Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 565K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

  • Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

  • Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.230
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
23.598
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Θέλει το project κάποια δουλίτσα, να βγάλουμε τίποτα μούφα διαιτολόγους,
κάτι συνταγές στα σόσιαλ και θα περπατήσει η επένδυση.
θα μας τρώνε τα λεφτά οι ντιτζιταλμαρκετάδες οι προμήθειες και το ακουιζίσιον κοστ

όχι

πρέπει να το ρίξουμε σε οικονομίες κλίμακας και κάθετη παραγωγή :coffee:
 

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
43.111
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
γαμηθηκαν τα

https%3A%2F%2Fs3.eu-west-3.amazonaws.com%2Fimages.zoobeauval.com%2F2024%2F09%2Fheader-v8-66f4168462a39.jpg

Λες να έδωσαν και κωλο;
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
7.161
Κριτικές
11
Like
19.854
Πόντοι
3.846
Ειναι και αυτα τα προγραμματα ρε πουστη μου , δηλαδη ήμαρτον
εμεις παλιά κλεβαμε με στυλ , κανα ΦΠΑ , εφορια , πλαστα τιμολογια , δανεια τραπεζων , κανονια, επιταγες :coffee:

ήμεθα τσεντλεμανς σε αυτα :coffee: , παλια κοπης ΚΥΡΙΟΙ , οχι σαν τα ξεφτιλικια τα σημερινά με επιδοτησεις και να μπλεκεις με κατσικια , βοσκοτοπια :coffee:

Εμεις λεγαμε θα κανουμε ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ :coffee: , άλλο αμα τα τρωγαμε στα ταξιδια στα μουνια , εστιατορια , ξενοδοχεία , αυτοκινητα , σπιτια κτλ :coffee:
Επειδή κάποιοι δεν έχουν δει μάλλον χοχλιό από κοντά:

1. Θα κάνουμε φάρμα εσκαργκόλ βλαχάρες, με τεχνογνωσία από Γαλλία. Άγευστα μεν αλλά τεράστια σαλιγκάρια.
2. Η έλλειψη χοχλιών συνδυάζεται με την έλλειψη βροχής και την ασύδοτη χοχλιοσυλλογή από τα λαμόγια που τους μαζεύουν από παντού για να τους πουλάνε στις λαϊκές. Οι χοχλιχοί ήταν ανέκαθεν ζώα της υπαίθρου ,δεν άνηκαν σε κανένα. Όποιος έβρισκε, μάζευε, και έτρωγε.
3. Το πρόβλημα με τους χοχλιούς είναι ότι μαγειρεύονται άρα και πωλούνται ζωντανοί. Αυτό είναι θέμα γιατί πρέπει να ταξιδεύουν ζωντανοί. Για αυτό θα πουλέμε εσκαργκόλ κονσέρβα.

Θα θελα να μουνα χοχλιός
και να σουν προβατίνα
στου Ψηλορείτη την κορφή
να την περνάμε φίνα
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.230
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446
3. Το πρόβλημα με τους χοχλιούς είναι ότι μαγειρεύονται άρα και πωλούνται ζωντανοί. Αυτό είναι θέμα γιατί πρέπει να ταξιδεύουν ζωντανοί.
Μαν, έχεις μαγειρέψει χοχλιούς;
όταν δεν έχουν υγρασία πέφτουν σε νάρκη,όταν τους ρίξεις νερό ζωντανεύουν.
Όσοι πωλούνται ή είναι ξεροί που θα τους ταΐσεις ή κατεψυγμένοι.
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
7.161
Κριτικές
11
Like
19.854
Πόντοι
3.846
Ναι έχω μαγειρέψει χοχλιούς. Τους χοχλιούς πάντα τους μαζεύαμε ποτέ δεν αγοράσαμε.

- Μαζεύεις τους χοχλιούς (θα τους βρεις σε αμπέλια ή κοντά σε λάχανα και μαρούλια μετά τη βροχή)
- Τους βάζεις σε ένα κουβά ζωντανούς. Δε θα βγουν ποτέ από εκεί.
- Βάζεις στον κουβά αλεύρι ή μακαρόνια άβραστα.
- Οι χοχλιοί τρώνε και χέζουν ότι είναι να χέσουν
- Τους βγάζεις από τον κουβά και τους μαγειρεύεις.

