Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ολα παίζονται.Πάντως και σήμερα αποδείξαμε ότι αν παίζουμε μυαλωμένα και με πάθος μπορούμε να σπάσουμε οιαδήποτε έδρα(αν και δεν βλέπω να τελειώνουν όλα τα μάτς στη Θεσ/νίκη). Πάντως το φετεινό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.Ματσάρα και στο βόλεϊ. Φοβερή νίκη και πρόκριση στα τελικά. Αλλά φέτο ο πάοκ έχει πολύ καλή ομάδα. Ίσως το πάρει αυτός.
Την κοπανησα στο 2-0 και μετα εμαθα οτι επεσε 3ο, τωρα για το αν μπηκε και 4ο τι με ενοιαζε αφου ηδη ειχα κερδισει!4-0 ο θρυλος
Αν και αργήσαμε φέτος, μας πήγε ως τέλη Απρίλη
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ![]()

εννοειται.....Για να δούμε φέτος, θα το σηκώσουμε και στα 4 αθλήματα?

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
το σερβο σίγουρα η άλλοι παίζονται.τώρα με κασαμι μακάρι να μη φύγει.Με Κασάμι και Αφελάι τι γίνετε παιδιά; αποτελούν παρελθόν; Mιλιβόγιεβιtς Ντινγκά Μήτρογλου λέτε να τους αγοράσει ο πρόεδρος;
τυπε εσυ δεν ειπες θα φερεις παιΧταραδες του χρονου ναουμε?Με Κασάμι και Αφελάι τι γίνετε παιδιά; αποτελούν παρελθόν; Mιλιβόγιεβιtς Ντινγκά Μήτρογλου λέτε να τους αγοράσει ο πρόεδρος;

O Xάρα δεν κάνει τύπε,ο Πουλίδο είναι σίγουρα δικός μας; Eάν ναι γιατί έπαιξε εχθές; θα μου πεις και ο Πέλε έπαιξε αλλά αυτός είναι ξένο σώμαΜπροστά θα έχουμε πουλιδο χαρα μπενιτεζ.αρα ο μητρογλας δε νομιζω.
του χρονου θα είναι καλυτερος,..χρήσιμος θα είναι θα το δεις.O Xάρα δεν κάνει τύπε,ο Πουλίδο είναι σίγουρα δικός μας; Eάν ναι γιατί έπαιξε εχθές; θα μου πεις και ο Πέλε έπαιξε αλλά αυτός είναι ξένο σώμα![]()
Τύπε δεν είπα κάτι τέτοιο έγω το αντίθετο λέω κάθε χρόνο τέτοια εποχή ότι αγοράζουμε 10 παίκτες τύπου Μπεν και τους μοιράζουμε δανεικούς στο τέλος ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα παίκτη από το πάνω ράφι με αυτά τα φράγκατυπε εσυ δεν ειπες θα φερεις παιΧταραδες του χρονου ναουμε?
![]()
Μπροστά θα έχουμε πουλιδο χαρα μπενιτεζ.αρα ο μητρογλας δε νομιζω.
Ο Μπενίτες είναι καλούτσικος πάντως αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα,δεν ξέρω τι παίζει με Μπουχαλάκη και Διαμαντάκο τους έχει απαξιώσει εντελώς ο Περέιρα μεταξύ πάγκου και εξέδρας βρίσκονταιτου χρονου θα είναι καλυτερος,..χρήσιμος θα είναι θα το δεις.