Νέα

Παντρεμένος γιατρός έκανε σεξ με νοσηλεύτρια, ενώ ο ασθενής βρισκόταν σε αναισθησία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
86
Ένας παντρεμένος αναισθησιολόγος από το Πακιστάν είχε σεξουαλική επαφή με νοσηλεύτρια (άγνωστης εθνικότητας) σε χειρουργική αίθουσα του νοσοκομείου Tameside του Μάντσεστερ, αφήνοντας ασθενή υπό αναισθησία!
Ο Δρ Σουχάιλ Αντζούμ, 44 ετών, και η νοσηλεύτρια έγιναν αντιληπτοί από μία συνάδελφο, η οποία εισέβαλε αιφνιδίως στην αίθουσα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αναισθησιολόγος είχε ζητήσει από άλλη νοσηλεύτρια να παρακολουθεί τον άντρα ασθενή στη διάρκεια της επέμβασης, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα. Αντί γι’ αυτό, ο Δρ Αντζούμ πήγε σε άλλη χειρουργική αίθουσα, όπου είχε σεξουαλική επαφή με τη νοσηλεύτρια.
Ο εκπρόσωπος του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου (GMC), Άντριου Μόλοϊ, ανέφερε ότι ο Δρ Αντζούμ ήταν αναισθησιολόγος για πέντε περιστατικά στην αίθουσα 5 στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 και έφυγε κατά τη διάρκεια της τρίτης επέμβασης. Λίγο αργότερα, η νοσηλεύτρια μπήκε στην αίθουσα 8 και «αντίκρισε τον Δρ Αντζούμ και τη νοσηλεύτρια σε επίμαχη θέση».
«Εκείνη περιέγραψε ότι είδε την συνάδελφό της με το παντελόνι κατεβασμένο μέχρι τα γόνατα και τα εσώρουχά της εκτεθειμένα, ενώ ο Δρ Αντζούμ έδενε το κορδόνι του παντελονιού του. Η νοσηλεύτρια σοκαρίστηκε και βγήκε αμέσως από την αίθουσα. Ο Δρ Αντζούμ επέστρεψε στην αίθουσα 5 μετά από περίπου οκτώ λεπτά. Είναι κρίσιμο να ειπωθεί ότι δεν υπήρξε βλάβη στον ασθενή κατά την απουσία του γιατρού και η επέμβαση συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω περιστατικά», αναφέρει ο εκπρόσωπος.
Πριν ανοίξει η υπόθεση από το GMC, ο Δρ Αντζούμ δεν αμφισβήτησε τα γεγονότα και παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τη νοσηλεύτρια, γνωρίζοντας ότι θα βρισκόταν «πιθανότατα κοντά» όταν άφησε τον ασθενή του. Παραδέχθηκε επίσης ότι οι πράξεις του είχαν τη δυνατότητα να θέσουν σε κίνδυνο τον ασθενή.

Ο Δρ Αντζούμ κατέθεσε στην Υπηρεσία Ιατρικού Πειθαρχικού Δικαστηρίου (MPTS) ότι έφυγε από το νοσοκομείο Tameside τον Φεβρουάριο του 2024 και επέστρεψε στο Πακιστάν. Ωστόσο, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποσχόμενος ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη του «μοιραίου λάθους κρίσης». Ο Δρ Αντζούμ ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη σε μια «αγχωτική περίοδο» για την οικογένειά του, μετά τη γέννηση του νεότερου παιδιού του τον Ιανουάριο του 2023. «Η κόρη μας γεννήθηκε πρόωρα, με πολύ χαμηλό βάρος. Η σύζυγός μου είχε έναν πολύ τραυματικό τοκετό. Ήταν μια αγχωτική εμπειρία. Δεν καταφέραμε να συνδεθούμε ως ζευγάρι εκείνη την περίοδο. Αυτό επιβάρυνε την προσωπική μου ζωή, την ψυχική μου υγεία και την εργασία μου στο νοσοκομείο».

