Τα είδα όλα ? Εγώ ναιπαλιακος και ωραιος.
για καποιον λογο τον φανταστηκα να μοιαζει με τον χαρυ κλιν.
εγω στο παρελθον εχω φερει τυπισσα σπιτι μου να της δειξω την συλλογή μου απο γραμματόσημα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 269074
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2026
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Xrysa24 pm δέχεσαι;
captain 69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 5.956
Τη πούτσα του τη δοκίμασες;Εχθές το μεσημέρι στην πλατεία Εξαρχείων σε γνωστό καφέ έκατσα δίπλα λόγω χώρου με 50αρη που διάβαζε εφημερίδα μου έπιασε την κουβέντα μου την πήγε στο ντύσιμο των γυναικών μου την κατέληξε στα γυναικεία εσώρουχα που είχε συλλογή από τρόπαια σπίτι του λίγο ποιο πάνω και όταν του είπα ότι θα ήθελα να τα δω μου είπε ευχαρίστως και ότι μπορώ να τα δοκιμάσω αν θέλω Παραδέχθηκαν ότι ήθελα και πήγαμε .έφυγα το απόγευμα πολύ ευχαριστημένος και δοκίμασα τουλάχιστον τρια
Passenger01
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, τελευταία ακούω πολλά παράπονα κ από εκεί.Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
Τώρα σίγουρα όλα αλλάζουν, αλλά σε μερικές περιπτώσεις θέλει πολύ χρόνο
Τελευταία τροποποίηση:
ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 580
- Πόντοι
- 21
Είχε τελικά?καθημερινές μετά τη 1 μεσημεράκι έχει καθόλου κοσμο?
Ή θα είμαι εγω και οι υπάλληλοι μονο?
αν πατε καπου αντιστοιχα μπορειτε να μας πειτε να ερθουμε και εμεις ? Μακαρι να ξαναερθετε!!!! Ισως στο υπογειο πανω στα δωματια ηταν πιο ανετο να γινει φαση.....Ρε συ θα το πω και στους αλλους να ξαναερθουμε, αλλα χλωμο τοσο για λογους υποδομων (μεγαλη συζητηση) οσο και για λογους συμπεριφορας των ανδρων εκει. Μην παρεξηγηθω, ολοι ηταν ευγενικοι, χωρις πιεση αλλα δε μιλατε;;;Μαλλον ο κοσμος εκει εχει συνηθισει αλλιως τις φασεις. Στο σκοταδι, χωρις επικοινωνια με τον αλλον, εντελως απροσωπα. Αν θελετε να ερχονται ζευγαρια, δηλ. γυναικες, αυτο πρεπει να αλλαξει
CougarGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
είστε ζευγαρι?αν πατε καπου αντιστοιχα μπορειτε να μας πειτε να ερθουμε και εμεις ? Μακαρι να ξαναερθετε!!!! Ισως στο υπογειο πανω στα δωματια ηταν πιο ανετο να γινει φαση.....
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Τι πιστεύετε ότι φταίει γι αυτό;;;Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
Διαγραμμένο μέλος 269079
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2026
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Είμαι 38 χρονών παθητικός ψάχνω ώριμο ενεργητικό να πάμε παρέα στο σινεμά!
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 32.311
- Πόντοι
- 4.936
Καλό θα ήταν άμα ξαναπάτε να ενημερώσετε και να θέσετε κάποια στάνταρ που θέλετε ώστε να περάσουν όλοι καλάΦίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 11.915
Ρε τύποι αντί να παρακαλάτε την κάθεμια εδώ μέσα, σταθείτε απέναντι στη στάση να κάνετε παρέα και στα πρεζόνια και μόλις μπει καμιά γυναικα με πουλάκι ορματε να την προλάβετε 

Διαγραμμένο μέλος 269079
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2026
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 1.129
- Πόντοι
- 201
Τον ξετιναξες?Όσο μπορεσε
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.184
- Πόντοι
- 6.246
Εσείς (εσύ και ο σύντροφός σου) τι θα θέλατε να είναι διαφορετικό; Αν μπορούσατε να εκπαιδεύσετε ένα μπαλαντέρ τι συμβουλές θα δίνατε;Φίλε μου ΟΛΑ αλλάζουν σε αυτήν τη ζωή αν υπάρχει διάθεση. Ναι, τα ζευγάρια πάνε στα swingers clubs αλλά κι εκεί μη νομίζεις ότι παίζουν (ακόμη και σε βραδιές μπαλαντέρ), εχει χαλάσει η φάση.
CougarGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ειναι μεγαλη συζητηση αυτη. Δεν εχει να κανει τοσο με το αν καποιος ειναι μπαλαντερ ή οχι, αλλα με το ποσο επικοινωνιακος ειναι ως ανθρωπος. Οταν μου επιτραπει να μπω σε φορουμ να το συζητησουμε ευχαριστως... και δεν εχω συντροφο, ειμαι ελευθερη σκοπευτηςΕσείς (εσύ και ο σύντροφός σου) τι θα θέλατε να είναι διαφορετικό; Αν μπορούσατε να εκπαιδεύσετε ένα μπαλαντέρ τι συμβουλές θα δίνατε;
CougarGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Εγω με 1-2 φιλους ισως να ξαναρθουμε. Τα αλλα 2 ζευγαρια δεν το βλεπωΚαλό θα ήταν άμα ξαναπάτε να ενημερώσετε και να θέσετε κάποια στάνταρ που θέλετε ώστε να περάσουν όλοι καλά
CougarGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Επισης προσωπικα δεν περασα καλα. Τοσοι αντρες κι ενας δεν εβγαλε να φορεσει ενα προφυλακτικο. Σορυ αλλα εγω εκει δεν πηγα για να παρω μονο πιπες...Εγω με 1-2 φιλους ισως να ξαναρθουμε. Τα αλλα 2 ζευγαρια δεν το βλεπω
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις