Νέα

Το πιο ενοχικό γαμήσι-μπάζωμα που έχετε κάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Verdeladose

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
34
Like
1.378
Πόντοι
1.010
2006 , έξω από ένα χωριό , ένα κωλομπαρο αργοσβήνει .

Κάποτε είχε λετονες , ρωσίδες , λευκορωσιδες , πιτσιρίκες όλες μουναρες και μαν κάνουν πάταγο στο μικρό νομό που βρισκόταν .

Πλέον όμως οι επιθανάτιοι ρόγχος Ακουγόταν ξεκάθαρα .

Μέσα στο μπαρ 3 θείες, πριν να γεννηθώ θα ήταν ωραία μουνια .

Έξω από το μπαρ μέσα στο χαμηλό φωτισμό έβλεπα μια μεγαλοκοπελα σενιαρισμενη όμορφη με τουαλέτα μαύρη έμοιαζε οπτασία με τις υπόλοιπες χοντρές θείες …

Αρχίζω σαν πιτσιρικάς και πλακώνομαι στα ουίσκια με τις καυλες να είναι στο κόκκινο .

Ρωτάω ξαφνικά στο 4-5 ποτό την μπαρ Γκρανι , να μου φέρει το αφεντικό .

Ξεκινάω τα παζάρια να γαμησω την μοναδική που βλεπόταν , την φέρνει για ποτό , αρχίζει τα κλασικά δεν γακιεμαι εγώ , δεν κάνω τέτοια πράγματα κτλ κτλ κτλ .
Μετά πολα κανονίζουμε στα 80 ευρώ να την γαμησω σε διπλανό οίκημα μέσα στο χωριό …

Πράγματι μετά από λίγο με πάει ο μπάρμπας που είχε το μαγαζί με την κοπέλα να γαμησω στο σπίτι που μέναν …

Ήταν ρετιρέ , με 3 δωμάτια μέσα στο σκοτάδι , να βρωμάει μούχλα , κλεισούρα , μου βίλας και ποτό .

Εγώ 3 ποτά πρινννα λιποθυμήσω …

Μπαίνω μέσα σε ένα δωμάτιο ζαλισμένος , και βλέπω έναν τεράστιο όγκο από ρούχα εσώρουχα και διάφορες αηδίες πάνω στο κρεβάτι …

Μου λέει μωρό μου δεν γαμαω στο δωμάτιο μου έλα έξω …

Πάω κατεβάζω τα ρούχα της και πραγματικά τη γκομενα κρέμασε όλη , μέσα στο λιγοστό φως έβλεπα ότι ίσως να μην προλάβαινα να χύσω πριν να πεθανει …

Το βυζομπαλο που περίτεχνα μόστραρε ήταν ένα κομμάτι ζαμπόν
Λεπτό κομμένο να προσπαθεί να αγγίξει το πάτωμα , το έντερο γαστρικο της σύστημα ξάπλωσε πάνω στα γόνατα της , τα μουνοχειλα θύμιζαν Αλιέν , και πραγματικά ο κωλος ήταν σε μορφή αντισυρουης πυραμίδας νικημένο απο τη βαρύτητα …

Δεν ήξερα αν ήθελα να ξεράσω , να την σκοτώσω ή να τρέξω γρήγορα να ντυθώ και να προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω ….

Μετά πολα λέω ας γαμησω αφού πλήρωσα …

Ευτυχώς λόγο ηλικίας η πουτσα πάντα πέτρα …

Τον νηγαζω έξω και μου λέει δεν κάνω πίπα , αν θες κάνε μου εσύ στοματικό …

Λέω δεν γαμιεται κατεβαίνω ανοίγω τα ζαρωμένα μπούτια της και πραγματικά το μουνι της ήταν σαν μπαγιάτικα κομμάτια κομμάτια προσούτο άτακτα πεταμένα και βρωμαγαν ακόμα χειρότερα …

Της λέω όχι άστο καλύτερα να σε γαμησω …

Πάω βάζει λάστιχο , και ζορίζω να κοπανάω με μίσος και με μένος που πλήρωσα να γαμησω ένα ζόμπι μέσα απο το μνήμα …

Της λέω κωλο θα πάρουμε ;;

Απαππαπα …

Μετά πολα αφού δεν τελείωνα στο 15 λεπτό άρχιζε και κατέβαζε η γιαγιά υγρά …

Αρχίζει να σκούζει , και να σκέφτομαι η καυλωνει η πάει το έπαθε ο καρδιακό και άντε μετά να προσπαθώ στην αστυνομία να εξηγήσω τι είμαι αθώος …

Δράττομαι την ευκαιρία και τον βάζω ξαφνικά σαν τον David coperfield άξαφνα στο σάπιο κωλοτρυπιδη της που με κοίταζε με πλάγιο δεύτερο όσο ήμασταν στα 4 ..

Αρχίζει ο δράκουλας μη και όχι αααα ναι όχι πρέπει να πληρώσεις και άλλα …

Αλλά εκεί ξύπνησε μέσα μου ο μητσος ο κωλομπαρας που ανέστρεψε την εντροπία του συστήματος και πλέον έκανε ταξίδι στον χωροχρόνο , και της λέω σκάσε χύνω …

Με το που σκάει η γνώριμη μυρουδιάς κλανιλας και σκατιλας , από το ζεχαρβαλωμενο κωλοτρυπιδι της νιώθω ότι το τέλος πλησιάζει …

Σε 5 λεπτά πραγματικά με βόες και γάζες πριν να χύσω την τραβάω και καρφώνω το γέρικο κρανίο της πάνω στο καυλί μου και η θεία εκεί που το έπαιζε ιστορία αρχίζει να καταπίνει το υγρό πυρ απευθείας στο στομάχι της χωρίς καν μεσολαβούν αμυγδαλές ή κάποιο άλλο προ γαστρικό σύστημα …

Μάλιστα η γλώσσα ήταν έξω και έξαλλη μου γυάλιζε τα αρχιδια σαν υαλοκαθαριστήρες…

Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ ζαλισμένος , λες και γύρισα από εξωσωματική εμπειρία και ταξίδευα στον Άδη και γαμαγα σκιές …

Κα μέσα στην μούχλα ήρθε η πρώτη ρουκέτα μέσα στην μπανιέρα , δεν τράβηξα ούτε καζανάκι …

Κατέβηκα στην αυλή και πήρα τηλ τον μπάρμπα να με πάει στο αμάξι …

Ένιωθα ότι έχασα ένα κομμάτι της αθωότητας μου και ότι είχε από μείνει από την παιδικής μου ηλικία …

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έκαιγα το σπίτι , την πθυτανα , τον ιδιοκτήτη και το κωλομπαρο μονομιάς …

Πλέον όποτε με βγάζει ο δρόμος κοιτάζω το ερειπωμένο οίκημα και ακόμα αναρωτιέμαι αν το βράδυ βγαίνουν οι ίδιες πορνες σαν τα φαντάσματα και το λειτουργούν από τον Άδη
Πω πω μάγκες να είστε καλά ...μιλάμε κλαίω απτα γέλια με τις περιγραφές... !

Outbreak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2020
Κριτικές
12
Like
921
Πόντοι
990
Την Milena από το golden που μου την έστειλαν πρόσφατα κατά λάθος αντί για τη Malena.

Verdeladose

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
34
Like
1.378
Πόντοι
1.010
Ο τίτλος τα λέει όλα. Όπως λέει και ο σοφός λαός, άμα δεν μπαζώσεις δε χτίζεις. Είπα να ανοίξω αυτό το χαλαρό νήμα και να παραθέσουμε ανώνυμα και χωρίς ντροπή το τοπ μπάζωμα που έχουμε κάνει και λεπτομέρειες από την εμπειρία

Παίρνω το θάρρος λοιπόν, βαθιά ανάσα και ξεκινάω πρώτος. Αρχικά να παραθέσω το μπακραουντ μου όσον αφορά τις γυναίκες ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η εμπειρία ήταν τελείως κόντρα στα γούστα μου. Είμαι αντικειμενικά εμφανίσιμος απ’ ό,τι μου έχουν πει γυναίκες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να γαμάω ωραία μουνιά, όχι λόγω εμφάνισης αλλά ένας συνδυασμός προσωπικότητας – στυλ.

