ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.152
- Πόντοι
- 12.756
![]()
![]()
Η Νικόλ ΠΑΟΚ είναι![]()

![]()
![]()
Η Νικόλ ΠΑΟΚ είναι![]()

Νίτη μαν, μαλακό, άπρο και παχύ.Από που νακι μαν?

Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?ρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.
Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.
Γιατι αναφορα θα σου δωσουμε βρε κεφτε,αιντε τραβα απο δωΚαλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?
Παρε να πιεις καμοια σόδα ή καλυτερα ενα μεγαλο Pelegrino για χώνεψη γιατι 3ις μεγαλες μπουγάτσες για βραδυ ειναι βαριές πελάτη του Βορρά για αλλη μια χρονια !!!Γιατι αναφορα θα σου δωσουμε βρε κεφτε,αιντε τραβα απο δω
Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?

Καλα τραβα γαμησου βρε μλκ,στο μπουρδελο σου το σηκωσα καραγκιοζηΠαρε να πιεις καμοια σόδα ή καλυτερα ενα μεγαλο Pelegrino για χώνεψη γιατι 3ις μεγαλες μπουγάτσες για βραδυ ειναι βαριές πελάτη του Βορρά για αλλη μια χρονια !!!
Τα περαστικα μου στον Ευρωπαϊκό σύλλογο της φαπας , και θα το ξαναπώ για αλλη μια "Με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις "
Ελα καληνύχτα μαν και καλη χώνεψη
Μπερδεψες τη πούτσα με τη βούρτσα, Τσίτσα.Παρε να πιεις καμοια σόδα ή καλυτερα ενα μεγαλο Pelegrino για χώνεψη γιατι 3ις μεγαλες μπουγάτσες για βραδυ ειναι βαριές πελάτη του Βορρά για αλλη μια χρονια !!!
Τα περαστικα μου στον Ευρωπαϊκό σύλλογο της φαπας ετσι που τον καταντήσε ο χοντρός , και θα το ξαναπώ για αλλη μια "Με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις "
Ελα καληνύχτα μαν και καλη χώνεψη
Δεν μπέρδεψα τιποτα Zeb , η άμυνα σου ητανε τσίρκο Medrano απ το 60 και μετα κ απο το 80 μεχρι το 90 ειχε 2 καλές φασεις να γινει 5αρα το ματς , περιμένω μια λιγο καλύτερη εικονα την επόμενη Κυριακη μπας και σβισεις λιγο την ρετσινιά του πελάτη του Βορρά ...., αυτα τα ολίγα για σημερα κ λεω να μην μπούμε σε αλλες λεπτομέρειες ....Μπερδεψες τη πούτσα με τη βούρτσα, Τσίτσα.
λιγκουίνι ή σαγκουίνι?Γκουίνι με κιμά (μοσχάρι) και πεκορίνο Αμφιλοχίας
Από δίπλα λάτα πράσινη με ματίνια και ένα παξιμάδι
Τάκη πότε χαιρετάει ο παππούς ?λιγκουίνι ή σαγκουίνι?
![]()

Λιγκουίνι ρε γίγανταλιγκουίνι ή σαγκουίνι?
![]()
Εδώ μιλάμε για φαγιά. Άμα σου λέω μπερδεψες πουτσες με βούρτσες ξέρω τι σου λέω.Δεν μπέρδεψα τιποτα Zeb , η άμυνα σου ητανε τσίρκο Medrano απ το 60 και μετα κ απο το 80 μεχρι το 90 ειχε 2 καλές φασεις να γινει 5αρα το ματς , περιμένω μια λιγο καλύτερη εικονα την επόμενη Κυριακη μπας και σβισεις λιγο την ρετσινιά του πελάτη του Βορρά ...., αυτα τα ολίγα για σημερα κ λεω να μην μπούμε σε αλλες λεπτομέρειες ....
με το που φτιάξει λίγο ο καιρός, ο κύριος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία θα αναχωρησει για Ζαλντιμπάρ....καυλωμένος, περηφανος και εσαει γραμμενος με χρυσα γραμματα στην ιστορια....Τάκη πότε χαιρετάει ο παππούς ?![]()

το πιστευεις οτι δεν εχω φαει ποτε σαγκουίνι?Λιγκουίνι ρε γίγαντα
Γιατί ρε τιτανοτεράστιε; Ούτε σε χυμό; Είναι κάπως κόκκινο και πολύ γλυκό σε γεύση.το πιστευεις οτι δεν εχω φαει ποτε σαγκουίνι?![]()