rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.014
- Πόντοι
- 19.321
7+4=11 μόνος σου;7 καλαμάκια χοιρινά
4 καλαμάκια κοτόπουλο
Χωριάτικη σαλάτα
Ψωμί ψημένο
Λεμονίτα
τωρα πεπόνι και ροδάκινα
7+4=11 μόνος σου;7 καλαμάκια χοιρινά
4 καλαμάκια κοτόπουλο
Χωριάτικη σαλάτα
Ψωμί ψημένο
Λεμονίτα
τωρα πεπόνι και ροδάκινα
7 καλαμάκια χοιρινά
4 καλαμάκια κοτόπουλο
Χωριάτικη σαλάτα
Ψωμί ψημένο
Λεμονίτα
τωρα πεπόνι και ροδάκινα

Έφαγες κ τον σερβιτόρο μαν

Από που το ασθενοφόρο μαν?7 καλαμάκια χοιρινά
4 καλαμάκια κοτόπουλο
Χωριάτικη σαλάτα
Ψωμί ψημένο
Λεμονίτα
τωρα πεπόνι και ροδάκινα
Από που το ασθενοφόρο μαν?

ναι μαν7+4=11 μόνος σου;
Εγώ στο κομοδίνο μου εχω ανάσες οξυγόνου και χάπι για καρδιακό επεισόδιο. Τώρα αμα ειναι εγκεφαλικό, δε μπορω να προλαβω. Εκεί εχω ένα κενουλη αλλά το συζητάω με το γιατρό μου και θα το λυσω κ αυτόΕρυθρός εφημερεύει σήμερα.
Ενημερώνομαι βλέπετε κάθε μέρα για καλό και για κακό.![]()

Φαε και κανα κιλό παγωτο να χωνέψεις μαν.σπιτικά μαν
μπάρμπεκιου
Κρασι ουρανια κτλ εσυ όταν έρθεις φερε και το χάπι.Εγώ στο κομοδίνο μου εχω ανάσες οξυγόνου και χάπι για καρδιακό επεισόδιο. Τώρα αμα ειναι εγκεφαλικό, δε μπορω να προλαβω. Εκεί εχω ένα κενουλη αλλά το συζητάω με το γιατρό μου και θα το λυσω κ αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φαε και κανα κιλό παγωτο να χωνέψεις μαν.
Εγώ στο κομοδίνο μου εχω ανάσες οξυγόνου και χάπι για καρδιακό επεισόδιο. Τώρα αμα ειναι εγκεφαλικό, δε μπορω να προλαβω. Εκεί εχω ένα κενουλη αλλά το συζητάω με το γιατρό μου και θα το λυσω κ αυτό

Αδερφε. Ο Ελγκα σε εχει βαζει κατω και σε παταει στον λαιμο με τοσο φαι που ριχνει μεσα του. Πεσμενο σε βλεπω.Λοιπόν πέρναγα να παω στην εργασία σταμάτησα ιασωνιδου στο γνωστό σουβλατζιδικο,2 κεμπαπ,2 χοιρινά,1 κοτοπουλο να το σπάσω.
ΜΕΘ το χω κάνει μαν.απινιδωτη δεν εχεις μαν;![]()
ΜΕΘ το χω κάνει μαν.
ΜΕΘ!

Θα δίνουμε και ιατρικές συμβουλές στο νήμα,Εγώ στο κομοδίνο μου εχω ανάσες οξυγόνου και χάπι για καρδιακό επεισόδιο. Τώρα αμα ειναι εγκεφαλικό, δε μπορω να προλαβω. Εκεί εχω ένα κενουλη αλλά το συζητάω με το γιατρό μου και θα το λυσω κ αυτό
Μόνο νο 6...οποίος ξέρει ξέρει....Πρωί πρωί ρε μαν; Μπράβο, νομίζω πρέπει να γίνεις επίτιμος πρόεδρος του νήματος αν απαντήσεις σωστά στην ερώτηση: τι νούμερο τα μακαρόνια;
Ναι.... Τι θα κάνεις γιαυτό??Δεν πιστεύω να βάλατε το παγωτό πάνω στα μακαρόνια;;;;
Ναι είμαι σε εργασία για αυτόΑδερφε. Ο Ελγκα σε εχει βαζει κατω και σε παταει στον λαιμο με τοσο φαι που ριχνει μεσα του. Πεσμενο σε βλεπω.

Ναι,μαν ήρθε ο Νικθελεις και ενα τριφασικο για τα μηχανηματα , και μία γεννήτρια να παρεις μαν![]()

απινιδωτη δεν εχεις μαν;![]()

Από που ;Δεν το λες πικάντικο ακριβώς αλλά μου έχει κάτσει καλά με τσίπουρο καπνιστή γραβιερα