Πάμε λοιπόν κάπου έξι – εφτά χρόνια πριν. Ήταν μία περίοδος που ήμουν μόνος μου, από επιλογή βασικά γιατί είχα βγει από μία μεγάλη σχέση και ήθελα να ηρεμήσω. Ήτανε ένα καλοκαιρινό βράδυ που άραζα σπίτι δεν είχα δουλειά, δεν είχα κάποιο στανταράκι και έκανα σκρολ στο badoo. Επειδή είμαι από επαρχία όπως καταλαβαίνετε ακόμα και σε αυτά τα apps οι επιλογές είναι πολύ λιγότερες από Αθήνα. Όπως έψαχνα στην περιοχή μου δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο (ή όλα τα αξιόλογα τα είχα γαμήσει) και μου έβγαζε δύο – τρία συγκεκριμένα μπάζα τα οποία έβλεπα πάρα πολύ καιρό εκεί μέσα και προφανώς το προσπερνούσα αμέσως. Και οι τρεις ήταν υπέρβαρες με τη μόνη διαφορά ότι οι δύο ήταν και κακάσχημες λες και ήταν από αιμομιξία ενώ η τρίτη ήταν μία υπέρβαρη αλλά με όμορφο προσωπάκι κοπέλα.

Από τις φωτογραφίες φαινόταν πραγματικά θεόχοντρη γι’ αυτό και από καιρό την απέφευγα όταν έμπαινα στην εφαρμογή να δω τι παίζει. Για λίγο κολλάει το μυαλό μου και κάθομαι και κοιτάω τις φωτογραφίες της και προσπαθώ να βρω έστω ένα ψήγμα κινήτρου για να τη γαμήσω.

Με τα πολλά, λίγο οι καλοκαιρινές καύλες, λίγο το ότι δεν είχα στανταράκι της στέλνω μήνυμα. Εννοείται πως μου απαντάει αμέσως και το πήγα στο πολύ fast forward χωρίς να καθίσω να μιλήσω μαζί της, μόνο τα βασικά από που είσαι με τι ασχολείσαι να το παίξω καλός και ζητάω να ανταλλάξουμε τηλέφωνο. Μιλάμε στο τηλ, μου λέει ότι μένει μονή, συζητάμε κανα μισαωράκι να την ψήσω να νιώσει άνετα και με τα πολλά κανονίζουμε να πάω σπίτι της

Σε ένα τέταρτο είμαι έξω από την πόρτα της, μου ανοίγει και παιδιά βλέπω την πιο χοντρή γυναίκα με την οποία έχω βρεθεί τόσο κοντά στη ζωή μου. Πρέπει να ήταν πάνω από 150 kg και ύψος κάπου 165. Καθόμαστε στον καναπέ λίγο να τα πούμε κι εκείνη τη στιγμή το διαβολάκι μου έλεγε αφού «ήρθες που ήρθες ρίξε ένα πούτσο» και το αγγελάκι μου έλεγε «φύγε ρε τρελακια τι πας να κάνεις» .

Με τα πολλά αλάνια, κάνω κίνηση να την φιλήσω σκαρφαλώνοντας πάνω στο βουνό από κρέας που είχα μπροστά μου. Αρχίζω να προσπαθώ να χουφτώσω ό,τι βρω. Ψάχνω κάτι εξογκώματα που δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι βυζί η πατσοκοιλι. Τελικά πατσάς ήταν. Με τα πολλά σηκωνόμαστε και πάμε στο δωμάτιο όπου τα βγάζει όλα. Μου έρχεται μια αναγούλα βλέποντας αυτό το βουνό από ασύμμετρα εξογκώματα κρέατος. Από κει και πέρα πια το έβλεπα σαν ένα extreme sport που θα το κάνω μια φορά στη ζωή μου.

Με τα πολλά την βάζω να ξαπλώσει της ανοίγω τα πόδια και παραδόξως η πούτσα μου εχει γίνει πετρά, πάω κακομοίρης να τον βάλω, που να τον βάλω ακριβώς; Το μουνί της ήτανε χωμένο 10 εκατοστά μεσα στα λίπος, Με τα πολλά καταφέρω το χώνω. Τον έχω 18 εκ χοντρό και αμφιβάλλω πόσα από αυτά έφτασαν μέσα στο μουνί της. Η χοντρή να βογκάει λες και τη σφάζω .. Δεν ξέρω αν ένιωθε όντως κάτι ή ήταν από την καύλα της που για αυτήν ήταν σα να πηγαίνει μια κανονική γκόμενα με τον Μπραντ Πιτ Μετά ξαπλώνω και μου παίρνει πίπα. Να τον παίρνει η χοντρή λαρύγγι και με τα τεράστια βαριά χέρια της να ακουμπάει πάνω στα μπούτια μου και να μην μπορώ να κουνηθώ, με είχε κλειδώσει κανονικά και με τσιμπουκωνε επιθετικά χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Να μου γλύφει αρχίδια, κωλοτρυπίδα σαν να μην υπάρχει αύριο μέχρι που μου έρχεται να χύσω αλάνια και παίζει να έβγαλα τρεις κουταλιές της σούπας χύσια στο στόμα της τα οποία τα ρούφηξε μέχρι τελευταία σταγόνα. Στο τέλος ρουφούσε και το καυλί να βγούνε και οι σταγόνες που ‘χανε μείνει στον προστάτη..

Με τα πολλά ντύνομαι λέω μια πρόφαση ότι έχω μια δουλειά και έχω αργήσει και φεύγω.

Αυτό που έγινε μετά θα σας φανεί υπερβολικό αλλά πιστέψτε με έγινε. Πριν μπω στο ασανσέρ έξω από το σπίτι της μου ήρθε αναγούλα και οριακά δεν ξέρασα εμετό. Δεν μπορούσε να δεχτεί ο οργανισμός μου και το μυαλό μου ότι γάμησε αυτή την φάλαινα

Αν με ρωτάτε τώρα όμως έχει μείνει σαν μια αστεία – πρωτόγνωρη εμπειρία. Όλα στη ζωή είναι να τα δοκιμάζουμε!

Ο τίτλος τα λέει όλα. Όπως λέει και ο σοφός λαός, άμα δεν μπαζώσεις δε χτίζεις. Είπα να ανοίξω αυτό το χαλαρό νήμα και να παραθέσουμε ανώνυμα και χωρίς ντροπή το τοπ μπάζωμα που έχουμε κάνει και λεπτομέρειες από την εμπειρία

Παίρνω το θάρρος λοιπόν, βαθιά ανάσα και ξεκινάω πρώτος. Αρχικά να παραθέσω το μπακραουντ μου όσον αφορά τις γυναίκες ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η εμπειρία ήταν τελείως κόντρα στα γούστα μου. Είμαι αντικειμενικά εμφανίσιμος απ’ ό,τι μου έχουν πει γυναίκες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να γαμάω ωραία μουνιά, όχι λόγω εμφάνισης αλλά ένας συνδυασμός προσωπικότητας – στυλ.

