pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 5.946
μην προτρέχεις!!!!!!!!! δεν μιλάμε για απλό μαρούλι μιλάμε για ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης!!!!Εγω στο πιατο μου μαρουλια δ βαζω παντως.. χαχαχ
μην προτρέχεις!!!!!!!!! δεν μιλάμε για απλό μαρούλι μιλάμε για ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης!!!!Εγω στο πιατο μου μαρουλια δ βαζω παντως.. χαχαχ
Επαρχιακου συνεταιρισμου γυναικων εγω φιλε μου θ το φοβομουνρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.
Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.
Το διαβασα 3 φορες ν δω τι εγραψαΔιαβασα στον πατο μου![]()
Αρα ειμαι δικαιολογημενος.Το διαβασα 3 φορες ν δω τι εγραψα
και παλι λαθος το εγραψες...........Το διαβασα 3 φορες ν δω τι εγραψα

Πώ ρε πούστηρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.
Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.

Παλι νηστικο περιπλανιεσαι στη σκαλωσιαΠώ ρε πούστη![]()
Όχι μανάρα μου για την γάτα πάνω στο τραπέζι λέωΠαλι νηστικο περιπλανιεσαι στη σκαλωσια
Το έντερό σου με κάλεσε και μου είπε πως έχει διαφορετική γνώμη για το μαρούλιColeslaw θελουμε τουλαχιστον .. η τα καλαμποκια π ηδη ειχα βαλει στο πιατο .. η πατατοσαλατα με μουσταρδα .. τα μαρουλια δ κολλάνε
Το μονο π μενει τωρα ειναι ν μας τη πεσουν οι γατομανες κυψεληςΌχι μανάρα μου για την γάτα πάνω στο τραπέζι λέω
![]()
Έχουμε στην γειτονιά κάτι τετράπαχεςΤο μονο π μενει τωρα ειναι ν μας τη πεσουν οι γατομανες κυψελης

Meow meow motherfuckerΈχουμε στην γειτονιά κάτι τετράπαχες![]()
Μέχρι το ‘’meow meow’’ νόμιζα ότι το είχε πάρει άλλη το πληκτρολόγιοMeow meow motherfucker
Ρε μαν, θα έρθει το κορίτσι στην Αθήνα και θα το κλείσεις στην κουζίνα να μαγειρεύει;;!!american style pork ribs........αυτο το κανεις??(εικονα απο ιντερνετ μην πεταχτει κανενας εξυπνος)........αν το κανεις οταν ερθεις Αθηνα εχω προταση ....![]()
Από που νακι μαν?Αρνάκι μπούτι με πατάτες στο φούρνο, σαλάτα χωριάτικη και κρασί ροζέ μοσχάτο.