dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 112.885
- Πόντοι
- 39.911
Τι κασέρι μαν ?Φακή( από χθες).
Τυρι- κασέρι
Ρωσική σαλάτα
Ρυζόγαλο
![]()
Γραβιέρα για έμενταλ ?

Τι κασέρι μαν ?Φακή( από χθες).
Τυρι- κασέρι
Ρωσική σαλάτα
Ρυζόγαλο
![]()

Εμ είσαι από κωργιό άμα ήσουν από νησί κάτι πίννες, σπινιάλα, πετροσωλήνες τα τσακίζουν.όχι μαν ούτε με λεφτά![]()
άμα η γκόμενα τρώει ζωντανές μύξες ούτε να μου τον δειαρεσει στα γκομενακια να ξερεις
ξέρω μανΕμ είσαι από κωργιό άμα ήσουν από νησί κάτι πίννες, σπινιάλα, πετροσωλήνες τα τσακίζουν.
Με τη μόνωση απέξω ή σκέτες ;ξέρω μαν
αλλά προτιμώ να φάω χαλκοσωλήνες

με τη μόνωση για την γκουρμεδιάΜε τη μόνωση απέξω ή σκέτες ;![]()
Koλιος..Τι κασέρι μαν ?
Γραβιέρα για έμενταλ ?![]()
Οι πετροσωληνες είναι εξαιρετικοί...ίσως να είναι και είδος σε κινδυνο...ξέρω μαν
αλλά προτιμώ να φάω χαλκοσωλήνες
εξαιρετική είναι η πίτσα που παράγγειλαΟι πετροσωληνες είναι εξαιρετικοί...ίσως να είναι και είδος σε κινδυνο....
Με συγκινεί το ποσο υπεράνω χρημάτων είσαι....ΕΣΥ θα πληρώσεις τις μύξες που θα φάει η γκόμενα άρα δικαιούσαι να της τον σφυριξεις...και μετά χώρισε την επειδή διαφωνείς με τις επιλογές της στο φαγητό .άμα η γκόμενα τρώει ζωντανές μύξες ούτε να μου τον δει![]()
Τι κακο πρέπει να κάνω για να με τιμωρήσουν με τέτοιον βάρβαρο τρόπο;;;;εξαιρετική είναι η πίτσα που παράγγειλα
οι πετροσωλήνες είναι για να σε φοβερίζουν για να μην κάνεις μαλακίες και αναγκαστείς να τους φας.
εγώ σε γκόμενα που ρίχνει λεμόνι σε ζωντανές βλένες και τις τρώει δεν τον πλησιάζω ούτε με στολή biohazard.Με συγκινεί το ποσο υπεράνω χρημάτων είσαι....ΕΣΥ θα πληρώσεις τις μύξες που θα φάει η γκόμενα άρα δικαιούσαι να της τον σφυριξεις...και μετά χώρισε την επειδή διαφωνείς με τις επιλογές της στο φαγητό .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κακο πρέπει να κάνω για να με τιμωρήσουν με τέτοιον βάρβαρο τρόπο;;;;
Φακή( από χθες).
Τυρι- κασέρι
Ρωσική σαλάτα
Ρυζόγαλο
![]()

Δεν το λες πικάντικο ακριβώς αλλά μου έχει κάτσει καλά με τσίπουρο καπνιστή γραβιεραποιο ειναι το πιο πικαντικο τυρι χωρις παπρικες πιπερια κλπ που εχετε δοκιμασει να συνοδευει τσιπουραρες?
καποιος μου εχει πει λαδοτυρι ζακυνθου
Είναι εξαιρετικές αυτές οι προσθήκες απλώς δεν μπήκαν στον σημερινό αγώνα.Δοκιμάστε καμιά φορά μαζί με τα όσπρια να φάτε καμιά ρέγκα καπνιστή, ή σαρδέλα παστή στο λαδόξιδο, ή κάνα κομμάτι λακέρδα, κάνα στουμπηγμένο κρεμμύδι...![]()
Προκαλείς. Θα τους κουρδίσεις .Φακή( από χθες).
Τυρι- κασέρι
Ρωσική σαλάτα
Ρυζόγαλο
![]()
ποιο ειναι το πιο πικαντικο τυρι χωρις παπρικες πιπερια κλπ που εχετε δοκιμασει να συνοδευει τσιπουραρες?
καποιος μου εχει πει λαδοτυρι ζακυνθου

Προκαλείς. Θα τους κουρδίσεις .
Χαμηλά τη μπάλα .

Έφαγες κ τον σερβιτόρο μαν7 καλαμάκια χοιρινά
4 καλαμάκια κοτόπουλο
Χωριάτικη σαλάτα
Ψωμί ψημένο
Λεμονίτα
τωρα πεπόνι και ροδάκινα