Γιατί η υπόθεση έρχεται ξανά στο φως ?
Το περιστατικό, που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2023, ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια ακρόασης για την καταλληλότητα άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, αφού ο Δρ. Αντζούμ – ο οποίος ζούσε στο Πακιστάν – υπέβαλε αίτηση για να εργαστεί ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Στα νοσοκομεία γαμιούνται σαν τα κουνέλια.
Μου το χει πει γιατρός αυτό και μου το έχει εξηγήσει ότι αυτό γίνεται, γιατί έρχονται σε επαφή με το θάνατο συνέχεια.
Και το σεξ είναι ένα είδος άμυνας για να το αντιμετωπίσουν.

Αλλά όχι και την ώρα της εγχείρησης, ήμαρτον ρε παιδιά.

Πάντως καλύτερα από τη Βραζιλία.
Στην Βραζιλία έχουν μία παροιμία "ο κώλος του μεθυσμένου δεν έχει ιδιοκτήτη".
Αυτό σημαίνει ότι αν δεις κάποιον που έχει λιποθυμήσει από το ποτό ή τα ναρκωτικά, μπορείς δικαιωματικά να τον γαμήσεις.
Αυτό περιλαμβάνει και τους ασθενείς σε νάρκωση από τους γιατρούς.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου το χει πει γιατρός αυτό και μου το έχει εξηγήσει ότι αυτό γίνεται, γιατί έρχονται σε επαφή με το θάνατο συνέχεια.

Αλλά όχι και την ώρα της εγχείρησης, ήμαρτον ρε παιδιά.

Πάντως καλύτερα από τη Βραζιλία.
Στην Βραζιλία έχουν μία παροιμία "ο κώλος του μεθυσμένου δεν έχει ιδιοκτήτη".
Αυτό σημαίνει ότι αν δεις κάποιον που έχει λιποθυμήσει από το ποτό ή τα ναρκωτικά, μπορείς δικαιωματικά να τον γαμήσεις.
Αυτό περιλαμβάνει και τους ασθενείς σε νάρκωση από τους γιατρούς.
Δεν ισχυει σαν κανόνας αλλα σαν εξαίρεση.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.900
Πόντοι
206
Αν είναι καλά ο Ασθενής, δεν βλέπω κάπου το πρόβλημα χ χα χα.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.402
Πόντοι
456
τι μαλακίες λέει ο κόσμος για να γαμήσει ...:cheesy:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
364
Πόντοι
36
Οι πακηδες γαμανε Ελληνίδες όντας τελευταίοι εδω στο Ελλαδισταν
Ποσο μάλλον να γίνουν κ γιατροί στο μέλλον κάποιοι απο τα τέκνα τους
Αυτά θα τα ζούμε κ μεις σε λίγα χρόνια τύποι μου

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ελληνες γιατροι γαμανε στο εξωτερικο γερμανιδες και αγγλιδες..δεν λεει κατι αυτο, ο γιατρος ειναι γιατρος και γαμαει οποια νοσηλευτρια θελει.

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Καλά η Βραζιλία εχει γίνει ένα μεγάλο μπουρδελο
Ουτε 5 τραμπ μαζι δεν τους σώζουν
Η Βραζιλία είναι το μέλλον του πλανήτη.
Βραζιλία είναι η κατάληξη όταν όλες οι φυλές γαμιούνται αβέρτα μεταξύ τους.

Αυτό ακριβώς θέλουν οι ελίτ.
Να γίνουμε Βραζιλία, να ζούμε όλοι σε φαβέλες και αυτοί στη χλίδα.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
364
Πόντοι
36
Ελληνες γιατροι γαμανε στο εξωτερικο γερμανιδες και αγγλιδες..δεν λεει κατι αυτο, ο γιατρος ειναι γιατρος και γαμαει οποια νοσηλευτρια θελει.
Εχει κ κάποιες νοσηλεύτριες που γαμιουνται μονο με καθηγητές κ χω δει νοσηλεύτριες υπεύθυνες σε πολλά δημοσια μπουρδελα να κάνουν τους γιατρούς ότι θέλουν στον όροφο.....

