athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 72.922
- Πόντοι
- 12.756
τι ειναι αυτο το αρρενα ρε μαλακες και μας πρηζει τα αρχιδια ΜΕΧΡΙ και ο σαουλακος;
Nαι θα φέρω και ουρανια μπιφτεκια και εσυ γουρουνοπουλο,λαιλαπαΕιδα το φιλικο σημερα αδερφε. Ελα να το ευχαριστηθουμε. Αλλη αισθηση στις 75 ιντσες.
Νερο βρε μλκ του τσακου του χορηγου μας,στο μπασκετ.τι ειναι αυτο το αρρενα ρε μαλακες και μας πρηζει τα αρχιδια ΜΕΧΡΙ και ο σαουλακος;![]()
ΔΕΝ θ πιωNαι θα φέρω και ουρανια μπιφτεκια και εσυ γουρουνοπουλο,λαιλαπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νερο βρε μλκ του τσακου του χορηγου μας,στο μπασκετ.
Εν τω μεταξύ, δεν το έχω δει πουθενάτι ειναι αυτο το αρρενα ρε μαλακες και μας πρηζει τα αρχιδια ΜΕΧΡΙ και ο σαουλακος;![]()
ουτε εγωΕν τω μεταξύ, δεν το έχω δει πουθενά![]()
Πάρε από μένα το ίδιο ειναι,και του φουρνιεΔΕΝ θ πιω
Λες να ξεπούλησε κιόλας?ουτε εγω
Εδω αδερφε, επειδη δεν εχει γουρνοπουλα της προκοπης, ή εγω δεν εχω βρει καπου, θα την σιαξω εγω με τα χεράκια μου στον φουρνο της κουζινας. Κατσε να ξεκινησει το τσουλου και θα δεις τι θρυλικη βραδια θα κανουμε μαζι με τα μπιφτεκια της Ουρανιας στο σαλόνι.Nαι θα φέρω και ουρανια μπιφτεκια και εσυ γουρουνοπουλο,λαιλαπα
Ναι για παρτυ μας.Εδω αδερφε, επειδη δεν εχει γουρνοπουλα της προκοπης, ή εγω δεν εχω βρει καπου, θα την σιαξω εγω με τα χεράκια μου στον φουρνο της κουζινας. Κατσε να ξεκινησει το τσουλου και θα δεις τι θρυλικη βραδια θα κανουμε μαζι με τα μπιφτεκια της Ουρανιας στο σαλόνι.
Θα εχουμε και νερο ΑρρενΑ.
Τι τσιμπησες παππουλη μου?
ρε Παππουλη τι σκατα ειναι αυτα που τρωςΣάντουιτς (σε μπαγκέτα με παπαρουνόσπορο) με καπνιστό σολομό Σκωτίας, τυρί κρέμα, ντοματίνια και άνηθο.![]()
ωραίο είναι, καλή επιλογήρε Παππουλη τι σκατα ειναι αυτα που τρως![]()
Μεσα απο την Σκωτία, για εξω κτλ.Σάντουιτς (σε μπαγκέτα με παπαρουνόσπορο) με καπνιστό σολομό Σκωτίας, τυρί κρέμα, ντοματίνια και άνηθο.![]()
εχει φαει υδραργυρο Παπουλης ετσι και πας διπλα του κατευθειαν θα δειξει την θερμοκρασια σουΜεσα απο την Σκωτία, για εξω κτλ.
Αντίστοιχο πρόγευμα και εγώΣάντουιτς (σε μπαγκέτα με παπαρουνόσπορο) με καπνιστό σολομό Σκωτίας, τυρί κρέμα, ντοματίνια και άνηθο.![]()
Από που η παστα ελιάς μαν?Αντίστοιχο πρόγευμα και εγώ
Σάντουιτς παραδοσιακό
Φέτα ντομάτα πάστα ελιάς