rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 24.392
- Πόντοι
- 15.446
Επειδή βλέπω βγάζει κι άλλες γι αυτό ρώτησα, αξίζει να δοκιμάσουμε?λάγκερ εννοείται
κομμένες ήταν δε ρώτησα :confused
Επειδή βλέπω βγάζει κι άλλες γι αυτό ρώτησα, αξίζει να δοκιμάσουμε?λάγκερ εννοείται
κομμένες ήταν δε ρώτησα :confused
αν βρεις βαρελίσια σε παγωμένο ποτήριΕπειδή βλέπω βγάζει κι άλλες γι αυτό ρώτησα, αξίζει να δοκιμάσουμε?
![]()
κομμένες ήταν δε ρώτησα
αλλά λογικά κέρατο![]()
στο φρέντο θα τρίψεις και ριζογκοφρέτα από πάνω?ψαρονέφρι με πιπεριές πράσινες κόκκινες στο τηγάνι
χωριάτικη με παξιμάδια με χαρούπι
μπύρα χάρμα
τώρα σε λίγο φρέντο απογευματινό
Πολύ ωραίο γίνεταιΕ τότε βάλτε τις στον πάτο σας μαζί με το ψαρονέφρι που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ; ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ;;;;![]()
δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί για τον ρυζογκοΦρέντο που λάνσαρα και θα κάνει πάταγοστο φρέντο θα τρίψεις και ριζογκοφρέτα από πάνω?![]()
ενημερώθηκα, γι' αυτό ρωτάωδεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί για τον ρυζογκοΦρέντο που λάνσαρα και θα κάνει πάταγο![]()
το προσπαθώ για φραντσάιζ στο επόμενο 12μηνοενημερώθηκα, γι' αυτό ρωτάω![]()
μπορείς να ξεκινήσεις το λανσάρισμα από το μπουτο προσπαθώ για φραντσάιζ στο επόμενο 12μηνο![]()
σε αυτή την υποστήριξη ποντάρω και εγώμπορείς να ξεκινήσεις το λανσάρισμα από το μπου
άμεση υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύου στην συνέχεια
θα μας δώσεις ? γιατί δεν κατάλαβασε αυτή την υποστήριξη ποντάρω και εγώ
από ένα ταληράκι ο καθένας θα μαζευτεί το κεφάλαιο αν δεν πετύχει αυτό θα πάω στο ντράγκονς ντεν του χρόνου
θα βάλει ο καθένας από 1 50ρικο και μετά όταν θα μπούμε στο χρηματιστήριο θα έχετε ο καθένας δώρο 1 μετοχήθα μας δώσεις ? γιατί δεν κατάλαβα![]()
δε νομίζω ότι εννοούσε ακριβώς αυτό...θα μας δώσεις ? γιατί δεν κατάλαβα![]()
Ε τότε θα περιμένει λίγο, όπως κάποιοι που περιμένουν αποστολές αγροτικών προϊόντωνδε νομίζω ότι εννοούσε ακριβώς αυτό...![]()
οι χοχλιοί πάντως έρχονται, απλά καθυστερούν λίγοΕ τότε θα περιμένει λίγο, όπως κάποιοι που περιμένουν αποστολές αγροτικών προϊόντων![]()
δωσε εκατο κομματια πρωτα σε εμενα και μετα εκτοξευσε την τιμημήπως να βάλω το buy in στα 150?
μάλλον παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου![]()