Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.599
- Πόντοι
- 12.756
αφου ειναι μαλακαςΕγώ 100 υπό το μηδέν![]()
ολα λουλουδι και περασα και καρδιολογο πληρες τσεκ απ πριν ενα μηνα ρε μαλακακαι γω
LDL ;![]()
αφου ειναι μαλακας
κανω διατροφη ΧΡΟΝΙΑ,γυμναζομαι και μολις ανεβαινω καποιες φορες κανα δικιλο το χανω ΑΜΕΣΑ με ρωταει τριγλυκεριδια![]()
δωσε τιμη , αν ειναι αψογα θα το πω εγωολα λουλουδι και περασα και καρδιολογο πληρες τσεκ απ πριν ενα μηνα ρε μαλακα
τι εσυ βρε μαλακα που τα δαχτυλα σου ειναι σαν φρατζολες ψωμιη διατροφη που κανεις χρόνια ειναι η "δεν εχω λεφτα να παραγγειλω η να παω εξω να φαω" , τετοια κανουν και κατι αστεγοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δωσε τιμη , αν ειναι αψογα θα το πω εγω![]()
τι εσυ βρε μαλακα που τα δαχτυλα σου ειναι σαν φρατζολες ψωμι![]()
καθολου ειμαι πνευματικα ΚΑΙ σωματικα στα καλυτερα μουσε εχει πειραξει λιγο η διαιτα![]()
καθολου ειμαι πνευματικα ΚΑΙ σωματικα στα καλυτερα μου![]()
καθολου ειμαι πνευματικα ΚΑΙ σωματικα στα καλυτερα μου![]()
Μην μου στεναχωριεσαι, θα στο εχω εγω το μνημα επιτάφιο με το λουλουδικό κτλ
έσπρωξες το σαξό και πήρες χαρτί στα χέρια σου γιαυτό έχεις έπαρσηκαθολου ειμαι πνευματικα ΚΑΙ σωματικα στα καλυτερα μου![]()
Να βάλετε και σκαλιστή επιγραφή: Τα τίναξε στα καλύτερά του.
Πίτα κλαμπ γύρο,μια καιζερ κ τώρα μια λουξ για δροσα
Καμιά χρησιμότητα,αλλά επειδή συνήθως βάζουν πολύ πραμα έτσι για γουρουνιάΠοτέ δεν κατανόησα τη χρησιμότητα αυτής της καινοτομίας.![]()
Καμιά χρησιμότητα,αλλά επειδή συνήθως βάζουν πολύ πραμα έτσι για γουρουνιά
Πω ρε πουστη πάλι,ταλαιπωρίαΠίτα κλαμπ γύρο,μια καιζερ κ τώρα μια λουξ για δροσα
Αυτά είναι εκλεκτά εδέσματα ,τώρα είπαμε να φάμε κάνα βρωμικοΔεκτή η ανάγκη για γουρουνιά.
Προσωπικά όμως θα γουρούνιαζα ή με γουρνοπούλα ή με αρνί στη σούβλα.
Περί ορέξεως όμως...![]()
σε παω κοντρα με το πατινι σουέσπρωξες το σαξό και πήρες χαρτί στα χέρια σου γιαυτό έχεις έπαρση![]()