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Περίπου σχετικό, ο φόβος του θανάτου τους καθιστά και από τους πιο εξαρτημένους καπνιστές επίσης

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Ρε συ διάβαζα κάτι εθνικιστές που το έγραφαν στο twitter και έλεγα , υπερβολές.

Αλλά εν τέλη το είδα με τα μάτια μου. Βλέπεις στο δρόμο λευκές κοπέλες με αφρασιάτες. Σοβαρά ρε κουκλίτσα μου ; Τι του βρίσκεις ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.258
Πόντοι
4.966
Εχει κ κάποιες νοσηλεύτριες που γαμιουνται μονο με καθηγητές κ χω δει νοσηλεύτριες υπεύθυνες σε πολλά δημοσια μπουρδελα να κάνουν τους γιατρούς ότι θέλουν στον όροφο.....
To λάθος των γιατρών είναι ότι όταν τους κουνιούνται οι νοσηλεύτριες τις βατευουν χωρίς 2η σκεψη και κάποιοι από αυτούς τις παντρεύονται κιόλας, ακόμη και ναυάγια με υποχρεώσεις πίσω απ' την πλάτη τους . Ετσι το κάτω κεφάλι σε αυτές τις περιπτώσεις τρώει το επάνω. Έξυπνοι γιατροί είναι αυτοί που δεν καταδεχονται να καβαλήσουν παρακάτω από γιατρινες εντός χώρου. Και πιο έξυπνοι ακόμη αυτοί που δεν αγγίζουν τίποτε εντός νοσοκομείου όσο όμορφη και αν είναι η άλλη. Γιατί εκεί που βγάζουν το ψωμάκι τους Δεν βγάζουν το βρακάκι τους.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
277
Πόντοι
21
Οι γιατροί παιδιά είναι γαμιολια, μακριά από γιατρίνα για σχέση γάμο κλπ
Πρώτον και σημαντικό η πλειοψηφία των γιατρών είναι άθεοι
Δεν με νοιάζει αν πιστεύουν η αν όχι αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν καμία αναστολή σε τίποτα
Άνετα το κέρατο και η απιστία είναι μέρος της ζωής τους και γαμιουνται σα κουνέλια μέσα στο χώρο εργασίας τους
Δεν είναι οι φιλευσπλαχνοι σωτήρες και Ιπποκράτιδες που θα τρέξουν να σώσουν τον ασθενή,είναι οι φίλοχρηματοι καριεριστες που για τα λεφτά θα ποντάρουν τη ζωή του άλλου,κοιτάξτε με φακελάκια τι γίνεται
Γενικά έπρεπε να αυστηρινουν οι νόμοι και με το παραμικρό παράπτωμα να χάνουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος,να είναι όλοι παναγιτσες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Το ευτυχές σενάριο ταινίας, θα ήταν να ξυπνήσει ο ασθενής από την νάρκωση και να γίνει ένα δυνατό τρίο - σάντουιτς.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
φίδι η ιστορια.
Μην το συνεχιζετε

Hitman38

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
221
Πόντοι
20
Ρε συ διάβαζα κάτι εθνικιστές που το έγραφαν στο twitter και έλεγα , υπερβολές.

Αλλά εν τέλη το είδα με τα μάτια μου. Βλέπεις στο δρόμο λευκές κοπέλες με αφρασιάτες. Σοβαρά ρε κουκλίτσα μου ; Τι του βρίσκεις ;
τιποτα απλα οι ασρποι εχουν γινει αδερφες πλεον χωρις αυτοπεποίθηση

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
705
Πόντοι
990
Πολύ θόρυβος για το τίποτα. Το θέμα θα ήταν ενδιαφέρον αν ο τύπος γαμούσε ασθενή υπο μέθη μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom