Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 14.061
- Πόντοι
- 2.606
τον ασυμμάζευτο είχαν, μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να τα πιάσουνΤα κερασια πολυ αγρια ή τιποτα γιαλαντζομαγκες?
τον ασυμμάζευτο είχαν, μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να τα πιάσουνΤα κερασια πολυ αγρια ή τιποτα γιαλαντζομαγκες?
Το ελαιοτριβειο φραπεδιαρικο η, μπριζολαδικο;Ομελέτα με 4 τυριά. Καφέ φρέντο καπουτσίνο και πάω παραλία να δω κωλαρακια και βυζάκια,το μεσημέρι έχω κλείσει ραντεβού σε ελαιοτριβείο. Άντε γειά!
το κανελώνεις?έφτιαξα καφέ με τριμμένη ρυζογκοφρέτα σοκολάτα αντί για σαντιγί
τον ονομάζω "ρυζογκοΦρέντο μέτριο"![]()
όχι η κανέλα πάει μόνο στη μπουγάτσατο κανελώνεις?![]()
Ξύνεσε στη γκλίτσα του τσοπάνη μωρη γαμιόλαέφτιαξα καφέ με τριμμένη ρυζογκοφρέτα σοκολάτα αντί για σαντιγί
αμα σε εξοβελισει ο αθηναιος εγω δεν θα διαμαρτυρηθωέφτιαξα καφέ με τριμμένη ρυζογκοφρέτα σοκολάτα αντί για σαντιγί
θείο, δουλεύει 576 ώρες σερίαμα σε εξοβελισει ο αθηναιος εγω δεν θα διαμαρτυρηθω
το νήμα χρειάζεται όλες τις γαστρονομικές φωνέςΞύνεσε στη γκλίτσα του τσοπάνη μωρη γαμιόλα![]()
![]()
δεν θα έχει κουράγιο μετά την 6789η συνεχόμενη βάρδια που τελειώνει την άλλη βδομάδααμα σε εξοβελισει ο αθηναιος εγω δεν θα διαμαρτυρηθω
Kανει ομως και 4879 ολιγολεπτα διαλειματα ενδιαμεσα για να ριξει μια ματια στο σαι.θείο, δουλεύει 576 ώρες σερί
μπορεί να μην το δει
πρέπει να παίρνει και ανάσες...Kανει ομως και 4879 ολιγολεπτα διαλειματα ενδιαμεσα για να ριξει μια ματια στο σαι.
Αναφορά για τη ρυζογκοφρέταέφτιαξα καφέ με τριμμένη ρυζογκοφρέτα σοκολάτα αντί για σαντιγί
Μερικοί δε βάζουν μυαλό ότι και να πειςΠαίκτη έχουμε και μία δεοντολογία σαν νήμα.
καλή όρεξη μανΜερικοί δε βάζουν μυαλό ότι και να πεις
τεσπα πάω να τσιμπήσω μοσχαρίσια ελιά με κόκκαλο στο φούρνο.
![]()