ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.127
- Πόντοι
- 12.756
Το τραγουδιστη αδελφε?στηριζω αργυρο
Το τραγουδιστη αδελφε?στηριζω αργυρο
Μη τσακώνεστε ρε παιδιά, ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά κτλ κτλ κτλ.Μην ανακατεύεσαι εσυ μαν
σαντουιτς με σουβλακι κοτοπουλο και 2 αλοιφες τυροκαυτερη και κασεροκαυτερη γιατι δεν μπορουσαμε να τις ξεχωρισουμε![]()
ΛαμπράΓαύρο τηγανητό
Θράψαλα τηγανητα
Γαρίδες νο 1
Πατάτες τηγανητές
Φέτα λαδορίγανη
Φρέντο εσπρέσσο σκετο
Τι τσιμπησες παππουλη μου?Τα σάντουιτς, ήταν φρατζολάκι ή πίτα;![]()
σαντουιτς σε αραβικη πιτα ..τυλιχτο σαντουιτς δλδΤα σάντουιτς, ήταν φρατζολάκι ή πίτα;![]()
Στειλε μπουγατσα μανσαντουιτς σε αραβικη πιτα ..τυλιχτο σαντουιτς δλδ

Είμαι πολύ προοδευτικός για την κοινωνία που ζούμε και μπορεί αυτό καμιά φορά να ξενίζει τον κόσμοΠροτείνω να συσταθεί ειδική τριμελής επιτροπή απο πέντε άτομα και να εξετάσει τα περιστατικά.
Χωρις τον saul γιατί είναι χαλασμένος έτσι κι αλλιώς.

ΚαιαδαςΕίμαι πολύ προοδευτικός για την κοινωνία που ζούμε και μπορεί αυτό καμιά φορά να ξενίζει τον κόσμο
Οι επόμενες γενιές θα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία μου![]()

Γιατί είσαι οπισθοδρομικός?Καιαδας![]()
Αυριο παω στο χωριο. Θελεις να φερω κανα πεντοκιλο γουρνοπουλο;Στειλε μπουγατσα μαν![]()
Φερε αδελφε να ρθω να δουμε ματς στη τηλεωρασαρα σου κτλ.Αυριο παω στο χωριο. Θελεις να φερω κανα πεντοκιλο γουρνοπουλο;
ειμαι ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑριστειδηςΓιατί είσαι οπισθοδρομικός?

Ειδα το φιλικο σημερα αδερφε. Ελα να το ευχαριστηθουμε. Αλλη αισθηση στις 75 ιντσες.Φερε αδελφε να ρθω να δουμε ματς στη τηλεωρασαρα σου,και να δούμε καμιά μπαλλα κτλ.
Σιγά ρε προστάτη του γκόθαμ σίτιειμαι ο ΔΙΚΑΙΟΣ Αριστειδης![]()

ΑΥΤΟ ασπαζομαι και εγω αναρχοαυτονομο κουμασιΣιγά ρε προστάτη του γκόθαμ σίτι
ΔΙΚΙΟ είναι μόνο το ΔΙΚΙΟ του λαού

μήπως είσαι και εσύ κουμουνιστής και δεν το ξέρεις?ΑΥΤΟ ασπαζομαι και εγω αναρχοαυτονομο κουμασι![]()