Πάμε λοιπόν κάπου έξι – εφτά χρόνια πριν. Ήταν μία περίοδος που ήμουν μόνος μου, από επιλογή βασικά γιατί είχα βγει από μία μεγάλη σχέση και ήθελα να ηρεμήσω. Ήτανε ένα καλοκαιρινό βράδυ που άραζα σπίτι δεν είχα δουλειά, δεν είχα κάποιο στανταράκι και έκανα σκρολ στο badoo. Επειδή είμαι από επαρχία όπως καταλαβαίνετε ακόμα και σε αυτά τα apps οι επιλογές είναι πολύ λιγότερες από Αθήνα. Όπως έψαχνα στην περιοχή μου δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο (ή όλα τα αξιόλογα τα είχα γαμήσει) και μου έβγαζε δύο – τρία συγκεκριμένα μπάζα τα οποία έβλεπα πάρα πολύ καιρό εκεί μέσα και προφανώς το προσπερνούσα αμέσως. Και οι τρεις ήταν υπέρβαρες με τη μόνη διαφορά ότι οι δύο ήταν και κακάσχημες λες και ήταν από αιμομιξία ενώ η τρίτη ήταν μία υπέρβαρη αλλά με όμορφο προσωπάκι κοπέλα.

Από τις φωτογραφίες φαινόταν πραγματικά θεόχοντρη γι’ αυτό και από καιρό την απέφευγα όταν έμπαινα στην εφαρμογή να δω τι παίζει. Για λίγο κολλάει το μυαλό μου και κάθομαι και κοιτάω τις φωτογραφίες της και προσπαθώ να βρω έστω ένα ψήγμα κινήτρου για να τη γαμήσω.

Με τα πολλά, λίγο οι καλοκαιρινές καύλες, λίγο το ότι δεν είχα στανταράκι της στέλνω μήνυμα. Εννοείται πως μου απαντάει αμέσως και το πήγα στο πολύ fast forward χωρίς να καθίσω να μιλήσω μαζί της, μόνο τα βασικά από που είσαι με τι ασχολείσαι να το παίξω καλός και ζητάω να ανταλλάξουμε τηλέφωνο. Μιλάμε στο τηλ, μου λέει ότι μένει μονή, συζητάμε κανα μισαωράκι να την ψήσω να νιώσει άνετα και με τα πολλά κανονίζουμε να πάω σπίτι της

Σε ένα τέταρτο είμαι έξω από την πόρτα της, μου ανοίγει και παιδιά βλέπω την πιο χοντρή γυναίκα με την οποία έχω βρεθεί τόσο κοντά στη ζωή μου. Πρέπει να ήταν πάνω από 150 kg και ύψος κάπου 165. Καθόμαστε στον καναπέ λίγο να τα πούμε κι εκείνη τη στιγμή το διαβολάκι μου έλεγε αφού «ήρθες που ήρθες ρίξε ένα πούτσο» και το αγγελάκι μου έλεγε «φύγε ρε τρελακια τι πας να κάνεις» .

Με τα πολλά αλάνια, κάνω κίνηση να την φιλήσω σκαρφαλώνοντας πάνω στο βουνό από κρέας που είχα μπροστά μου. Αρχίζω να προσπαθώ να χουφτώσω ό,τι βρω. Ψάχνω κάτι εξογκώματα που δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι βυζί η πατσοκοιλι. Τελικά πατσάς ήταν. Με τα πολλά σηκωνόμαστε και πάμε στο δωμάτιο όπου τα βγάζει όλα. Μου έρχεται μια αναγούλα βλέποντας αυτό το βουνό από ασύμμετρα εξογκώματα κρέατος. Από κει και πέρα πια το έβλεπα σαν ένα extreme sport που θα το κάνω μια φορά στη ζωή μου.

Με τα πολλά την βάζω να ξαπλώσει της ανοίγω τα πόδια και παραδόξως η πούτσα μου εχει γίνει πετρά, πάω κακομοίρης να τον βάλω, που να τον βάλω ακριβώς; Το μουνί της ήτανε χωμένο 10 εκατοστά μεσα στα λίπος, Με τα πολλά καταφέρω το χώνω. Τον έχω 18 εκ χοντρό και αμφιβάλλω πόσα από αυτά έφτασαν μέσα στο μουνί της. Η χοντρή να βογκάει λες και τη σφάζω .. Δεν ξέρω αν ένιωθε όντως κάτι ή ήταν από την καύλα της που για αυτήν ήταν σα να πηγαίνει μια κανονική γκόμενα με τον Μπραντ Πιτ Μετά ξαπλώνω και μου παίρνει πίπα. Να τον παίρνει η χοντρή λαρύγγι και με τα τεράστια βαριά χέρια της να ακουμπάει πάνω στα μπούτια μου και να μην μπορώ να κουνηθώ, με είχε κλειδώσει κανονικά και με τσιμπουκωνε επιθετικά χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Να μου γλύφει αρχίδια, κωλοτρυπίδα σαν να μην υπάρχει αύριο μέχρι που μου έρχεται να χύσω αλάνια και παίζει να έβγαλα τρεις κουταλιές της σούπας χύσια στο στόμα της τα οποία τα ρούφηξε μέχρι τελευταία σταγόνα. Στο τέλος ρουφούσε και το καυλί να βγούνε και οι σταγόνες που ‘χανε μείνει στον προστάτη..

Με τα πολλά ντύνομαι λέω μια πρόφαση ότι έχω μια δουλειά και έχω αργήσει και φεύγω.

Αυτό που έγινε μετά θα σας φανεί υπερβολικό αλλά πιστέψτε με έγινε. Πριν μπω στο ασανσέρ έξω από το σπίτι της μου ήρθε αναγούλα και οριακά δεν ξέρασα εμετό. Δεν μπορούσε να δεχτεί ο οργανισμός μου και το μυαλό μου ότι γάμησε αυτή την φάλαινα

Αν με ρωτάτε τώρα όμως έχει μείνει σαν μια αστεία – πρωτόγνωρη εμπειρία. Όλα στη ζωή είναι να τα δοκιμάζουμε!
Φίλε τελικά δεν μας είπες ..τον king kong τον ξαναπετυχες τελικά στο δρόμο ??? Λόγω επαρχίας ρωτάω ! Να είσαι καλά που γέλιο η ιστορία σου

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.900
Πόντοι
206
Ίσως και να με πείσατε στο νέο site μου να βάλω και ιστορίες μπαζωματος εκτός από ερωτικές και failed dates ΧΑ ΧΑ.

Κάποιοι είστε πολύ σκληροί κ@ργιοληδες! Υποκλίνομαι ΧΑ ΧΑ

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ssakarakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0
2006 , έξω από ένα χωριό , ένα κωλομπαρο αργοσβήνει .

Κάποτε είχε λετονες , ρωσίδες , λευκορωσιδες , πιτσιρίκες όλες μουναρες και μαν κάνουν πάταγο στο μικρό νομό που βρισκόταν .

Πλέον όμως οι επιθανάτιοι ρόγχος Ακουγόταν ξεκάθαρα .

Μέσα στο μπαρ 3 θείες, πριν να γεννηθώ θα ήταν ωραία μουνια .

Έξω από το μπαρ μέσα στο χαμηλό φωτισμό έβλεπα μια μεγαλοκοπελα σενιαρισμενη όμορφη με τουαλέτα μαύρη έμοιαζε οπτασία με τις υπόλοιπες χοντρές θείες …

Αρχίζω σαν πιτσιρικάς και πλακώνομαι στα ουίσκια με τις καυλες να είναι στο κόκκινο .

Ρωτάω ξαφνικά στο 4-5 ποτό την μπαρ Γκρανι , να μου φέρει το αφεντικό .

Ξεκινάω τα παζάρια να γαμησω την μοναδική που βλεπόταν , την φέρνει για ποτό , αρχίζει τα κλασικά δεν γακιεμαι εγώ , δεν κάνω τέτοια πράγματα κτλ κτλ κτλ .
Μετά πολα κανονίζουμε στα 80 ευρώ να την γαμησω σε διπλανό οίκημα μέσα στο χωριό …

Πράγματι μετά από λίγο με πάει ο μπάρμπας που είχε το μαγαζί με την κοπέλα να γαμησω στο σπίτι που μέναν …

Ήταν ρετιρέ , με 3 δωμάτια μέσα στο σκοτάδι , να βρωμάει μούχλα , κλεισούρα , μου βίλας και ποτό .

