Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 773K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.638
Πόντοι
5.006
Γιατί ρε τιτανοτεράστιε; Ούτε σε χυμό; Είναι κάπως κόκκινο και πολύ γλυκό σε γεύση.

ούτε...γιατι τον αμίτα μόσιον που πινω, εχει μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο, αλλα δεν εχει σαγκουίνι....:undecided:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
ούτε...γιατι τον αμίτα μόσιον που πινω, εχει μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο, αλλα δεν εχει σαγκουίνι....:undecided:
καλό το μόσιον;

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.960
Πόντοι
8.695
Εδώ μιλάμε για φαγιά. Άμα σου λέω μπερδεψες πουτσες με βούρτσες ξέρω τι σου λέω.
Ξεκατινιαστει άλλου για αθλητικά.
Μην τον αποπαιρνεις, δυστυχώς δεν είναι εκτός θέματος, 3 τσίμπησαμε από τα μπαοκια....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.800
Πόντοι
19.321
Έχει φρέσκα φρούτα σε μανάβικα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές πουλάνε σαγκούινια, γκρεϊπ φρουτ κλπ κλπ. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.286
Πόντοι
2.356
ρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.

Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.
Ωραια παρουσιαση.
Η γατα δινει κατι το υγιες, το βιολογικο

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.471
Πόντοι
4.827
Το μεσημέρι προσφορά από e-food, 1+1 αραβική πίτα, σοκολάτα φουντούκι. Το βράδυ 4 τυριά που έφερα από Ολλανδία με πένες. Σκέφτομαι για γλυκό και σίγουρα ζέρο.

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
761
Πόντοι
361
Είσαι για χοντρό στα Βίλια εσύ και τζοτζιλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_4935.jpeg
IMG_4945.jpeg

Τα οσπρια γ μένα απο βδομαδα παιδιά ..χοιρινο steak με λιγκουινι ρόνια κρεμα γαλακτος μανιταρια κ παρμεζανα γ ν δεσει
Για χοντρό και τζοτζιλες στα Βίλια είσαι εσυ

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Αρακά φρέσκο Κρήτης, γλύκα ! συνοδεία ελίων (θρούμπα Θάσου), κρίθινι ΤΟ ΜΑΝΑ, και ολίγου λευκού οίνου, στο μετά σιέστας σνάκ, τσουρέκι Κατσέλη του οποίου γαμάω με κακάο ταχίνι !

ledis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
1.441
Πόντοι
206
Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?
Να απαντήσω κι εδώ λίγο μόνο και μόνο για την περίπτωση που διαβάζει κάποιος που διστάζει να υιοθετήσει κάνα ζωάκι. Η γάτα είναι μαζί μου από το 2018, είναι 9 χρονών, έχει ολοκληρώσει πλέον όλα της τα εμβόλια και κάνει μόνο μια τριπλή δόση κάθε 3 χρόνια. Κάθε 40 μέρες της βάζω την αμπούλα αποπαρασίτωσης και κάθε 3μηνο το χάπι της για (τυχόν) εσωτερικά παράσιτα. Τη βουρτσίζω και μια φορά τη μέρα οπότε τρίχες δεν φεύγουν εύκολα. Ο μόνος εξωτερικός χώρος που επισκέπτεται είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος μου. Φόβος για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Αυτά. Δεν την ξαναεμφανίζω αφού δυσαρεστήθηκαν κάποιοι.

Στο θέμα μας τώρα, ομελέτα με τυρί, τάτες, ντοματοσαλάτα, Ζαγόρι σπάρκλινγκ

Συνημμένα

• 20260504_180458.jpg
    20260504_180458.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 9

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.121
Πόντοι
12.756
Να απαντήσω κι εδώ λίγο μόνο και μόνο για την περίπτωση που διαβάζει κάποιος που διστάζει να υιοθετήσει κάνα ζωάκι. Η γάτα είναι μαζί μου από το 2018, είναι 9 χρονών, έχει ολοκληρώσει πλέον όλα της τα εμβόλια και κάνει μόνο μια τριπλή δόση κάθε 3 χρόνια. Κάθε 40 μέρες της βάζω την αμπούλα αποπαρασίτωσης και κάθε 3μηνο το χάπι της για (τυχόν) εσωτερικά παράσιτα. Τη βουρτσίζω και μια φορά τη μέρα οπότε τρίχες δεν φεύγουν εύκολα. Ο μόνος εξωτερικός χώρος που επισκέπτεται είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος μου. Φόβος για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Αυτά. Δεν την ξαναεμφανίζω αφού δυσαρεστήθηκαν κάποιοι.

Γραφτον στα παπαρια σου φιλε και προχωραμε

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.798
Πόντοι
5.946

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.130
Πόντοι
6.256
ριζότο με σαφράν και τυριά και πιπέρι

σαλάτα ρόκα παρμεζάνα λιαστές ντομάτες

ιταλικό ψωμί ψημένο

μανιτάρια πλευρώτους

μπούρα νύμφη

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.675
Πόντοι
456

Ο,τι σου είπε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, γιατί απολογείσαι; Θα σου πουν και τι θα κάνεις στο σπίτι σου; Τα ζώα είναι πιο καθαρά από πολλούς ανθρώπους και κυριολεκτικά και μεταφορικά!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.121
Πόντοι
12.756
Ο,τι σου είπε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, γιατί απολογείσαι; Θα σου πουν και τι θα κάνεις στο σπίτι σου; Τα ζώα είναι πιο καθαρά από πολλούς ανθρώπους και κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Ετσι φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom