Επισκέπτης
καλημερα χουλιγκανοπρεζακια..καλημερες πρακτορια.
καλημερα χουλιγκανοπρεζακια..καλημερες πρακτορια.
καταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???Καλημερα πλεζουρα,καλημερα παιδια,σημερα ξεκινησε η διαθεση εισιτηριων ποδοσφαιρου για ολους τους αγωνες,εβγαλα για αρη και παοκ σε πρωτη φαση
καλημερα ονειροπαρμενε βραγιδα..οποιες & να ειναι θα τις σκισουμε..Καλημερα χουλιγκανοπρακτορες λοιπον παρακατω ειναι οι ομαδες που θα ειναι στον ομιλο του Ολυμπιακου, τα ειδα στον υπνο μου και δεν θυμαμε καλα της ομαδες του 3,4 και 5 γκρουπ δυναμικοτητας οποτε εβαλα 2 απο το καθε γκρουπ για να ειμαι σιγουρος.
Σεβιλλη
Ολυμπιακος
Ροζενμποργκ η Γαλατα
Κοπενγχαγη η Νανσι
Τβεντε η Βολφσμπουργκ
ειχα παει τα δυο τελευταια χρονια πλεζουρα και με αεκ και με παο αλλα δεν ημασταν καλοι αν θυμασαι και δεν τα ευχαριστιομουνα τα ματς,την κυριακη που δεν πηγα ειδες τι εγινεκαταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???
γιατι εχει?καταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???
α τοτε να μην ερθεις ουτε σε αυτα που εβγαλες εισητηρια..πουλατα οταν ερθει η ωρα τους..ειχα παει τα δυο τελευταια χρονια πλεζουρα και με αεκ και με παο αλλα δεν ημασταν καλοι αν θυμασαι και δεν τα ευχαριστιομουνα τα ματς,την κυριακη που δεν πηγα ειδες τι εγινε![]()
εντος & εκτος..παρτιζαν(να χει και λιγο ξυλικι)![]()
![]()
τα ματς του ουεφα αυτα ειναι μονα...δυο μεσα δυο εξω...εξω ρε παρτιζαν...σαν το μπασκετ στη σερβια που ακομα τρεχουν τα παοκιαεντος & εκτος..
Πάρα πολλά....ήδη έχω βγάλει 12....με όλους τους λογαριασμούς των πρεζάκηδων κ χουλιγκάνων που τα σπάμε κάθε φορά....γιατι εχει?
Ποιες προβλεψεις σου ρε πρακτορα πριν απο λιγο εγραψα με ποιες θα κληρωθουμε.τοτεναμ η αμβουργο
ροζενμποργκ η σιτι
παρτιζαν(να χει και λιγο ξυλικι)![]()
στανταρ η ζιλινα
προβλεψεις μου![]()

καταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???
αντε ντε να σε δουμε & απο κοντα να μας μαθεις κανα νεο κολπο..εγώ αρχηγέ έβγαλα για τα κορόιδα....ξέρεις,τη συμμορία....εγώ είμαι κορόιδο διαρκείας...![]()
![]()
πάντως το site τους έχει βελτιωθεί....τσακ μπαμ μπήκα...κ έκλεισα για όλα τα γκειμς σχεδόν...
παντως τωρα δεν μπαινεις για εισιτηρια...ρε τον απατεωνα το κροκους παλι μας παραμυθιασε με τα παλτα που φερε![]()
![]()
![]()
αντε ντε να σε δουμε & απο κοντα να μας μαθεις κανα νεο κολπο..
γηρασκω αει διδασκομενος..Tι κόλπο θες ρε αλητήριεεεεεεεεεε ???? Απο τον πιτσιρίκο θα μάθεις τα κόλπα ????![]()
![]()
![]()
![]()