Εγώ 3 ποτά πρινννα λιποθυμήσω …

Μπαίνω μέσα σε ένα δωμάτιο ζαλισμένος , και βλέπω έναν τεράστιο όγκο από ρούχα εσώρουχα και διάφορες αηδίες πάνω στο κρεβάτι …

Μου λέει μωρό μου δεν γαμαω στο δωμάτιο μου έλα έξω …

Πάω κατεβάζω τα ρούχα της και πραγματικά τη γκομενα κρέμασε όλη , μέσα στο λιγοστό φως έβλεπα ότι ίσως να μην προλάβαινα να χύσω πριν να πεθανει …

Το βυζομπαλο που περίτεχνα μόστραρε ήταν ένα κομμάτι ζαμπόν
Λεπτό κομμένο να προσπαθεί να αγγίξει το πάτωμα , το έντερο γαστρικο της σύστημα ξάπλωσε πάνω στα γόνατα της , τα μουνοχειλα θύμιζαν Αλιέν , και πραγματικά ο κωλος ήταν σε μορφή αντισυρουης πυραμίδας νικημένο απο τη βαρύτητα …

Δεν ήξερα αν ήθελα να ξεράσω , να την σκοτώσω ή να τρέξω γρήγορα να ντυθώ και να προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω ….

Μετά πολα λέω ας γαμησω αφού πλήρωσα …

Ευτυχώς λόγο ηλικίας η πουτσα πάντα πέτρα …

Τον νηγαζω έξω και μου λέει δεν κάνω πίπα , αν θες κάνε μου εσύ στοματικό …

Λέω δεν γαμιεται κατεβαίνω ανοίγω τα ζαρωμένα μπούτια της και πραγματικά το μουνι της ήταν σαν μπαγιάτικα κομμάτια κομμάτια προσούτο άτακτα πεταμένα και βρωμαγαν ακόμα χειρότερα …

Της λέω όχι άστο καλύτερα να σε γαμησω …

Πάω βάζει λάστιχο , και ζορίζω να κοπανάω με μίσος και με μένος που πλήρωσα να γαμησω ένα ζόμπι μέσα απο το μνήμα …

Της λέω κωλο θα πάρουμε ;;

Απαππαπα …

Μετά πολα αφού δεν τελείωνα στο 15 λεπτό άρχιζε και κατέβαζε η γιαγιά υγρά …

Αρχίζει να σκούζει , και να σκέφτομαι η καυλωνει η πάει το έπαθε ο καρδιακό και άντε μετά να προσπαθώ στην αστυνομία να εξηγήσω τι είμαι αθώος …

Δράττομαι την ευκαιρία και τον βάζω ξαφνικά σαν τον David coperfield άξαφνα στο σάπιο κωλοτρυπιδη της που με κοίταζε με πλάγιο δεύτερο όσο ήμασταν στα 4 ..

Αρχίζει ο δράκουλας μη και όχι αααα ναι όχι πρέπει να πληρώσεις και άλλα …

Αλλά εκεί ξύπνησε μέσα μου ο μητσος ο κωλομπαρας που ανέστρεψε την εντροπία του συστήματος και πλέον έκανε ταξίδι στον χωροχρόνο , και της λέω σκάσε χύνω …

Με το που σκάει η γνώριμη μυρουδιάς κλανιλας και σκατιλας , από το ζεχαρβαλωμενο κωλοτρυπιδι της νιώθω ότι το τέλος πλησιάζει …

Σε 5 λεπτά πραγματικά με βόες και γάζες πριν να χύσω την τραβάω και καρφώνω το γέρικο κρανίο της πάνω στο καυλί μου και η θεία εκεί που το έπαιζε ιστορία αρχίζει να καταπίνει το υγρό πυρ απευθείας στο στομάχι της χωρίς καν μεσολαβούν αμυγδαλές ή κάποιο άλλο προ γαστρικό σύστημα …

Μάλιστα η γλώσσα ήταν έξω και έξαλλη μου γυάλιζε τα αρχιδια σαν υαλοκαθαριστήρες…

Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ ζαλισμένος , λες και γύρισα από εξωσωματική εμπειρία και ταξίδευα στον Άδη και γαμαγα σκιές …

Κα μέσα στην μούχλα ήρθε η πρώτη ρουκέτα μέσα στην μπανιέρα , δεν τράβηξα ούτε καζανάκι …

Κατέβηκα στην αυλή και πήρα τηλ τον μπάρμπα να με πάει στο αμάξι …

Ένιωθα ότι έχασα ένα κομμάτι της αθωότητας μου και ότι είχε από μείνει από την παιδικής μου ηλικία …

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έκαιγα το σπίτι , την πθυτανα , τον ιδιοκτήτη και το κωλομπαρο μονομιάς …

Πλέον όποτε με βγάζει ο δρόμος κοιτάζω το ερειπωμένο οίκημα και ακόμα αναρωτιέμαι αν το βράδυ βγαίνουν οι ίδιες πορνες σαν τα φαντάσματα και το λειτουργούν από τον Άδη
φοβερη περιγραφη φιλε !!!!!! εκλαψα απο το γελιο!!!!!!! ευγε.....

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
21

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Είμεθα ποιητές παρα την θέληση μας.

Συνημμένα

• FB_IMG_1766576747566.jpg
    FB_IMG_1766576747566.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 83

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Είχα πει ότι θα ανέβαζα την ιστορία μου , αλλά το ανέβαλλα μερικές φορές διότι η θύμισες μου ήταν αρκετά δυσάρεστη.
Φοιτητής με τις καύλες μου στο κόκκινο, τότε το ίντερνετ ήταν στα σπάργανα και για να καλέσεις call girl βασιζόμασταν στις αγγελίες από τις τοπικές εφημερίδες. Ήταν η πρώτη , τελευταία και κατάφωρα αποτυχημένη συνεδρία.

Μια ημέρα αποφάσισα για πρώτη φορά όπως είπα να καλέσω κοπέλα στο φοιτητικό μου σπίτι. Έπαιρνα με το κινητό και τότε υπήρχαν διάφορες τηλεφωνήτριες με ωραίες φωνές που σου "πουλούσαν" το προιόν. Ούτε φωτογραφίες υπήρχαν ούτε τίποτε, και βάδιζες στα τυφλά με οδηγό τη φωνή της κοπέλας στην άλλη άκρη της γραμμής, είτε υπάλληλος γραφείου, είτε ανεξέρτητης. Κάπου είχα δει την αγγελία για μια σαραντάρα που "τα έκανε όλα".

Αυτή φαινόταν ανεξάρτητη κάτι που στο αθώο μου μυαλό φαινόταν πιο επιθυμητό και όντως ήταν καθώς απάντησε η ίδια με μια όμορφη σεξουαλική φωνή που προδιάθετε πολλά. Εγώ τη φανταζόμουν, όμορφη με σέξυ σώμα. Χωρίς να τα πολυλογώ της δίνω τη διεύθυνση μου. Μετά εγώ με προσμονή και αγωνία περίμενα να έρθει. Δέχομαι τηλεφώνημα από την ίδια για περαιτέρω οδηγίες και ρωτώντας με αν είμαι κανένας φαρσέρ. Την καθυσήχασα αλλά άρχισα να υποψιάζομαι για την συνέχεια.

Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και αυτή τη στιγμή τη θυμάμαι ακόμα με αποστροφή και για αυτό δίσταζα να γράψω την ιστορία. Πάω λοιπόν να ανοίξω την πόρτα και με μεγάλη έκπληξη δε βλέπω τίποτα! Την επόμενη στιγμή όμως παθαίνω σοκ από τη διαπίστωση ότι έπρεπε να σκύψω το κεφάλι για την δω. Ήταν μία σχεδόν εξηντάρα με ύψος λίγο πάνω από τον αφαλό μου και εγώ δεν είμαι κανάς ψηλολέλεκας. Σοκαρισμένος εγώ άρχισα να προσπαθώ να την αξιολογήσω θετικά σαν γυναίκα αλλά απογοητεύτηκα πλήρως. Εκείνη μου χαμογελάει ψεύτικα. Μετά από το ψεύτικο χαμόγελο έκανα ακόμα μία προσπάθεια να την αξιολογήσω θετικά σαν γυναίκα αλλά ήταν μάταιο.

