Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.690
Πόντοι
3.666
ρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.

Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.
Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.129
Πόντοι
12.756
Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?
Γιατι αναφορα θα σου δωσουμε βρε κεφτε,αιντε τραβα απο δω

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.690
Πόντοι
3.666
Γιατι αναφορα θα σου δωσουμε βρε κεφτε,αιντε τραβα απο δω
Παρε να πιεις καμοια σόδα ή καλυτερα ενα μεγαλο Pelegrino για χώνεψη γιατι 3ις μεγαλες μπουγάτσες για βραδυ ειναι βαριές πελάτη του Βορρά για αλλη μια χρονια !!!
Τα περαστικα μου στον Ευρωπαϊκό σύλλογο της φαπας ετσι που τον καταντήσε ο χοντρός , και θα το ξαναπώ για αλλη μια "Με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις "
Ελα καληνύχτα μαν και καλη χώνεψη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655

Τις εκτρέφουμε για κεμπάπ.Ο κιμάς από γάτα ισορροπεί την αρνίλα. :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.129
Πόντοι
12.756
Παρε να πιεις καμοια σόδα ή καλυτερα ενα μεγαλο Pelegrino για χώνεψη γιατι 3ις μεγαλες μπουγάτσες για βραδυ ειναι βαριές πελάτη του Βορρά για αλλη μια χρονια !!!
Τα περαστικα μου στον Ευρωπαϊκό σύλλογο της φαπας , και θα το ξαναπώ για αλλη μια "Με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις "
Καλα τραβα γαμησου βρε μλκ,στο μπουρδελο σου το σηκωσα καραγκιοζη

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
Τα περαστικα μου στον Ευρωπαϊκό σύλλογο της φαπας ετσι που τον καταντήσε ο χοντρός , και θα το ξαναπώ για αλλη μια "Με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις "
Μπερδεψες τη πούτσα με τη βούρτσα, Τσίτσα.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.690
Πόντοι
3.666
Μπερδεψες τη πούτσα με τη βούρτσα, Τσίτσα.
Δεν μπέρδεψα τιποτα Zeb , η άμυνα σου ητανε τσίρκο Medrano απ το 60 και μετα κ απο το 80 μεχρι το 90 ειχε 2 καλές φασεις να γινει 5αρα το ματς , περιμένω μια λιγο καλύτερη εικονα την επόμενη Κυριακη μπας και σβισεις λιγο την ρετσινιά του πελάτη του Βορρά ...., αυτα τα ολίγα για σημερα κ λεω να μην μπούμε σε αλλες λεπτομέρειες ....

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
Δεν μπέρδεψα τιποτα Zeb , η άμυνα σου ητανε τσίρκο Medrano απ το 60 και μετα κ απο το 80 μεχρι το 90 ειχε 2 καλές φασεις να γινει 5αρα το ματς , περιμένω μια λιγο καλύτερη εικονα την επόμενη Κυριακη μπας και σβισεις λιγο την ρετσινιά του πελάτη του Βορρά ...., αυτα τα ολίγα για σημερα κ λεω να μην μπούμε σε αλλες λεπτομέρειες ....
Εδώ μιλάμε για φαγιά. Άμα σου λέω μπερδεψες πουτσες με βούρτσες ξέρω τι σου λέω.
Ξεκατινιαστει άλλου για αθλητικά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.638
Πόντοι
5.006
Τάκη πότε χαιρετάει ο παππούς ? :sad2:
με το που φτιάξει λίγο ο καιρός, ο κύριος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία θα αναχωρησει για Ζαλντιμπάρ....καυλωμένος, περηφανος και εσαει γραμμενος με χρυσα γραμματα στην ιστορια....:woldman:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
το πιστευεις οτι δεν εχω φαει ποτε σαγκουίνι? :confused:
Γιατί ρε τιτανοτεράστιε; Ούτε σε χυμό; Είναι κάπως κόκκινο και πολύ γλυκό σε γεύση.
Και σίγουρα δεν πάει με κιμά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom