Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
Καλημερα πλεζουρα,καλημερα παιδια,σημερα ξεκινησε η διαθεση εισιτηριων ποδοσφαιρου για ολους τους αγωνες,εβγαλα για αρη και παοκ σε πρωτη φαση

Επισκέπτης
Καλημερα πλεζουρα,καλημερα παιδια,σημερα ξεκινησε η διαθεση εισιτηριων ποδοσφαιρου για ολους τους αγωνες,εβγαλα για αρη και παοκ σε πρωτη φαση
καταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα χουλιγκανοπρακτορες λοιπον παρακατω ειναι οι ομαδες που θα ειναι στον ομιλο του Ολυμπιακου, τα ειδα στον υπνο μου και δεν θυμαμε καλα της ομαδες του 3,4 και 5 γκρουπ δυναμικοτητας οποτε εβαλα 2 απο το καθε γκρουπ για να ειμαι σιγουρος. :grin:

Σεβιλλη
Ολυμπιακος
Ροζενμποργκ η Γαλατα
Κοπενγχαγη η Νανσι
Τβεντε η Βολφσμπουργκ

Επισκέπτης
Καλημερα χουλιγκανοπρακτορες λοιπον παρακατω ειναι οι ομαδες που θα ειναι στον ομιλο του Ολυμπιακου, τα ειδα στον υπνο μου και δεν θυμαμε καλα της ομαδες του 3,4 και 5 γκρουπ δυναμικοτητας οποτε εβαλα 2 απο το καθε γκρουπ για να ειμαι σιγουρος. :grin:

Σεβιλλη
Ολυμπιακος
Ροζενμποργκ η Γαλατα
Κοπενγχαγη η Νανσι
Τβεντε η Βολφσμπουργκ
καλημερα ονειροπαρμενε βραγιδα..οποιες & να ειναι θα τις σκισουμε..
φερτε μας τον αγιαξ ρεεεεεεεεεεεεε..
δεν μασαμε..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
καταφερες να μπεις στο site & δεν εβγαλες για τον δευτερο γυρο με τους λαγους???
ειχα παει τα δυο τελευταια χρονια πλεζουρα και με αεκ και με παο αλλα δεν ημασταν καλοι αν θυμασαι και δεν τα ευχαριστιομουνα τα ματς,την κυριακη που δεν πηγα ειδες τι εγινε :cheesy:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τοτεναμ η αμβουργο
ροζενμποργκ η σιτι
παρτιζαν(να χει και λιγο ξυλικι) :2funny: :2funny:
στανταρ η ζιλινα

προβλεψεις μου  :cheesy:

Επισκέπτης
ειχα παει τα δυο τελευταια χρονια πλεζουρα και με αεκ και με παο αλλα δεν ημασταν καλοι αν θυμασαι και δεν τα ευχαριστιομουνα τα ματς,την κυριακη που δεν πηγα ειδες τι εγινε :cheesy:
α τοτε να μην ερθεις ουτε σε αυτα που εβγαλες εισητηρια..πουλατα οταν ερθει η ωρα τους..

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.720
Πόντοι
24.385
Κακα τα ψεματα οσο και να μην θελουμε να το παραδεχτουμε
εκει θα παη......... στους γαυρους.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
τοτεναμ η αμβουργο
ροζενμποργκ η σιτι
παρτιζαν(να χει και λιγο ξυλικι) :2funny: :2funny:
στανταρ η ζιλινα

προβλεψεις μου  :cheesy:
Ποιες προβλεψεις σου ρε πρακτορα πριν απο λιγο εγραψα με ποιες θα κληρωθουμε. :tickedoff:

Επισκέπτης

εγώ αρχηγέ έβγαλα για τα κορόιδα....ξέρεις,τη συμμορία....εγώ είμαι κορόιδο διαρκείας...:P :P :P

πάντως το site τους έχει βελτιωθεί....τσακ μπαμ μπήκα...κ έκλεισα για όλα τα γκειμς σχεδόν...

Επισκέπτης
εγώ αρχηγέ έβγαλα για τα κορόιδα....ξέρεις,τη συμμορία....εγώ είμαι κορόιδο διαρκείας...:P :P :P

πάντως το site τους έχει βελτιωθεί....τσακ μπαμ μπήκα...κ έκλεισα για όλα τα γκειμς σχεδόν...
αντε ντε να σε δουμε & απο κοντα να μας μαθεις κανα νεο κολπο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
παντως τωρα δεν μπαινεις για εισιτηρια...ρε τον απατεωνα το κροκους παλι μας παραμυθιασε με τα παλτα που φερε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom