Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.093
- Πόντοι
- 2.606
Παστιτσιο
για αυτο εισαι ΜΑΓΟΥΛΙΘΡΑΣπιτσα προσιουτο ε φουνγκι ... δεν ξερω απο που , σε καφε κουτι ηρθε χωρις ονομα απ εξω που ειναι καλο σημαδι αυτο
Καλη ηταν ...![]()

πιτσα προσιουτο ε φουνγκι ... δεν ξερω απο που , σε καφε κουτι ηρθε χωρις ονομα απ εξω που ειναι καλο σημαδι αυτο
Καλη ηταν ...![]()

για αυτο εισαι ΜΑΓΟΥΛΙΘΡΑΣ![]()

βαζω στοιχημα τα ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ μου οτι εισαι πλαδαρος,μαγουλιθρας,σαπακιη φυσικη μου κατασταση εχει φτασει στον ΘΕΟ
επρεπε κάπως να κανω μια ατασθαλία...
Αλλα μην μιλας εσυ που θα φας πιτσα φαν που ουτε για χαλακι εξω απο την πορτα δεν το βάζει ο κόσμος
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ που θα το φας αυτο το πραγμα ..
Αν δεν εχει λεφτα για να παρεις μια σοβαρη πιτσα , καλυτερα ανοιξε ενα πακετο φρυγανιες![]()

Ρε μλκ χα χαη φυσικη μου κατασταση εχει φτασει στον ΘΕΟ
επρεπε κάπως να κανω μια ατασθαλία...
Αλλα μην μιλας εσυ που θα φας πιτσα φαν που ουτε για χαλακι εξω απο την πορτα δεν το βάζει ο κόσμος
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ που θα το φας αυτο το πραγμα ..
Αν δεν εχει λεφτα για να παρεις μια σοβαρη πιτσα , καλυτερα ανοιξε ενα πακετο φρυγανιες![]()
Cotto ή crudo;![]()

Ρε μλκ χα χα

πρωτον πριν το και δε βαζουμε κομμα και ΔΕΥΤΕΡΟΝ σε ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΘΕΡΑΝΟΣ της Γλυφαδαςσε εσενα θα απαντουσα σωστα , αλλα επειδη εχουμε και μετεξεταστέους στο νημα , και κατι ναυαγια που τρωνε ΠΙΤΣΑ ΦΑΝκαι θα ρωτανε
θα σου δωσω την λαικη απάντηση : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ![]()

βαζω στοιχημα τα ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ μου οτι εισαι πλαδαρος,μαγουλιθρας,σαπακι
![]()

αν είναι φέτες όμως?βαζω στοιχημα τα ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ μου οτι εισαι πλαδαρος,μαγουλιθρας,σαπακι
![]()

διακρινω σημεια κοιλιακών που εσενα για να φανουνε πρεπει να σε δεσουμε με συρματοσχοινο στην κοιλια τοσο σφιχτα που θα χεστεις αν ανοιγοκλεισεις τα μάτια σου![]()
κοιλιακους στα μαγουλα εχειαν είναι φέτες όμως?![]()

πρωτον πριν το και δε βαζουμε κομμα και ΔΕΥΤΕΡΟΝ σε ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΘΕΡΑΝΟΣ της Γλυφαδας![]()
, οκ , και , οκ , και , οκ , και , οκ , και , οκ ;; 
ΣΦΥΖΩ απο υγειαδες τα κομματα τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο καιρο και κανα 2-3 πιτσα φαν ακομα θα τυφλωθεις απο αυτα τα σκουπιδια, οκ , και , οκ , και , οκ , και , οκ , και , οκ ;;
![]()

η συμμετρία επανήλθε?ΣΦΥΖΩ απο υγεια![]()
Burger ή ιταλικό;