Επισκέπτης
ψιτ..τελειωνετε με τους ερωτες γιατι εχουμε μια καταδρομικη σε κατι συνδεσμους-δωματιακια των τουρκων με τον δωρητη & τον περσονα..
Πλάκα κάνεις φαντάζομαι...ψιτ..τελειωνετε με τους ερωτες γιατι εχουμε μια καταδρομικη σε κατι συνδεσμους-δωματιακια των τουρκων με τον δωρητη & τον περσονα..
οχι αληθεια,ειδοποιηστε την αστυνομιαΠλάκα κάνεις φαντάζομαι...![]()
![]()
εμεις ειμαστε λεπτεπιλεπτοι και καλλιεργημενοι ρε και οχι ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ σαν την παρτη σου.....ψιτ..τελειωνετε με τους ερωτες
πρεζακια ελπιζω να εφτιαξες σωστα τα μπουκαλια αυτη την φορα..καλο βραδυ κυριοι
πεφτω για υπνο εχω διαγωνισμα στην αλγεβρα αυριο
κατσε γραφε να δω τι ωρα θα ερθειςπρεζακια ελπιζω να εφτιαξες σωστα τα μπουκαλια αυτη την φορα..
κατσε γραφε να δω τι ωρα θα ερθεις
νταμιτζανες εχω φτιαξει,δεν ειχα μπουκαλια
εγώ αντιθέτως κοίτα τι αφιέρωση έκανα εκ μέρους σας, στον περσόνα κι εμένα! www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840[/url] )1000 χουλιγκανοπρεζακια με κρυπτοναιτ
και 500 μηχανακια δικαβαλα με πανοπλια στο 20![]()
Μετά τις τηλεφωνικές εντολές...
Δωρητή γαμιέσαι.
Περσόνας.
(Δε φταίω εγώ, ο περσόνας μου είπε να το γράψωεγώ αντιθέτως κοίτα τι αφιέρωση έκανα εκ μέρους σας, στον περσόνα κι εμένα! www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26973.msg749840#msg749840[/url] )
οι πρεζάκιες έχουν σταματήσει σε ένα ζαχαροπλαστείο για καραμελωτά.........Εχουν να κεράσουν τις τουρκάλες γλυκάκι.....
θα σου απαντήσουν λείαν συντόμως τα πρεζόνια υπάλληλοι του Κρόκους.....![]()
![]()
Το πήγα καλά το μήνυμα περσόνα μου;
θα σου απαντήσουν λείαν συντόμως τα πρεζόνια υπάλληλοι του Κρόκους.....
τώρα καραμελώνουν τα μελομακάρονα της κυριακής.....
15Μα πόσα θα φάνε πια;;;
γεια σου υπαλληλάκι...........καλημερα κροκοπρακτορες
Μη με παρεξηγήσετε αλλά μόλις το είδα νόμιζα ότι έγραφε καρπαζοεισπράκτορες!καλημερα κροκοπρακτορες
Μη με παρεξηγήσετε αλλά μόλις το είδα νόμιζα ότι έγραφε καρπαζοεισπράκτορες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρούφα τον κρόκο σου εσύ και έλα με τον κώλο.Μη με παρεξηγήσετε αλλά μόλις το είδα νόμιζα ότι έγραφε καρπαζοεισπράκτορες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()