Με σπρώχνει μέσα χωρίς να αντιδράσω λόγω της αθώας ευγενικής μου ψυχής και αρχίσει να μου λέει το πρόγραμμα (που δε το θυμάμαι πλέον μετά από τόσα χρόνια) αλλά θυμάμαι που είπε με έμφαση για αποζημίωση λόγω μη συνεύρεσης στα 20€. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα να δώσω τζάμπα το εικοσάρικό (κακώς) αλλά ακόμα ήλπιζα μέσα μου να φύγει η τύπισσα χωρίς πολλά πολλά. Δυστυχώς όμως ήμουν νέος χωρίς τσαγανό για να την διώξω.

Τότε την είπα να μου κάνει στοματικό. Μου ζήτησε 50 €. Της είπα 40 και δέχτηκε με δυσθυμία. Τελικά από κάποια ώρα αρχίζει να με γλύφει αλλά δε μου σηκωνόταν, ήταν αδύνατο με μια τέτοια παρουσία. Τελικά με τα πολλά χύνω βιαστηκά και με προσπάθεια.

Φεύγοντας καθώς ανανέωνε το κραγιόν στο χυμένο στόμα της, της έρχεται κλήση στο κινητό. Προφανώς θα ήταν ένας νεαρός που ζητούσε ερωτικές υπηρεσίες. Εκείνη μεμιάς άρχισε να μιλάει με την μελιστάλακτη φωνή που μιλούσε και με εμένα πριν έρθει. Θυμάμαι να του λέει "είμαι σαράντα χρονών". Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε να φωνάξω "ψέματα λέει φίλε! Είναι τέρας! Μην την καλέσεις." Αλλά εγώ ευγενικός νέος δεν είπα τίποτε. Ήταν το ακριβότερο πενηντάρικο της ζωής μου καθώς "δεν είχε" ρέστα να μου δώσει για τα συμφωνημένα σαράντα. Όταν επιτέλους έφυγε και άρχισα να συνειδητοποιώ τι έγινε μου ήρθε αναγούλα και το πέος μου είχε συρρικνωθεί από την αηδία.

Από τότε δε ξαναπήρα τηλέφωνο να καλέσω γυναίκα από το φόβο της απάτης στην εμφάνιση. Διαβάζοντας τις κριτικές εδώ, παρατηρώ ότι είναι λίγες εκείνες που είναι όντως όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Θέλω να κάνω το τάμα, να πάρω την κοπέλα με καλές κριτικές, όσο ακριβή και να είναι, αλλά να ξέρω ότι θα περάσω καλά. Αυτό όταν έρθω κάποτε στην Αθήνα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Τελευταία τροποποίηση:

Verdeladose

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
34
Like
1.378
Πόντοι
1.010
Μάγκες πραγματικά αφού γέλασα μετά δακρύων με τις ιστορίες σας θα καταθέσω και εγώ την δικιά μου πραγματικη ιστορία ..

Αρχές 2009 ...μόλις έχω απολυθεί από φαντάρος στην τρυφερή ηλικία των 24 ... Ψιλορεμαλι τότε χαζοδουλευα ... Και έχουμε αρπάξει ένα βράδυ με τον ξάδερφο μου σπίτι του στο Μπραχάμι και λιώνουμε κυριολεκτικά στο proevolution .... Ο ξάδερφος ωραίο παιδί και γενικά μπηχτης ..του βγάζω το καπέλο ... Και κατά τις 01.00 το βράδυ του σκάει μήνυμα από μια γκόμενα που μίλαγε ιντερνετικά μαζί της και του λέει αυτή ότι έχει καβλες... Αφού της λέει ότι είμαι ο εγώ μαζί και την ενημερώνει ότι είμαι ωραίο παιδί 1.95 γυμνασμενος ( τότε χαχα ) την ψήνει να σκάσουμε και οι δύο να την πάρουμε ταυτόχρονα... Αυτή έχει πετάξει ένα υπονοούμενο του στυλ ότι έχει αφήσει λίγο τον εαυτό της λόγω μιας στεναχώριας ..οπότε περιμένω να δούμε μια σχετικά εύσωμη κοπέλα...

Αφού παίρνουμε το αμάξι και σκάμε Καλλιθέα είμαστε αμάξι κατά τις 2 τα ξημερώματα ... Και παιδιά βλέπω από τον καθρέφτη γιατί εγώ οδηγούσα να έρχεται από πίσω ένα κύτος ...ένας king kong σε θηλυκή έκδοση ... Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτή ... Την έβλεπα και την λυπομουν κυριολεκτικά για τα κιλά της ... Παιδια όταν πλησίασε και άνοιξε την πόρτα του αμαξιού ένιωσα μέσα μου μια ανατριχιλα ,ένα ρίγος να με διαπερνάει ... Ρίχνω στιγμιαία μια ματιά στον ξάδερφο μου όπου αυτός είχε κάτσει πίσω να την υποδεχτεί κιόλας τρομάρα του και είδα στο βλέμμα του τον φόβο ζωγραφισμένο...

Με τα πολλα τον ξεκινάει μια πίπα και εγώ εχω αρχίσει εντωμεταξυ και οδηγάω στα στενά σοκάκια της Καλλιθέας ... Μετά από κάνα 10λεπτο τελειώνει στο στόμα της και η τύπισσα τα καταπίνει ... Και μου ρίχνει την ατάκα ότι ήρθε η σειρά μου και ότι εγώ θα πρέπει να την γαμησω κιόλας .. πάω πίσω και αφού τον αρπάζει μέσα στο στόμα της μετά από κάνα 5λεπτο φοράω έναν σκούφο και πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω τι με οδήγησε για να το δώσω σε αυτό το κτηνωδες πλάσμα εκείνο το βράδυ ... Αφού έσπρωξα λίγο και η τύπισσα είχε τρελαθεί από καύλα το βγάζω και αφού βαράω μια μαλακιαρα της τα πετάω στα μούτρα τα οποία ότι μπόρεσα με τα χέρια και αυτά τα πήρε και τα εγλειφε... Μετά από λίγο την αφήσαμε σπίτι της και αφού μας είπε ότι πρέπει να το επαναλάβουμε πήγαμε σπίτια μας..με τον ξάδερφο μου δεν μιλήσαμε ποτέ ξανά για το συγκεκριμένο θεμα αν και επί 16 σερί χρονιά βρισκόμαστε σχεδόν μέρα παρά μέρα σε γήπεδο για καφέ ακόμα και με τα παιδιά μας πλέον...

Εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα ... Γιατί με όσες πολλές πολλές πάρα πολλές γυναίκες έχω πάει ( γκόμενες και ιερόδουλες ) αυτήν δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Α η ώρα μου να λάμψω.

1 - Epic fail

Ήμουν σε μια σχετικά μεγάλη πόλη της επαρχίας. Περίμενα καράβι να πάω σεζόν αλλά εκείνη τη μέρα για κάποιο λόγο το δρομολόγιο ακυρώθηκε.

Κλείνω ξενοδοχείο να μείνω και ξαφνικά κάτι με πιάνει. Κάτι ξαφνικές περίεργες καύλες. Οπωσδήποτε να θέλω σεξ. Θα μου πεις , σεζόν θα πήγαινες εκεί όλο και κάτι θα έριχνες. Ναι αλλά η λογική σε αυτά σε χωράει.

Μπαίνω εδώ διαβάζω , τρεις οίκοι στη πόλη , ένας με τραβέλι , ένας με μια νεαρή και ένας με μια αγενή , αδιάφορη , μεγάλης ηλικίας. ( Νομίζω κατάλαβαν πια πόλη όσοι είναι από εκεί )

Ε λέω τραβέλια χμμμμ όχι δε νιώθω τόσο kinky σήμερα.

