Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
![]()
![]()
το παιχνιδι ειναι κοντα παντως καταπτυστε....ευχομαι να τον πιουμε
![]()
![]()
![]()
κοντα ειναι οσπριοφαγε....σου παει η καρδια να το κλεισεις και να πας βολτα?Δεν αντέχεται αυτό το μαρτύριο πλέον.
αξία θα περάσουν αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό γενικά στα παιχνίδια της σειρας,και αν δε πάμε φάιναλ φορ μια φορά δεν θα γκρεμιστεί ο κόσμος ολος,αρκεί να πάρει το πρωτάθλημα αν συνέλθει!
εγω ετοιμαζω αρνια για πασαλιμανι....μας εχει πιασει πολλες φορες μαλακες αυτη η ομαδα....Και ηκοντα ειναι οσπριοφαγε....
εγω ετοιμαζω σκυλια για πασαλιμανι....μας εχει πιασει πολλες φορες μαλακες αυτη η ομαδα....
Όχι. :-σου παει η καρδια να το κλεισεις και να πας βολτα?
αν χάσει τέλος ή έχει κι'άλλο αγώνα?

εγω ετοιμαζω αρνια για πασαλιμανι....μας εχει πιασει πολλες φορες μαλακες αυτη η ομαδα....
Θα παιζουμε μεχρι να τους κερδισουμε...αν χάσει τέλος ή έχει κι'άλλο αγώνα?
Η ομάδα πάει για συντριβή αλλά σταρχιδια μας. Έχουμε λάβει τέτοιες χαρές από τον θρύλο που σταρχιδια μας.
δεν ειναι ακριβως διαλυση αν εισαι μεσα στης 8 καλυτερες της ευρωπης.....Ισχυει για τις χαρες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να βαρεσουμε διαλυση...
ναι αυτή τη στιγμή πιο μετά βλέπουμε στους τελικούς.Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά θα πέσει πουτσα στους τελικούς.καλυτερα να μην περάσουμε καν...η ομάδα είναι ανάπηρη