The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.284
- Πόντοι
- 33.405
Αυτά είναι εκλεκτά εδέσματα ,τώρα είπαμε να φάμε κάνα βρωμικο
Παραγγείλτε τότε από το Jakaroo. Εγγυημένο διατροφικό σκουπίδι.

Αυτά είναι εκλεκτά εδέσματα ,τώρα είπαμε να φάμε κάνα βρωμικο
Γαρίδες,καλαμαράκια,χταπόδι,μύδια,μπυρα.
To jakaroo κείται μακράν,άσε που μπροστά σε αυτά τα πιτογυρα είναι γκουρμεΠαραγγείλτε τότε από το Jakaroo. Εγγυημένο διατροφικό σκουπίδι.![]()
Λουτρακι στο Γιάννη μαν,κορυφή.επρεπε να χτυπησεις κανα 4-5 ουζα![]()
Μ αυτή τη ζέστη θα βράσει ο άνθρωπος. Αναφοράεπρεπε να χτυπησεις κανα 4-5 ουζα![]()
Μ αυτή τη ζέστη θα βράσει ο άνθρωπος. Αναφορά![]()
Ουτε μπυρα. Κανονικά καθόλου αλκοόλ με 40 βαθμους. Με τον Άντζελο παντως ήπιαμε κρασάκι (3 κιλά οι δυο μας) και σε συνδιασμο με τα μπιφτέκια της χήρας, κοιμήθηκα σα πουλιενω με την μπυρα που ιδρωνεις μετά ειναι μια χαρα ε ;;
Που ολοι μου λενε μπυρα κρυα και μετα σταζουν σαν τους ιπποπόταμους
Ουτε μπυρα. Κανονικά καθόλου αλκοόλ με 40 βαθμους. Με τον Άντζελο παντως ήπιαμε κρασάκι (3 κιλά οι δυο μας) και σε συνδιασμο με τα μπιφτέκια της χήρας, κοιμήθηκα σα πουλι![]()
Οκκρασι ναι , οκ
Τσιμπησες αναφορά γιατι με αμφισβήτησες![]()
Nαι σα πουλάκια,κρασι ζορικο.Ουτε μπυρα. Κανονικά καθόλου αλκοόλ με 40 βαθμους. Με τον Άντζελο παντως ήπιαμε κρασάκι (3 κιλά οι δυο μας) και σε συνδιασμο με τα μπιφτέκια της χήρας, κοιμήθηκα σα πουλι![]()
Nαι σα πουλάκια,κρασι ζορικο.
Με ομικρον το τόμαχοκ μαν, φλερταρεις με αναφοράΤου Τομαχωκ απο εδω και μπρος θα του δινεις μονο μπυρα, και κρουασαν να παραγγειλει με γεμιση σοκολάτα
![]()
Ασε δυο μερες να φυγουν οι τοξίνεςΕίναι περίεργη η φάση με το αλκοόλ ,χτες ήπια 2 ουισκια ήμουν μια χαρά ,σήμερα με μια μπύρα άναψα![]()
Κοφτα μαν λιγο με τη ζέστη.Είναι περίεργη η φάση με το αλκοόλ ,χτες ήπια 2 ουισκια ήμουν μια χαρά ,σήμερα με μια μπύρα άναψα![]()
Με ομικρον το τόμαχοκ μαν, φλερταρεις με αναφορά![]()
Φαε λιγο παγωτό μαν τότε.με εχεις συγχύσει
Έτσι θα μας πάει ζεστα ως τον Σεπτέμβρη ρε τυπε ,τι να κάνουμε να κάτσουμε στεγνοί δύο μηνεςΚοφτα μαν λιγο με τη ζέστη.
Πιες τεκίλα που είναι και καλοκαιρινό ποτόΈτσι θα μας πάει ζεστα ως τον Σεπτέμβρη ρε τυπε ,τι να κάνουμε να κάτσουμε στεγνοί δύο μηνες![]()