Παίρνω ταξί ( δεν οδηγάω ) να πάω στη νεαρή. Όντως όμορφη κοπέλα αλλά η τσατσά αγενέστατη. Με ξενέρωσε τόσο πολύ ! Βγήκα αμέσως με μια δικαιολογία και πήγα στο άλλο με τη μεγάλης ηλικίας.

Η τύπισσα , ούτε χοντρή , ούτε άσχημη , λίγο πιο μεγάλη από 40 αλλά ο ορισμός της αδιάφορης. Βάζει προφυλακτικό και ξεκινάει με με πιπώνει , κατευθείαν χωρίς κανένα προκαταρκτικό. Πήγα λίγο να της μιλήσω και με απαντάει μονολεκτικά. Λες και της κάνω χάρη.

Ε περιττό να πω πω ούτε μου σηκώθηκε , ούτε τίποτα. Όπως το πήρε , βγήκε.

Έριξα βέβαια μερικά ωραία ( θα σας πω σε κάποια φάση ) στη σεζόν , που ακόμα τα θυμάμαι αλλά αυτό ήταν epic fail.

2 - Η γριά

Όπως σας έχω πει έχω καταγωγή από τη Δράμα και ανεβαίνω καμία φορά να δω τα ξαδέρφια μου. Οκτώβριος εν τω μεταξύ λίγο πριν ξεκινήσω τις ελιές ( όχι δικές μου , μακάρι μεροκάματα έκανα ) ε λέω ας πάω να ρίξω ένα γαμήσι.

Στη Δράμα υπάρχουν πάλι 3 μπουρδέλα , το μόνο που μπορείς να πας εύκολα με τα ΚΤΕΛ και να γυρίσεις με τα πόδια , είπαμε δεν οδηγάω ) είναι αυτό στο Δοξάτο.*

Πάω λοιπόν , ήταν και ένας άλλος συναγωνιστής πριν από εμένα. Προς τιμή του μου λέει , Έλα φίλε παίρνα πριν από εμένα. Έρχεται η κοπέλα και βλέπω μια γριά , γύρω στα 65 να λέει μάλιστα πως είναι 29 ( χωρίς τα καλοκαίρια και τα Φθινόπωρα ).

Η λογική μου να λέει " ρε μαλακά αυτή δε τη γαμάς ούτε τζάμπα " αφού δε σου αρέσουν οι μεγάλες. Όχι όμως νίκησαν οι καύλες και μπήκα.

Εν τέλη η τύπισσα μου έκανε διαφήμιση τη μούρη της λέγοντας πως ήρθε νέα κοπέλα 29 από τη Μολδαβία να κάνει καριέρα. Τί είμαι εγώ μαρή ; Βλάκας είμαι ; Άντε πες 49 ;

Πίπα διεκπαιρεωτική , κάθετε στα 4 να της το βάλω. Τη πηδάω , καταλαβαίνω τη κάνω και μου πέφτει. Η τύπισσα μου τον έπαιξε , τελείωσα και με έδιωξε στα 20 λεπτά. Πόσο πλήρωσα ; Μη το ρωτάτε. Αλλά έκλαψα τα λεφτά.

3 μήνες μετά από αυτό και πραγματικά ακόμα νιώθω άσχημα.

3 - Η σατανίστρια.

Είναι γνωστό ότι οι λατίνες δεν είναι ότι καλύτερο στη δουλειά , είχα ήδη μια fail εμπειρία με μια Κολομβιανή σε μπουρδέλο συν του ότι είχα διαβάσει αρκετές φορές εδώ πολλά περί Βραζιλιάνων.

Είχα όμως γενέθλια και ήθελα να πηδήξω ! Μπαίνω στο escortnews και βλέπω μια Βραζιλιάνα 21 χρόνων ακριβώς στα γούστα μου. Ακριβώς όμως ρε σεις , όπως μου αρέσουν. Ε λέω δεν αντέχω θα το κάνω.

Εν τω μεταξύ καμιά κριτική εδώ και στο escortnews 2/3 fake.

Στέλνω what's up , κανονίζουμε , σκάω μύτη στο Airbnb. Χτυπάω μου στέλνει μύνημα " Come up baby ". Ανοίγει τη πόρτα και βλέπω ένα πλασματάκι κοντό , με μικρό βυζάκι , γλυκό κωλάρακι , λευκό δέρμα , πράσινα μάτια. ( Είχε ένα σωρό μετανάστες στη Βραζιλία παίζουν όλα τα φενότυπα ). Τατουάζ από πάνω ως κάτω , χέρια πόδια και piercing στη φάτσα. Ηλικιακά όντως 19 με 22 , πιτσιρίκα.

Χάνω εγω τα αυγά και τα πασχάλια , λέω πως όσο κομοδίνο και να είναι χρόνια μου πολλά. Τη πληρώνω , βγάζω ρούχα , κάνω μπάνιο και πάω να τη πηδήξω.

Η τύπισσα εν τω μεταξύ φαίνονταν κάπως στα " χαμένα " εντάξει ας μη κρυβόμαστε καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Μου κάνει τον ορισμό της αερόπιπας. Και μετά τη λέω έλα από πάνω , ανεβαίνει αυτή από πάνω μου , ξεκινάω να τη πηδάω. Εγώ να σκέφτομαι πως πηδάω ένα πανέμορφο πλάσμα , αυτή να φαίνεται ότι απλά περιμένει να τελειώσω.

Μου λέει ( με Google translate από το κινητό της ) " Δεν έχεις νιώσει άμα δεν έχεις πάρει Βραζιλιάνα στα 4 ".

Εκεί μαλάκες ξεκινάει το party , εγώ είμαι φιλόλογος οπότε γνωρίζω λίγα. Η τύπισσα να αρχίζει επικλήσεις στα Λατινικά. Σε καλώ δαίμονα και Εβραϊκά ονόματα μετά.

What the fucking , fucked up , fuck !;!;!;! Δεν είμαι θρήσκος αλλά να γαμας και η άλλη να φωνάζει το Βελζεβούλη δεν είναι ότι καλύτερο.

Τη παίρνω , τη σηκώνω κυριολεκτικά ( όχι ότι ήταν και βαριά λολ ) και τη ξαπλώνω. Μου λέει " Τι έγινε ρε μωρό μου ; " , βρήκα μια πρόθεση ότι δήθεν δεν θέλω και να κάνουμε ένα διάλειμμα.

Κοιτάζω το βλεμμα της , είχε κάτι πολύ κακό. Επαναλαμβάνω πως δεν είμαι θρησκευόμενος αλλά με κοίταζε δαιμονικά. Λες και είναι όντως possessed από κάποιο πνεύμα.

Εν τέλη με ρώτησε ποια είναι η μεγαλύτερη θρησκεία στην Ελλάδα , εγώ της είπα πως οι περισσότεροι είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι.

Ξεκίνησε να μου λέει πως είναι πνευματίστρια και πως μέσα της ζει το " κακό πνεύμα ". Μου είπε ακόμα κάποια πράγματα για τη παιδική μου ηλικία που υποτίθεται πως της τα είπαν τα πνεύματα. Ήθελε να μου μάθει να κάνω και τελετές για να " προστατεύομαι ".

Εγώ όσο μου μιλούσε τη χαΐδευα. Δεν ήθελα να φύγω ! Παλάβω αλλά λέω ποτέ τώρα θα έχω τέτοιο πλασματάκι δίπλα μου.

Κατάλαβα πως κάπως κατάφερε να μου κλέψει και 50 € από το πορτοφόλι , ούτε χαμπάρι τη πήρα , ο Εωσφόρος θα της το έδωσε με τηλεπάθεια.

