Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και είχες δίκιο τελικαΚάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι. :S

ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααααααααΤους χάνουμε τυπε πάνε βαζελο;![]()
επι μπάγιεβιτς ήταν άτυχος. Εχει κάνει απίστευτα παίγνια με Γιούβε Ρεάλ και Λα Κορούνια.
Εξακολοθώ να υεωρώ τον συγκεκριμένο γάβρο την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει απο την Ελλάδα σε ταλέντο.
Ο σημερινός απλά έχει προπονηταρά που ξέρει τι θέλει και το βγάζει πλήρως σε κάθε παίγνιο. Εχει και πληρότητα σε όλες τις γραμμές και τερματοφύλακα επιπέδου Τσεχ.
Απλα πράγματα. Φορτούνης ΡΟμπέρτο και Ιντέγε θα πάνε σε συλλόγους στο πάνω ράφι πολύ σύντομα.
gayβριηλ , deportivas21 και λοιπά πουστρακια, λεμέδες και μπινέδες
[size=70pt]AKA ΚΩΛΟ ΚΡΕΜΠΙΕ[/size]

οχι τιποτα δεν εχει τελειωσει.με τους μπινεδες τους γερμανους.Μαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος
μποι μου ετοιμασουΜαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος

Άφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.

Αυτό ξαναπέστοΆφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.

εχει λιωσει η καραμελα της παραγκας.παγκοσμιως οι ισχυροι παιρνουν τα περισσοτερα σφυριγματα.ο χοντρος επενδυσε απο τον προπονητη μεχρι τον τελευταιο πιτσιρικα κ αυτο φαινεται.Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.
Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..
Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.
Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..