Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 773K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Οι πετροσωληνες είναι εξαιρετικοί...ίσως να είναι και είδος σε κινδυνο...:confused:.
εξαιρετική είναι η πίτσα που παράγγειλα

οι πετροσωλήνες είναι για να σε φοβερίζουν για να μην κάνεις μαλακίες και αναγκαστείς να τους φας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
άμα η γκόμενα τρώει ζωντανές μύξες ούτε να μου τον δει :confused:
Με συγκινεί το ποσο υπεράνω χρημάτων είσαι....ΕΣΥ θα πληρώσεις τις μύξες που θα φάει η γκόμενα άρα δικαιούσαι να της τον σφυριξεις...και μετά χώρισε την επειδή διαφωνείς με τις επιλογές της στο φαγητό .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εξαιρετική είναι η πίτσα που παράγγειλα

οι πετροσωλήνες είναι για να σε φοβερίζουν για να μην κάνεις μαλακίες και αναγκαστείς να τους φας.
Τι κακο πρέπει να κάνω για να με τιμωρήσουν με τέτοιον βάρβαρο τρόπο;;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Με συγκινεί το ποσο υπεράνω χρημάτων είσαι....ΕΣΥ θα πληρώσεις τις μύξες που θα φάει η γκόμενα άρα δικαιούσαι να της τον σφυριξεις...και μετά χώρισε την επειδή διαφωνείς με τις επιλογές της στο φαγητό .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι κακο πρέπει να κάνω για να με τιμωρήσουν με τέτοιον βάρβαρο τρόπο;;;;
εγώ σε γκόμενα που ρίχνει λεμόνι σε ζωντανές βλένες και τις τρώει δεν τον πλησιάζω ούτε με στολή biohazard.

η μόνη περίπτωση που λίγο τρόγωονται οι πετροσωλήνες είναι μετά από 3κγ τσίπουρο/ούζο κτκλπ και μονο μαγειρεμένοι και μόνο να τους βγάλεις στην άκρη και να κάνεις παπάρα το ψωμί στο ζουμί στο πιάτο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Φακή( από χθες).
Τυρι- κασέρι
Ρωσική σαλάτα
Ρυζόγαλο
:thumbsup:

Δοκιμάστε καμιά φορά μαζί με τα όσπρια να φάτε καμιά ρέγκα καπνιστή, ή σαρδέλα παστή στο λαδόξιδο, ή κάνα κομμάτι λακέρδα, κάνα στουμπηγμένο κρεμμύδι... :coffee:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
ποιο ειναι το πιο πικαντικο τυρι χωρις παπρικες πιπερια κλπ που εχετε δοκιμασει να συνοδευει τσιπουραρες?
καποιος μου εχει πει λαδοτυρι ζακυνθου
Δεν το λες πικάντικο ακριβώς αλλά μου έχει κάτσει καλά με τσίπουρο καπνιστή γραβιερα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Δοκιμάστε καμιά φορά μαζί με τα όσπρια να φάτε καμιά ρέγκα καπνιστή, ή σαρδέλα παστή στο λαδόξιδο, ή κάνα κομμάτι λακέρδα, κάνα στουμπηγμένο κρεμμύδι... :coffee:
Είναι εξαιρετικές αυτές οι προσθήκες απλώς δεν μπήκαν στον σημερινό αγώνα.
Σας ευχαριστούμε ολοθερμα για την παράθεση ιδεών...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
ποιο ειναι το πιο πικαντικο τυρι χωρις παπρικες πιπερια κλπ που εχετε δοκιμασει να συνοδευει τσιπουραρες?
καποιος μου εχει πει λαδοτυρι ζακυνθου

Για παλαιωμένο και πολύ παλαιωμένο τσίπουρο, δοκιμάστε πικρή σοκολάτα όσο περίεργο κι αν φαίνεται.

Κατά τα άλλα, επειδή γενικώς τα τσίπουρα έχουν την τάση να φρεσκάρουν το στόμα από τη λιπαρή τροφή, ταιριάζουν περισσότερο τα λιπαρά τυριά. Επομένως το λαδοτύρι ζακύνθου με την ελαφρώς πιπεράτη γεύση θα σας ικανοποιήσει. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024