Ο πατέρας μου έχει ένα φίλο παπά. Εγώ που έχω να πατήσω εκκλησία από τοτε που μηνών συμμετείχα σε μια τελετή χωρίς να το θέλω , τον πήρα.

Μου είπε πως " είμαι τυχερός που δε τέλειωσε επειδή αλλιώς θα είχα μεγάλα προβλήματα ".

*Έχει και κάτι ακραία παρακμιακά κωλόμπαρα μέσα στη πόλη αλλά δεν είναι της ώρας τώρα.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.836
Πόντοι
2.596
Κάπου στο 2002 φαντάρος / κατεβαίνω σε κωλομπαρο Αλεξανδρούπολη που το μαγαζί είναι άδειο τις ώρες εξόδου φαντάρων (νωρίς). Με έναν φίλο πλάκωνουμε τις τεκιλες και σκάνε 2 τεράστιες Πορτορικάνες- ήταν αρχές 2000. Πάνω στη σουρα μου την πήρα σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο μέσα στο κωλομπαρ όπου μεθυσμένος γέλαγα και έκανα χαβαλέ, παρόλα ταύτα έχυσα και επέστρεψα στη μονάδα ωριακα στον χρονο.

Aris-

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
130
Πόντοι
0
Είχα καύλες ένα βράδυ. Μια πατσαβούρα μου κολλαγε πολύ καιρό. Αφού τα στανταρακια είχαν κανονίσει,τις έστειλα και μου απάντησε. Μέσα σε διθέσιο αυτοκίνητο μια πίπα και ένα γαμισι να φύγουν τα χοντρά. Πάνε 14 χρόνια ακόμα το θυμάμαι.

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
6
Like
1.165
Πόντοι
480
θα πω και εγώ να φύγει από μέσα μου. Δεν το έχω πει σε παρέες κτλ, ακόμα και στη φάση που ήμουν ντιπ ανώριμος και μοιραζόμουν εμπειρίες στα φοιτητικά χ΄ρόνια.

Το λοιπόν ήταν ένα κοριτσάκι στη σχολή, τελείως άβγαλτο. Ήταν όμως αρκετά όμορφη. Αδύνατη κτλ, αλλά είχε λάθος στυλ και βάψιμο κτλ. Λέω οκ αδιάφορα. Αφού πάω σπίτι της, είχε το πιο ντεκαβλε στρινγκ που έχω δει στη ζωή μου, ένα ροζ με μια κίτρινη γάτα. Επειδή όμως το στυλ δεν μας πολυνοιάζει (αν και μου έμεινε) βγάζω σουτιέν και ρε αλάνια έχει μια κατσαρή τρίχα. ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΥΖΙ. Μέγεθος 1cm, λέω δεν μπορεί θα έχει κολλήσει εκεί από αποτρίχωση. Κάνω ότι χουφτώνω, μπας και φύγει, ήταν τελικά πάνω στη ρόγα. Δεν ήξερα τότε, 18χ ότι παίζει σαν concept καν αυτό.

Πάω στο μπάνιο κάνω μια σύσκεψη με τον εαυτό μου, και λέω εδώ που φτάσαμε γάμα κλαιν μαιν και πάνε μετά για ένα ποτό Κοράλ να βρούμε την επόμενη.

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.391
Πόντοι
201
Είχα πει ότι θα ανέβαζα την ιστορία μου , αλλά το ανέβαλλα μερικές φορές διότι η θύμισες μου ήταν αρκετά δυσάρεστη.
Φοιτητής με τις καύλες μου στο κόκκινο, τότε το ίντερνετ ήταν στα σπάργανα και για να καλέσεις call girl βασιζόμασταν στις αγγελίες από τις τοπικές εφημερίδες. Ήταν η πρώτη , τελευταία και κατάφωρα αποτυχημένη συνεδρία.

Μια ημέρα αποφάσισα για πρώτη φορά όπως είπα να καλέσω κοπέλα στο φοιτητικό μου σπίτι. Έπαιρνα με το κινητό και τότε υπήρχαν διάφορες τηλεφωνήτριες με ωραίες φωνές που σου "πουλούσαν" το προιόν. Ούτε φωτογραφίες υπήρχαν ούτε τίποτε, και βάδιζες στα τυφλά με οδηγό τη φωνή της κοπέλας στην άλλη άκρη της γραμμής, είτε υπάλληλος γραφείου, είτε ανεξέρτητης. Κάπου είχα δει την αγγελία για μια σαραντάρα που "τα έκανε όλα".

Αυτή φαινόταν ανεξάρτητη κάτι που στο αθώο μου μυαλό φαινόταν πιο επιθυμητό και όντως ήταν καθώς απάντησε η ίδια με μια όμορφη σεξουαλική φωνή που προδιάθετε πολλά. Εγώ τη φανταζόμουν, όμορφη με σέξυ σώμα. Χωρίς να τα πολυλογώ της δίνω τη διεύθυνση μου. Μετά εγώ με προσμονή και αγωνία περίμενα να έρθει. Δέχομαι τηλεφώνημα από την ίδια για περαιτέρω οδηγίες και ρωτώντας με αν είμαι κανένας φαρσέρ. Την καθυσήχασα αλλά άρχισα να υποψιάζομαι για την συνέχεια.

Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και αυτή τη στιγμή τη θυμάμαι ακόμα με αποστροφή και για αυτό δίσταζα να γράψω την ιστορία. Πάω λοιπόν να ανοίξω την πόρτα και με μεγάλη έκπληξη δε βλέπω τίποτα! Την επόμενη στιγμή όμως παθαίνω σοκ από τη διαπίστωση ότι έπρεπε να σκύψω το κεφάλι για την δω. Ήταν μία σχεδόν εξηντάρα με ύψος λίγο πάνω από τον αφαλό μου και εγώ δεν είμαι κανάς ψηλολέλεκας. Σοκαρισμένος εγώ άρχισα να προσπαθώ να την αξιολογήσω θετικά σαν γυναίκα αλλά απογοητεύτηκα πλήρως. Εκείνη μου χαμογελάει ψεύτικα. Μετά από το ψεύτικο χαμόγελο έκανα ακόμα μία προσπάθεια να την αξιολογήσω θετικά σαν γυναίκα αλλά ήταν μάταιο.

Με σπρώχνει μέσα χωρίς να αντιδράσω λόγω της αθώας ευγενικής μου ψυχής και αρχίσει να μου λέει το πρόγραμμα (που δε το θυμάμαι πλέον μετά από τόσα χρόνια) αλλά θυμάμαι που είπε με έμφαση για αποζημίωση λόγω μη συνεύρεσης στα 20€. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα να δώσω τζάμπα το εικοσάρικό (κακώς) αλλά ακόμα ήλπιζα μέσα μου να φύγει η τύπισσα χωρίς πολλά πολλά. Δυστυχώς όμως ήμουν νέος χωρίς τσαγανό για να την διώξω.

Τότε την είπα να μου κάνει στοματικό. Μου ζήτησε 50 €. Της είπα 40 και δέχτηκε με δυσθυμία. Τελικά από κάποια ώρα αρχίζει να με γλύφει αλλά δε μου σηκωνόταν, ήταν αδύνατο με μια τέτοια παρουσία. Τελικά με τα πολλά χύνω βιαστηκά και με προσπάθεια.

Φεύγοντας καθώς ανανέωνε το κραγιόν στο χυμένο στόμα της, της έρχεται κλήση στο κινητό. Προφανώς θα ήταν ένας νεαρός που ζητούσε ερωτικές υπηρεσίες. Εκείνη μεμιάς άρχισε να μιλάει με την μελιστάλακτη φωνή που μιλούσε και με εμένα πριν έρθει. Θυμάμαι να του λέει "είμαι σαράντα χρονών". Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε να φωνάξω "ψέματα λέει φίλε! Είναι τέρας! Μην την καλέσεις." Αλλά εγώ ευγενικός νέος δεν είπα τίποτε. Ήταν το ακριβότερο πενηντάρικο της ζωής μου καθώς "δεν είχε" ρέστα να μου δώσει για τα συμφωνημένα σαράντα. Όταν επιτέλους έφυγε και άρχισα να συνειδητοποιώ τι έγινε μου ήρθε αναγούλα και το πέος μου είχε συρρικνωθεί από την αηδία.