Βραστοί
Στιφάδο
Με πλιγούρι
Τηγανιτοί (μπουμπουριστοί) σβήνοντας με ξύδι και προσθέτοντας δεντρολίβανο στο τέλος. Κατα προτίμηση το δεντρολίβανο φρέσκο όχι αποξηραμένο.
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.230
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446
Ναι έχω μαγειρέψει χοχλιούς. Τους χοχλιούς πάντα τους μαζεύαμε ποτέ δεν αγοράσαμε.
Συμφωνούμε αλλά στην Αθήνα τους αγοράζαμε ξερούς, δεν τους μαζεύουμε και μετά έπρεπε να δεις
ποιοι είναι ζωντανοί, από εκεί και μετά τα ίδια.
 
Τελευταία τροποποίηση:

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Μηνύματα
1.686
Κριτικές
24
Like
3.018
Πόντοι
3.820
Μετά από δυνατό ξενύχτι την Κυριακή το βράδυ με κερδοφόρο στοίχημα, πήγα ταβέρνα σήμερα κέρασμα με ομάδα παλαιμάχων και αλλάξαμε τα φώτα. Κεμπάπ, κοντοσούβλι κοτόπουλο, καλαμάκια κοτόπουλο, καλαμάκια χοιρινά, γύρο χοιρινό και γύρο κοτόπουλο μερίδα, χωριάτικη σαλάτα και μπόλικες zero. Γλυκό επειδή δεν ήθελαν, αλλά ήθελα εγώ, πήγα Zuccherino Νέα Σμύρνη και πήρα ένα 3μπαλο παγωτό!!
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.868
Κριτικές
1
Like
4.944
Πόντοι
1.706
Διαφωνωωωωω.
Μελιτζάνες σκορδαλιά ,
Με σκορδαλιά από πατάτες , με μπόλικο σκόρδο ,μια καλή κρέμα γάλακτος , βούτυρα φουλ , με παρμεζάνα μέσα και , 2 κρόκους για να γυαλίσει .

Οι μελιτζάνες δε πρέπει να είναι καλοψημένες με κάποια στοιχεία τραγανά , και λεπτό κομμένες .

Επίσης ανάμεικτες μελιτζάνες φλάσκες , λευκες μαύρες…
Απόλαυση και από πανω μια απαλή γκρεμόλατα , χωρίς πολλά λάδια !

Εδώ δεν θέλει κρασιά και μαλακιες , μπυρα για τους φλωρους ,
Για τους σκληρούς καργιοληδες , παγωμένη ρακί !
Ποσα κιλα εισαι τυπε?
 

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.423
Like
5.195
Πόντοι
1.056
Επειδή κάποιοι δεν έχουν δει μάλλον χοχλιό από κοντά:

1. Θα κάνουμε φάρμα εσκαργκόλ βλαχάρες, με τεχνογνωσία από Γαλλία. Άγευστα μεν αλλά τεράστια σαλιγκάρια.
2. Η έλλειψη χοχλιών συνδυάζεται με την έλλειψη βροχής και την ασύδοτη χοχλιοσυλλογή από τα λαμόγια που τους μαζεύουν από παντού για να τους πουλάνε στις λαϊκές. Οι χοχλιχοί ήταν ανέκαθεν ζώα της υπαίθρου ,δεν άνηκαν σε κανένα. Όποιος έβρισκε, μάζευε, και έτρωγε.
3. Το πρόβλημα με τους χοχλιούς είναι ότι μαγειρεύονται άρα και πωλούνται ζωντανοί. Αυτό είναι θέμα γιατί πρέπει να ταξιδεύουν ζωντανοί. Για αυτό θα πουλέμε εσκαργκόλ κονσέρβα.

Θα θελα να μουνα χοχλιός
και να σουν προβατίνα
στου Ψηλορείτη την κορφή
να την περνάμε φίνα
Εσκαργκοτ ρε μαν, τι εσκαργκολ και προφιτερολ μας γράφεις...
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.230
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446
Επισκόπηση AI

Η ξηρασία αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τα σαλιγκάρια, καθώς η έλλειψη υγρασίας τα αναγκάζει να κρυφτούν στο κέλυφος τους και να μπουν σε κατάσταση "νάρκης" για να επιβιώσουν. Σε συνθήκες ξηρασίας, τα σαλιγκάρια σφραγίζουν την είσοδο του κελύφους τους με ένα είδος προσωρινού καλύμματος από αποξηραμένη βλέννα, το επίφραγμα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom