Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
127
Πόντοι
0
παλιακος και ωραιος.
για καποιον λογο τον φανταστηκα να μοιαζει με τον χαρυ κλιν.
εγω στο παρελθον εχω φερει τυπισσα σπιτι μου να της δειξω την συλλογή μου απο γραμματόσημα.
Τα είδα όλα ? Εγώ ναι

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.510
Πόντοι
5.956
Εχθές το μεσημέρι στην πλατεία Εξαρχείων σε γνωστό καφέ έκατσα δίπλα λόγω χώρου με 50αρη που διάβαζε εφημερίδα μου έπιασε την κουβέντα μου την πήγε στο ντύσιμο των γυναικών μου την κατέληξε στα γυναικεία εσώρουχα που είχε συλλογή από τρόπαια σπίτι του λίγο ποιο πάνω και όταν του είπα ότι θα ήθελα να τα δω μου είπε ευχαρίστως και ότι μπορώ να τα δοκιμάσω αν θέλω Παραδέχθηκαν ότι ήθελα και πήγαμε .έφυγα το απόγευμα πολύ ευχαριστημένος και δοκίμασα τουλάχιστον τρια
Τη πούτσα του τη δοκίμασες;

Passenger01

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2021
Like
204
Πόντοι
20
Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, τελευταία ακούω πολλά παράπονα κ από εκεί.
Τώρα σίγουρα όλα αλλάζουν, αλλά σε μερικές περιπτώσεις θέλει πολύ χρόνο

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: WASP4

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
Ρε συ θα το πω και στους αλλους να ξαναερθουμε, αλλα χλωμο τοσο για λογους υποδομων (μεγαλη συζητηση) οσο και για λογους συμπεριφορας των ανδρων εκει. Μην παρεξηγηθω, ολοι ηταν ευγενικοι, χωρις πιεση αλλα δε μιλατε;;;Μαλλον ο κοσμος εκει εχει συνηθισει αλλιως τις φασεις. Στο σκοταδι, χωρις επικοινωνια με τον αλλον, εντελως απροσωπα. Αν θελετε να ερχονται ζευγαρια, δηλ. γυναικες, αυτο πρεπει να αλλαξει
αν πατε καπου αντιστοιχα μπορειτε να μας πειτε να ερθουμε και εμεις ? Μακαρι να ξαναερθετε!!!! Ισως στο υπογειο πανω στα δωματια ηταν πιο ανετο να γινει φαση.....

• Like

CougarGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
αν πατε καπου αντιστοιχα μπορειτε να μας πειτε να ερθουμε και εμεις ? Μακαρι να ξαναερθετε!!!! Ισως στο υπογειο πανω στα δωματια ηταν πιο ανετο να γινει φαση.....
είστε ζευγαρι?

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.279
Πόντοι
201
Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
Τι πιστεύετε ότι φταίει γι αυτό;;;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
32.311
Πόντοι
4.936
Καλό θα ήταν άμα ξαναπάτε να ενημερώσετε και να θέσετε κάποια στάνταρ που θέλετε ώστε να περάσουν όλοι καλά

• Like

eliteboy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχω καιρό τώρα φαντασίωση να φαω spanking και γενικά humiliation στο υπόγειο είμαι 1.78 αγόρι φιτ σώμα εάν κάποιος θελήσει μπορώ να φορέσω και γυναικεία όποιος θέλει ας μου στείλει

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.679
Πόντοι
11.915
Ρε τύποι αντί να παρακαλάτε την κάθεμια εδώ μέσα, σταθείτε απέναντι στη στάση να κάνετε παρέα και στα πρεζόνια και μόλις μπει καμιά γυναικα με πουλάκι ορματε να την προλάβετε :rockon::2funny:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2026
Like
24
Πόντοι
0
Ψάχνω ώριμο ενεργητικό να του κάνω παρέα 38 είναι παθητικός!

Συνημμένα

• IMG_1201.jpeg
    IMG_1201.jpeg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 33

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.184
Πόντοι
6.246
Εσείς (εσύ και ο σύντροφός σου) τι θα θέλατε να είναι διαφορετικό; Αν μπορούσατε να εκπαιδεύσετε ένα μπαλαντέρ τι συμβουλές θα δίνατε;

• Like

CougarGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Εσείς (εσύ και ο σύντροφός σου) τι θα θέλατε να είναι διαφορετικό; Αν μπορούσατε να εκπαιδεύσετε ένα μπαλαντέρ τι συμβουλές θα δίνατε;
Ειναι μεγαλη συζητηση αυτη. Δεν εχει να κανει τοσο με το αν καποιος ειναι μπαλαντερ ή οχι, αλλα με το ποσο επικοινωνιακος ειναι ως ανθρωπος. Οταν μου επιτραπει να μπω σε φορουμ να το συζητησουμε ευχαριστως... και δεν εχω συντροφο, ειμαι ελευθερη σκοπευτης

CougarGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Καλό θα ήταν άμα ξαναπάτε να ενημερώσετε και να θέσετε κάποια στάνταρ που θέλετε ώστε να περάσουν όλοι καλά
Εγω με 1-2 φιλους ισως να ξαναρθουμε. Τα αλλα 2 ζευγαρια δεν το βλεπω

CougarGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Εγω με 1-2 φιλους ισως να ξαναρθουμε. Τα αλλα 2 ζευγαρια δεν το βλεπω
Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom