εγώ της ψιλοεδωσα το μουνι στο χέρι την έχυσα και μετά από λίγο έφυγα...καλή ήταν εμφάνηση μέτρια αλλά τέρμα στην καύλα....!!! Καλή φάση γενικά!!!! Γύρω στις 12.15 την έκανα γιατί είχα όρεξη για κωλομπαρα που θα γράψω στο ανάλογο νήμα!!! Καλή συνέχεια!!!
Όταν μπήκες λογικά το ζευγάρι ήταν κλεισμένο στην καμπίνα στην κεντρική αίθουσα που έχει και glory hole...Τι να πουμε αδερφε? εγω 23:00 μπηκα, 23:15-23:20 εφυγα και ηταν αδειο, μονο ενα κρος στην υπογα και τιποτα αλλο
ειχα δωσει παο παοκ χ με γκολ γκολΓια σήμερα έχουμε κάποια πρόταση
Και εις άλλα με υγείαΕυχαριστώ όσους με τάισαν σπέρμα χθες
σε οτελ καλλιτερα @Είμαι 38 χρονών παθητικός ψάχνω ώριμο ενεργητικό να πάμε παρέα στο σινεμά!
Γιατί όχι!!σε οτελ καλλιτερα @
Ποτε και σε ποιο ,Γιατί όχι!!
Ηλικία ;;εγώ 38 παθητικόςΠοτε και σε ποιο ,
Να μας πεις πότε θα ξανάρθεις!Ευχαριστώ όσους με τάισαν σπέρμα χθες
Δεν ειχε σχεδον τιποτα. 2-3 ατομα κι ο ενας κλειστηκε σε καμπινα με το λακολαν. Τσαμπα λεφτα δηλαδηkalhspera !! exoume tpt gia mia uperoxh mera opws h shmerinh
Πάλι θα είχαν φύγει τα ζευγάρια 5-10 λεπτά πριν φτάσειςΔεν ειχε σχεδον τιποτα. 2-3 ατομα κι ο ενας κλειστηκε σε καμπινα με το λακολαν. Τσαμπα λεφτα δηλαδη
ή θα είχαν κλειστεί σε καμία καμπίνα και δεν τα πρόσεξες 

ΑπαγορεύεταιΠαρασκευη σκευτομαι να επισκευτω το cine ντυμενη με σεξι εσωρουχα απο τις 9 και μετα το βραδι! Γνωριζει κανεις εαν οι cross επιτρεπονται πανω στους καναπεδες?
Σε ευχαριστω Λενα μου!Απο το υπογειο που πας πανω στην αλλη πλευρα επιτρεπεται?Απαγορεύεται
Μονο στο υπόγειο