Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γράψε και τίποτα δικό σου ρε ΒΛΑΚΑΡΧΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ και τράβα με το άλλο το πουστάκι το Μάριο να τραβήξετε καμιά μαλακία ο ένας στον άλλο να στανιάρετε. :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Εκτος  απο  το να λες  μαλακιες  εχεις  να  μας  πεις  τιποτα  για  την  ομαδα  σου  να  γελασουμε  λιγο ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την κυριακη  με  ποιον παιζεται  ;  Με  ρεαλ  η  με  μπαγιερ ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Πρόσεχε θα δαγκώσεις το ΒΛΑΚΑΡΧΟ, μη μιλάς στο τραπέζι. :pipa2:
Θες να τα ακουσεις μωρη καριολα; Σου αρεσει να σε βριζουν, αναβεις;
Να φανταστω οτι εχεις εμπειρια στο στραπ ον;  :s&m_3:

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Εκτος  απο  το να λες  μαλακιες  εχεις  να  μας  πεις  τιποτα  για  την  ομαδα  σου  να  γελασουμε  λιγο ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την κυριακη  με  ποιον [size=20pt]παιζεται[/size]  ;  Με  ρεαλ  η  με  [size=20pt]μπαγιερ[/size] ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε τριμάλακα όταν θα σταματήσεις να παίρνεις τα χάρτινα θα ψάχνεις χάπια να ψοφήσεις τόσο μαλάκας και σάπιος που είσαι. Άμα γίνει καμιά στραβή και κλείσει και το μπου γάμησέ τα μόνο η μαλακία με το Μάριο θα σου έχει μείνει. Πληθυντικός β' πρόσωπο αγράμματε, κατάληξη -ε. Μπάγιερν αγράμματε, δηλαδή βαυαρική, όχι Μπάγιερ σαν τον Μούγερ με τα παπούτσια. :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.986
Πόντοι
27.285
Άντε επιτέλους νίκη.  :rockon:
Το έχουμε πει πολλές φορές. Υπάρχει topic για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα/εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας εν γένει. Μη μας ζαλίζετε τ' αρχίδια εδώ παρακαλούμε πολύ.

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Θες να τα ακουσεις μωρη καριολα; Σου αρεσει να σε βριζουν, αναβεις;
Να φανταστω οτι εχεις εμπειρια στο στραπ ον;  :s&m_3:
Δεν το έχεις τύπε, άστο το χιούμορ σ' αυτούς που μπορούν. Εσύ κάνε τον αντικειμενικό, το γκομενάκι του ΒΛΑΚΑΡΧΟΥ που όλο τα δυο σας εμφανίζεστε μαζί παντού και είσαι κομπλέ.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο στην ομαδα.
Περα απο τον αρχηγο και τον Λοτζεσκι,  πολυ καλοι ηταν σημερα ο Μαντζαρης (οργανωση και περιφερειακη αμυνα) και ο Σερμα (στα πικ και στα χετζ αουτ), ενω και ο Πετγουει δεν επαιξε ασχημα.
Παρα τα τοσα προβληματα, παραμενουμε στο κολπο.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
αν μπω στην λογική σου είναι 33%... αφού οι ομάδες είναι 3...
αλλά δεν θα μπω στην λογική αυτή...
εγώ έχω μάθει ανεπίσημα πως στο βερολίνο άλλος πήγε να στήσει το ματς και παραλίγο να το καταφέρει...
ντιμη με στεναχωρεις...
οι υποπτοι ειναι...
α)παο 2002
β)κιντερ
γ)παο 2009
δ)τσε σε κα...
αν υποθεσουμε οτι ο παο 2002 ειναι το ιδιο σωματειο με τον παο 2009 ποσες πιθανοτητες εχεις;;
ξανασκεψου και ξαναγραψε τις πιθανοτητες  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το έχουμε πει πολλές φορές. Υπάρχει topic για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα/εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας εν γένει. Μη μας ζαλίζετε τ' αρχίδια εδώ παρακαλούμε πολύ.

Ασε  να  μπαινει κανενας  μαλακας  να  σπαμε  και  λιγο  πλακα..........

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Παρομοίως φίλε. :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Δεν το έχεις τύπε, άστο το χιούμορ σ' αυτούς που μπορούν. Εσύ κάνε τον αντικειμενικό, το γκομενάκι του ΒΛΑΚΑΡΧΟΥ που όλο τα δυο σας εμφανίζεστε μαζί παντού και είσαι κομπλέ.
Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.
Σαλτα γαμησου τωρα μιζερε, που ψαχνεις να σε βρισουν μπας και γεμισει χαρα η μερα σου.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.458
Πόντοι
1.046
Μάλαγα - Ολυμπιακός 63-80
Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για 40 λεπτά, πήρε πολύτιμη και μάλιστα εύκολη εκτός έδρας νίκη στη Μάλαγα με σκορ 63-80, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά. Σπουδαίο ματς από τους Σπανούλη (20π, 4/8τρ), Λοτζέσκι (18π, 7/8δ) και Μάντζαρη (5π, 9ασ).

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.
Σαλτα γαμησου τωρα μιζερε, που ψαχνεις να σε βρισουν μπας και γεμισει χαρα η μερα σου.
Πςςςς! :badair: :badair:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.458
Πόντοι
1.046
:2funny: :2funny: :2funny: δωστε να γουσταρουμε ρε  :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
μην εκφράζεσαι ετσι στο φίλο μου! :tickedoff:
Εχει ελάττωμα ναι ειναι χανουμα αλλά ΦΑΠΕΡ δεν ειναι

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
δεν μπορούσε να βάλει το σουτ του σισκα στο τέλος...
δεν θυμάμαι αν αυτός έδωσε το φάουλ στο τέλος μετά το σουτ, αφού είχε λήξει ο χρόνος...

αλήθεια είναι αυτά
παλι δεν με καταλαβες...ας πουμε οτι ισχυει το σεναριο που ειπε ο ισπανος...ας υποθεσουμε οτι ο παο ηταν αυτος που τον επιασε και αυτος αρνηθηκε...εχουμε αμεσως ενα ανηθικο στοιχειο που προσπαθει να κλεψει-δωροδοκησει και ενα ηθικο που αρνειται να μπει σε αυτη τη διαδικασια...
σε ρωταω τωρα εγω...οταν μετα απο λιγη ωρα ο διαιτητης που τον εχει πλησιασει ο ανηθικος σφυριζει ματς δικο του με εναν ασχετο εναν τσολια (λεγε με τσε σε κα) πες μου εσυ σαν ανθρωπος και με βαση την λογικη ποιον θα στηριξει;;αυτον τον ανηθικο που τον πλησιασε και αυτος αρνηθηκε;;απλη λογικη ρε ντιμη...
γιαυτο μετα την αποκαλυψη αρτεαγα σταματηστε να κλαιτε για τον τελικο του ΄09....ειναι εις βαρος σας...αν υποστηριζετε οτι ειχε προθεση να σας κανει ζημια απλα ριχνετε ολες τις υποψιες πανω σας...
ελεος ντιμη απλα πραματακια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom