Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
μπορει και πιγκουινοιλιγκουίνι ή σαγκουίνι?
![]()
μπορει και πιγκουινοιλιγκουίνι ή σαγκουίνι?
![]()
Γιατί ρε τιτανοτεράστιε; Ούτε σε χυμό; Είναι κάπως κόκκινο και πολύ γλυκό σε γεύση.

καλό το μόσιον;ούτε...γιατι τον αμίτα μόσιον που πινω, εχει μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο, αλλα δεν εχει σαγκουίνι....![]()
Μην τον αποπαιρνεις, δυστυχώς δεν είναι εκτός θέματος, 3 τσίμπησαμε από τα μπαοκια....Εδώ μιλάμε για φαγιά. Άμα σου λέω μπερδεψες πουτσες με βούρτσες ξέρω τι σου λέω.
Ξεκατινιαστει άλλου για αθλητικά.
Πουτσα μας,καλαμια τατες ζιροΜην τον αποπαιρνεις, δυστυχώς δεν είναι εκτός θέματος, 3 τσίμπησαμε από τα μπαοκια....
Έχει φρέσκα φρούτα σε μανάβικα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές πουλάνε σαγκούινια, γκρεϊπ φρουτ κλπ κλπ.ούτε...γιατι τον αμίτα μόσιον που πινω, εχει μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο, αλλα δεν εχει σαγκουίνι....![]()

Της μάνας του καμάρι...Νίτη μαν, μαλακό, άπρο και παχύ.
Ωραια παρουσιαση.ρόνια με κιμά για σήμερα εγώ. τα ρόνια είναι νο5, κάποιου επαρχιακού συνεταιρισμού γυναικών που τα βρήκα στο χασάπικο που πήρα τον κιμά. Επάνω, λίγη τριμμένη ζάνα.
Υ.Γ. Συγχωρέστε τη γάτα, παραλίγο να κάνει taste test.
Για χοντρό και τζοτζιλες στα Βίλια είσαι εσυ![]()
![]()
Τα οσπρια γ μένα απο βδομαδα παιδιά ..χοιρινο steak με λιγκουινι ρόνια κρεμα γαλακτος μανιταρια κ παρμεζανα γ ν δεσει
Να απαντήσω κι εδώ λίγο μόνο και μόνο για την περίπτωση που διαβάζει κάποιος που διστάζει να υιοθετήσει κάνα ζωάκι. Η γάτα είναι μαζί μου από το 2018, είναι 9 χρονών, έχει ολοκληρώσει πλέον όλα της τα εμβόλια και κάνει μόνο μια τριπλή δόση κάθε 3 χρόνια. Κάθε 40 μέρες της βάζω την αμπούλα αποπαρασίτωσης και κάθε 3μηνο το χάπι της για (τυχόν) εσωτερικά παράσιτα. Τη βουρτσίζω και μια φορά τη μέρα οπότε τρίχες δεν φεύγουν εύκολα. Ο μόνος εξωτερικός χώρος που επισκέπτεται είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος μου. Φόβος για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Αυτά. Δεν την ξαναεμφανίζω αφού δυσαρεστήθηκαν κάποιοι.Καλα ρε μάστορα γάτα πανω στο τραπέζι με το φαγητο ετοιμο για μασα ?? που ζεις ρε μαν σε προάστιο της Βαγδάτης ?
Γραφτον στα παπαρια σου φιλε και προχωραμεΝα απαντήσω κι εδώ λίγο μόνο και μόνο για την περίπτωση που διαβάζει κάποιος που διστάζει να υιοθετήσει κάνα ζωάκι. Η γάτα είναι μαζί μου από το 2018, είναι 9 χρονών, έχει ολοκληρώσει πλέον όλα της τα εμβόλια και κάνει μόνο μια τριπλή δόση κάθε 3 χρόνια. Κάθε 40 μέρες της βάζω την αμπούλα αποπαρασίτωσης και κάθε 3μηνο το χάπι της για (τυχόν) εσωτερικά παράσιτα. Τη βουρτσίζω και μια φορά τη μέρα οπότε τρίχες δεν φεύγουν εύκολα. Ο μόνος εξωτερικός χώρος που επισκέπτεται είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος μου. Φόβος για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Αυτά. Δεν την ξαναεμφανίζω αφού δυσαρεστήθηκαν κάποιοι.
Στο θέμα μας τώρα, ομελέτα με τυρί, τάτες, ντοματοσαλάτα, Ζαγόρι σπάρκλινγκ
από το να κάνει σεξ μαζί μου σίγουρα θα είναι καλύτερο το μαγείρεμαΡε μαν, θα έρθει το κορίτσι στην Αθήνα και θα το κλείσεις στην κουζίνα να μαγειρεύει;;!!
Ο,τι σου είπε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, γιατί απολογείσαι; Θα σου πουν και τι θα κάνεις στο σπίτι σου; Τα ζώα είναι πιο καθαρά από πολλούς ανθρώπους και κυριολεκτικά και μεταφορικά!Να απαντήσω κι εδώ λίγο μόνο και μόνο για την περίπτωση που διαβάζει κάποιος που διστάζει να υιοθετήσει κάνα ζωάκι. Η γάτα είναι μαζί μου από το 2018, είναι 9 χρονών, έχει ολοκληρώσει πλέον όλα της τα εμβόλια και κάνει μόνο μια τριπλή δόση κάθε 3 χρόνια. Κάθε 40 μέρες της βάζω την αμπούλα αποπαρασίτωσης και κάθε 3μηνο το χάπι της για (τυχόν) εσωτερικά παράσιτα. Τη βουρτσίζω και μια φορά τη μέρα οπότε τρίχες δεν φεύγουν εύκολα. Ο μόνος εξωτερικός χώρος που επισκέπτεται είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος μου. Φόβος για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Αυτά. Δεν την ξαναεμφανίζω αφού δυσαρεστήθηκαν κάποιοι.
Στο θέμα μας τώρα, ομελέτα με τυρί, τάτες, ντοματοσαλάτα, Ζαγόρι σπάρκλινγκ
Ετσι φιλε μουΟ,τι σου είπε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, γιατί απολογείσαι; Θα σου πουν και τι θα κάνεις στο σπίτι σου; Τα ζώα είναι πιο καθαρά από πολλούς ανθρώπους και κυριολεκτικά και μεταφορικά!