afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.458
- Πόντοι
- 1.046
Υπουλο πουστρακι, αξιος οπαδος της ΑΕΚ. Σου δινουμε και σημασια.
Υπουλο πουστρακι, αξιος οπαδος της ΑΕΚ. Σου δινουμε και σημασια.
Γράψε και τίποτα δικό σου ρε ΒΛΑΚΑΡΧΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ και τράβα με το άλλο το πουστάκι το Μάριο να τραβήξετε καμιά μαλακία ο ένας στον άλλο να στανιάρετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε θα δαγκώσεις το ΒΛΑΚΑΡΧΟ, μη μιλάς στο τραπέζι.Υπουλο πουστρακι, αξιος οπαδος της ΑΕΚ. Σου δινουμε και σημασια.

Θες να τα ακουσεις μωρη καριολα; Σου αρεσει να σε βριζουν, αναβεις;Πρόσεχε θα δαγκώσεις το ΒΛΑΚΑΡΧΟ, μη μιλάς στο τραπέζι.![]()

Βρε τριμάλακα όταν θα σταματήσεις να παίρνεις τα χάρτινα θα ψάχνεις χάπια να ψοφήσεις τόσο μαλάκας και σάπιος που είσαι. Άμα γίνει καμιά στραβή και κλείσει και το μπου γάμησέ τα μόνο η μαλακία με το Μάριο θα σου έχει μείνει. Πληθυντικός β' πρόσωπο αγράμματε, κατάληξη -ε. Μπάγιερν αγράμματε, δηλαδή βαυαρική, όχι Μπάγιερ σαν τον Μούγερ με τα παπούτσια.Εκτος απο το να λες μαλακιες εχεις να μας πεις τιποτα για την ομαδα σου να γελασουμε λιγο ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την κυριακη με ποιον [size=20pt]παιζεται[/size] ; Με ρεαλ η με [size=20pt]μπαγιερ[/size] ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν το έχεις τύπε, άστο το χιούμορ σ' αυτούς που μπορούν. Εσύ κάνε τον αντικειμενικό, το γκομενάκι του ΒΛΑΚΑΡΧΟΥ που όλο τα δυο σας εμφανίζεστε μαζί παντού και είσαι κομπλέ.Θες να τα ακουσεις μωρη καριολα; Σου αρεσει να σε βριζουν, αναβεις;
Να φανταστω οτι εχεις εμπειρια στο στραπ ον;![]()
ρε μπας κ μπηκες στο προγραμμα με τεστο;Πρόσεχε θα δαγκώσεις το ΒΛΑΚΑΡΧΟ, μη μιλάς στο τραπέζι.![]()
ντιμη με στεναχωρεις...αν μπω στην λογική σου είναι 33%... αφού οι ομάδες είναι 3...
αλλά δεν θα μπω στην λογική αυτή...
εγώ έχω μάθει ανεπίσημα πως στο βερολίνο άλλος πήγε να στήσει το ματς και παραλίγο να το καταφέρει...
Άντε επιτέλους νίκη.
Το έχουμε πει πολλές φορές. Υπάρχει topic για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα/εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας εν γένει. Μη μας ζαλίζετε τ' αρχίδια εδώ παρακαλούμε πολύ.
Παρομοίως φίλε.Άντε επιτέλους νίκη.
Το έχουμε πει πολλές φορές. Υπάρχει topic για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα/εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας εν γένει. Μη μας ζαλίζετε τ' αρχίδια εδώ παρακαλούμε πολύ.

Πρώτη μέρα φίλε, τρώω σίδερα.ρε μπας κ μπηκες στο προγραμμα με τεστο;
Αύριο θα εισαι ηρεμος![]()
![]()

Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.Δεν το έχεις τύπε, άστο το χιούμορ σ' αυτούς που μπορούν. Εσύ κάνε τον αντικειμενικό, το γκομενάκι του ΒΛΑΚΑΡΧΟΥ που όλο τα δυο σας εμφανίζεστε μαζί παντού και είσαι κομπλέ.
Πςςςς!Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.
Σαλτα γαμησου τωρα μιζερε, που ψαχνεις να σε βρισουν μπας και γεμισει χαρα η μερα σου.

Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.
Σαλτα γαμησου τωρα μιζερε, που ψαχνεις να σε βρισουν μπας και γεμισει χαρα η μερα σου.
Ρε μαλακα κανεις και κλωνους να μου στελνουν πμ; Πες τα εδω ρε μαγκα, δεν υπαρχει προβλημα.Πςςςς!![]()
![]()
μην εκφράζεσαι ετσι στο φίλο μου!Δεν το εχω εγω και το εχεις εσυ; Τα αρχιδια μου στο στομα σου ειναι το μονο που μπορεις να εχεις εσυ.

παλι δεν με καταλαβες...ας πουμε οτι ισχυει το σεναριο που ειπε ο ισπανος...ας υποθεσουμε οτι ο παο ηταν αυτος που τον επιασε και αυτος αρνηθηκε...εχουμε αμεσως ενα ανηθικο στοιχειο που προσπαθει να κλεψει-δωροδοκησει και ενα ηθικο που αρνειται να μπει σε αυτη τη διαδικασια...δεν μπορούσε να βάλει το σουτ του σισκα στο τέλος...
δεν θυμάμαι αν αυτός έδωσε το φάουλ στο τέλος μετά το σουτ, αφού είχε λήξει ο χρόνος...
αλήθεια είναι αυτά