Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιανού ο κυκλος κλεινει ρε αρχηγε, δεν διαβασες συνεντευξη Σπανουλη οτι θελει να παιζει ως τα 40 του?Με τίποτα. Του χρόνου πάλι. Χάλια είναι η ομάδα. Κλείνει ο κύκλος της.
Ξαναλέω οτι αν η Ζαλγκιρις περασει τον Ολυμπιακο θα σηκωσει και το κυπελλο.
Μολαταυτα ακομη και τωρα θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο.![]()
Ο Σπανούλης μπορεί να παίζει. Σαν ομάδα έχουμε τελειώσει. Σήμερα, σε ολόκληρο τον αγώνα, ζήτημα να κάναμε δύο σωστές επιθέσεις. Είναι δε θλιβερό να βλέπεις τρεις παιχταράδες (Πρίντεζης - Παπανικολάου - Μιλουτίνοφ) να είναι εκτός τόπου και χρόνου σε τέτοιο παιχνίδι.
Ναι, αυτό πλέον είναι κακός προγραμματισμός. Δε μπορεί στα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε με 3 κομβικούς παιχταράδες σκασμένους στα πιτ, με άλλους 4-5 σε κακή κατάσταση και με κάτι αστείους ξένους.

Και σήμερα ένας παίχτης πήγε να ψιλοτραβήξει επιθετικά (Ρόμπερτς) και τον έφαγε ο πάγκος.![]()
κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :SΝαι, αυτό πλέον είναι κακός προγραμματισμός. Δε μπορεί στα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε με 3 κομβικούς παιχταράδες σκασμένους στα πιτ, με άλλους 4-5 σε κακή κατάσταση και με κάτι αστείους ξένους.
man μας καταντησαν να βλεπουμε γυναικειο βολλευ και γυναικιο πολοκάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :S
πραγματικα είναι αξιος συγχαρητηριων οποιος οπαδος καταφερνει να ασχοληθεί με το τμημα μπάσκετ μας...εγω το εχω κοψει εδώ και χρονια...ουτε τους παιχτες μας ξερω, ουτε τιποτα...απλα βλεπω το ματς και παμε παρακατω... :-
man μας καταντησαν να βλεπουμε γυναικειο βολλευ και γυναικιο πολο

μαν εγω το βλεπω κιολλας για να την πεσω σε μια μουναρα βολλευμπολιστρια που εχουμε αλλα και αυτη παλι μου λεει να κοψω τις πιτσες στο καπρι![]()
![]()
μλκ μου εχετε μαθει απεξω ποτε σας ερχεται η περιοδο!
![]()
η φετινη χρονια ειναι ενας εμετος και στο μπασκετ.αν δεν αλλαξουν μυαλα οι αγγελοπουλοι,του χρονου θα ειναι τρισχειροτερα.εν τω μεταξυ θα μας σκουπισουν οι υποβιβασμενοι και θα μας ζαλιζουν τα αρχιδια ολο το καλοκαιρι.κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :S
πραγματικα είναι αξιος συγχαρητηριων οποιος οπαδος καταφερνει να ασχοληθεί με το τμημα μπάσκετ μας...εγω το εχω κοψει εδώ και χρονια...ουτε τους παιχτες μας ξερω, ουτε τιποτα...απλα βλεπω το ματς και παμε παρακατω... :-
η φετινη χρονια ειναι ενας εμετος και στο μπασκετ.αν δεν αλλαξουν μυαλα οι αγγελοπουλοι,του χρονου θα ειναι τρισχειροτερα.εν τω μεταξυ θα μας σκουπισουν οι υποβιβασμενοι και θα μας ζαλιζουν τα αρχιδια ολο το καλοκαιρι.