Από τότε δε ξαναπήρα τηλέφωνο να καλέσω γυναίκα από το φόβο της απάτης στην εμφάνιση. Διαβάζοντας τις κριτικές εδώ, παρατηρώ ότι είναι λίγες εκείνες που είναι όντως όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Θέλω να κάνω το τάμα, να πάρω την κοπέλα με καλές κριτικές, όσο ακριβή και να είναι, αλλά να ξέρω ότι θα περάσω καλά. Αυτό όταν έρθω κάποτε στην Αθήνα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Πολύ κρίμα. Όντως από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Θα έπρεπε από την αρχή να της δώσεις το 50αρικο για να μη μπει μέσα και να φύγει επιτόπου.
Από την άλλη καλό είναι να κρατάτε screenshots τις φωτογραφίες που δείχνουν, και αν δεν μοιάζει και δεν σας αρέσει, λες εγώ αυτό παρήγγειλα. Δεν είσαι εσύ, μπούλο.

Από όλες τις "σιχαμερές" εμπειρίες εδώ μέσα , μόνο εσένα λυπήθηκα :*

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Θα είμαι όσο πιο περιεκτικός μπορώ.

Ήμουν σε μετεφοιβικη ηλικία και τα καλοκαίρια στο εξοχικό μου, σε νησί απέναντι από το Πέραμα(ολογράφως Σαλαμίνα), ερχόταν μια ξανθιά γεματούλα κοπέλα 1-2 χρόνια μεγαλύτερη μου με όμορφο πρόσωπο και μου άρεσε. Κάποια χρονιά πέθανε ο πατέρας της και αυτή από τη στεναχώρια της έχασε τα μαλλιά και τα φρύδια της. Αλωπεκία ολική.

Μη τα πολυλογώ από τότε άρχισε να γαμιεται από δω κι από κει.

Μια και μου άρεσε από παλιά και μου είχε μείνει αποθημένο, δεν μάσησα με την καράφλα και την πλησίασα ξανά. Βρεθήκαμε μια νύχτα μόνοι μας στη παραλία. Φυλαγε πολύ βαθιά. Πήρε τσιμπούκι υγρό και βαθύ. Μετά
τη γάμισα στη εκεί πίσω από μια βάρκα από μουνί και κώλο. Την εχυσα στα μάτια και καπάκι της είπα να ανοίξει το στόμα να την κατουρήσω. Κατέθεσα μετά από λίγο τα τσίσα μου μέσα στο λαρύγγι της. Κάποια τα ήπιε κάποια τα έφτυσε. Μετά από αυτό δεν την ξαναείδα στο νησί. Κρίμα. Πέρασα ωραία μαζί της.
Ελπίζω να έγιναν όλα ΑΚΑ, αλλιώς λείπει ο ρομαντισμός από την ιστορία.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
20
καλημερα και χρονια πολλα,καλη χρονια να εχουμε,μια ιστορια που μου εχει μεινει στο μυαλο μου,αρκετα χρονια πισω γυρω στα 20 και βαλε,οσοι θυμουνται εποχες badoo elmaz κλπ,με εναν φιλο ολη μερα αυτο καναμε,γνωριζω μια badoo μερια,προσωπο αγγελου,ειχε φωτο αλλα απο το βυζι και πανω,αβγαλτος τοτε ξεκινημα δεν ζητησα ολωσωμη...τρομαρα μου,2 μηνες επικοινωνια,η φαντασια μου στα υψη,η εν λογω νεαρα βουλγαρα,θα ερχοταν αυγουστο ελλαδα φιοξενουμενη απο καποιο υπουργειο λογω δουλειας,ηρθε λοιπον σημαιοστολιζομαι σαν εθνικη γιορτη,απογευμα αυγουστου,παω ο εραστης καμμια 50 χιλιομετρα απο αθηνα.....και σκαει το πλασμα..και τι πλασμα...ωωωω το φουστανι που φοραγε ηταν η μιση πειραικη πατραικη,το προσωπο μαγκες οντως κορυφαιο,αλλα μολις κοιταζες προς τα κατω..ποναγαν τα ματια σου,το μυαλο παιζει παιχνιδια ομως,η αναμονη 2 μηνων,οι φαντασιωσεις παιζουν περιεργα παιχνιδια αν εχεις καυλες..τελικα μετα απο 1 μπουκαλι κρασι..με πηγε? μαλλον σε ενα χωραφι,οπου ξεκινησε ο αγων....στην πιπα μαστορισα οντως,,σκεπτομουν ομως πως θα γινει η συνευρεση μεσα στο αυτοκινητο και λυπομουν το καθισμα του αυτοκινητου,τελικα δεν μπορουσα να χυσω..παλεψε η συντροφισα τιμιο δεν μπορω να πω πιπα αστρονομικη αλλα δεν..τελικα φυγαμε μου ζητησε να κατεβω για μπανιο την αλλη μερα...και περασε ωραια ειπε..αυτα,οσα χρονια να περασουν θυμαμαι καθε λεπτομερεια..τετοιο σοκ δεν ξεπερνιται ευκολα..καλα να περνατε..

Aris-

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
130
Πόντοι
0
καλημερα και χρονια πολλα,καλη χρονια να εχουμε,μια ιστορια που μου εχει μεινει στο μυαλο μου,αρκετα χρονια πισω γυρω στα 20 και βαλε,οσοι θυμουνται εποχες badoo elmaz κλπ,με εναν φιλο ολη μερα αυτο καναμε,γνωριζω μια badoo μερια,προσωπο αγγελου,ειχε φωτο αλλα απο το βυζι και πανω,αβγαλτος τοτε ξεκινημα δεν ζητησα ολωσωμη...τρομαρα μου,2 μηνες επικοινωνια,η φαντασια μου στα υψη,η εν λογω νεαρα βουλγαρα,θα ερχοταν αυγουστο ελλαδα φιοξενουμενη απο καποιο υπουργειο λογω δουλειας,ηρθε λοιπον σημαιοστολιζομαι σαν εθνικη γιορτη,απογευμα αυγουστου,παω ο εραστης καμμια 50 χιλιομετρα απο αθηνα.....και σκαει το πλασμα..και τι πλασμα...ωωωω το φουστανι που φοραγε ηταν η μιση πειραικη πατραικη,το προσωπο μαγκες οντως κορυφαιο,αλλα μολις κοιταζες προς τα κατω..ποναγαν τα ματια σου,το μυαλο παιζει παιχνιδια ομως,η αναμονη 2 μηνων,οι φαντασιωσεις παιζουν περιεργα παιχνιδια αν εχεις καυλες..τελικα μετα απο 1 μπουκαλι κρασι..με πηγε? μαλλον σε ενα χωραφι,οπου ξεκινησε ο αγων....στην πιπα μαστορισα οντως,,σκεπτομουν ομως πως θα γινει η συνευρεση μεσα στο αυτοκινητο και λυπομουν το καθισμα του αυτοκινητου,τελικα δεν μπορουσα να χυσω..παλεψε η συντροφισα τιμιο δεν μπορω να πω πιπα αστρονομικη αλλα δεν..τελικα φυγαμε μου ζητησε να κατεβω για μπανιο την αλλη μερα...και περασε ωραια ειπε..αυτα,οσα χρονια να περασουν θυμαμαι καθε λεπτομερεια..τετοιο σοκ δεν ξεπερνιται ευκολα..καλα να περνατε..
Σαν τις γυναίκες με παραπάνω κιλά δεν έχει. Η καλύτερες πίπες έχουν παιχτεί με bbw όπως και τα πιο ανώμαλα μαμισια

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
257
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom